Ana Menü

Bobo Milli Takım'da

Başlatan carlito1903, Şubat 04, 2008, 14:52:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

beşiktaş'ta oynadığı anda brezilya'ya seçilen ilk oyuncu demek istemiştim.. :)

Delirdik

DUNGA'YA GÖZ KIRPTI MİLLİ TAKIMA GİRDİ (!)
Bobo geçtiğimiz hafta Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt'a Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi on birini seçmiş, kadroya Brezilya Milli Takım Teknik direktörü Dunga'yı da almıştı. Atakan Kurt ise Bobo'nun kadroya Dunga'yı almasını esprili bir şekilde değerlendirmişti.

lig tvnin attığı başLığa bakın. hayret vaLLahi ya
onca şey varken oLaya burdan mı bakıLır
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

carlito1903

Kolpa basın işte,eğer alex ya da edu çağırılsaydı Brezilya milli takımına ülkeyi yıkarlardı,yapmadıkları kalmazdı...

carsi52

uLan bizim takım başka bir üLkenin takımı mı ?
fenerden yada geseden feLan çağırıLsaydı yere göğe sığdıramazLardı !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bölünür senin için uykular!

carsi52

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga, Alex için umutlu konuşmadı..
Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Carlos Caetano Bledorn Veri (Dunga), Fenerbahçeli Alex'in Brezilya Milli Takımı'na çağrılıp çağrılmayacağı konusunda fazla umutlu konuşmadı. Dunga, elinde oldukça alternatifli bir kadro olduğunu belirterek, Alex'i Milli Takım kadrosunda düşünmediğini ima etti

Zaman Gazetesi'nin Geleneksel "Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne" katılmak için İstanbul'a gelen Dunga, birçok konu hakkındaki görüşlerini açıkladı.

Özellikle Türk Medyası'nda yer alan Alex'in Brezilya Milli Takımı'na çağrılıp çağrılmayacağı konusunda Dunga, kendisine sorulan, "Alex'i kadroya çağırmayı düşünüyor musunuz ?" şeklindeki soruya, "Bizim kadromuz oldukça geniş. Her futbolcuyu değerlendiriyoruz. Oldukça opsiyonlu bir kadroya sahibiz. Dünyanın her tarafında forma giyen oyuncuları takip ediyoruz." diyerek Alex'i kadroda düşünmediğini ima etkti.

aLex'i şok etmiş ;D ;D
Bölünür senin için uykular!

TurkishTank

bobo'dami turk oldu :):) (hehe...yani turk milli takmiinami secildi ima ediyodum..., bi espri yapayim dedim)

tebrikler bobo'ya ihsallah iyi olur...bobo bize ilk geldiginde, ben bi gs'li abiye bobo oyun stili olarak fred'e benziyor dedim...yuh dedi...dur orda... simdi ise ona guzel bi kapak oldu :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

kartalpenchesi

Tebrikler bobo çok harikasın
bu arada bobonun oynayacağı brezilya maçını izleyemeyecek miyiz?
yardımcı olun hangi kanal veriyor???
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

akbaba71

Alıntı yapılan: kartalpenchesi2007 - Şubat 05, 2008, 10:04:24

maç çarşamba 21.45 te ama veren kanala rastlamadım henüz
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: akbaba71 - Şubat 05, 2008, 10:51:20
Alıntı yapılan: kartalpenchesi2007 - Şubat 05, 2008, 10:04:24

maç çarşamba 21.45 te ama veren kanala rastlamadım henüz

rastlarsanız buraya yazarsınız çünkü Dunga Boboya şans vereceğim dedi
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

alper_1903

insallah sans verir
ben baktim tv kanallarina
sahsen ben izleme imkanim olacak ama türkiyedekiler icin durum pek de iyi görünmüyor

http://liveonsat.com/daily.php?start_dd=06&start_mm=02&start_yyyy=2008&end_dd=06&end_mm=02&end_yyyy=2008

bakalim belki bir türk tv sirketi de alir maci ozaman hepimiz icin iyi olacak...
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

akbaba71

Alıntı yapılan: carlito1903 - Şubat 05, 2008, 00:17:55
eziklerin forumlarında bu konu hakkında yorumlar almış başını gidiyor,artık ne kadar dokunduysa  :)

Dunga'yı istifaya davet edenler,Zaman gazetesinin torpiliyle seçildiğini iddia edenler daha neler neler  :ahaha

Bu arada Dunga'ya Bobo'yu ilk olarak Zico önermiş,Okay Karacan'ın yalancısıyım...

evet dünden beri bakıyorum bu kadar mı kıskanılır bir adam :) son olarakta olimpik milli takım kadrosuna cağrıldı diyorlar :D ama olimpik milli takıma cağrılma yaşı maksimum 23 ama kadroda 31 lik silva 27 lik fabiano var eziksiniz ulan :D

carlito1903

Aynen katılıyorum Bahadır bunların Olimpik Milli takım dediklerinde neredeyse 23 yaş altı oyuncu yok :D
Ayrıca da Olimpik Milli Takıma gitmesi fena mı,ne güzel bu yaz izleriz Pekin'de Bobo'yu... :)

akbaba71

Alıntı yapılan: carlito1903 - Şubat 05, 2008, 13:01:56
Aynen katılıyorum Bahadır bunların Olimpik Milli takım dediklerinde neredeyse 23 yaş altı oyuncu yok :D
Ayrıca da Olimpik Milli Takıma gitmesi fena mı,ne güzel bu yaz izleriz Pekin'de Bobo'yu... :)

Dunganın söylediği ama eziklerin anlıyamadığı şey o bobonun yaşı olimpik milli takım için uygun onu kadromuza alabiliriz yazın dedi dunga fakat bunlar bobo olimpik milli takıma cağrıldı anladı olayı  :D yazın inşallah cağrılır brezilyanın olimpik milli takımında oynamak isteyecek binlerce brezilyalı oyuncu var  :)

carlito1903

Ulusal liglerde forma giyen 2000 civarında Brezilyalı topçu var,bunların arasından takip edilmek bile başarı...
Yeni nesil Brezilya'lı forvetler şunlar R.Sobis,Robinho,A.Pato,W.Love,Adriano... Bobo bunların arasında yer alabilecek düzeyde belki ilk 11de garanti bi yeri olmaz ama kadroda kesin yer bulur...
Bence yazın Olimpiyatlarda Brezilya forvetinde Pato ve Bobo'yu izleyeceğiz... ; :)
Allah mı söyletiyo nee :D

alper_1903

kiskananlar catlasin diyorum baska da birsey demiyorum
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...