Ana Menü

JoHN CaReW...

Başlatan ReDDKiTT, Kasım 21, 2006, 00:39:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDKiTT

Özellikle Avrupa kupaları ve febe maçlarında attığı goller, hırsı, kenarlardan fuleli deparları, kartal gibi topa yükselişi... herşeyiyle hatırlanacaksın....

husoeagle

çok iyi para kazandırdı BEŞİKTAŞ a

**19.aSLı.03**

ne yalan söylim carew e ısınamadım ısınıyordum adam gitti ama başarılıydı en azından onu söyliyebilirim..
there are two things in my life
1.BEŞİKTAŞ
2.MORE BEŞİKTAŞ

poacher

bu adamı göndermemiz en büyk hatalrımızdan biri
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

çArþý_ulan

bi carew bi de nihatın gitmesine çok üzülmüştüm...çok seviyodum carewi

John Carew John Carew I Love You John Carew

unicorn

En güzel zamanında gönderdik adamı çok para kazandırmış olabilir ama şimdi 3 katını wersek geri alamayız
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

alper_xxl

bi nouma kovulmasında agladım bır ertugrul gıttınde agladım bırde carew in gittinde agladım
BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

husoeagle

eren06

fenere her maç atıyodu çok seviyodum Carew i niye sattığımızı hala anlayamadım!!

delgado1008

bence iyi paraya satıldı zaten gitmek istiyordu
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk Halkı'na Türk Milleti denir...

black-eagle

ayrılırken bi gun beşiktaşa kesinlikle donecem demişti eet şimdi tam zamanı carew

john carew  john carew ı love you john carew
bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

boss

Valla benm hatırladıgım bı febe bıde sakarya macında cok guzel oynamıstı carew bide awrupada bı macta gerisi fıstı satılması ıyı oldu

Ozytaurus

Takımın tamamının kötü olduğu bir dönemdi tam alışmışken gitti. Ekonomik anlamda iyi bir gelir sağladı kulübe ama bugünkü maçta (Real Madrid - O.Lyon) harika oynadı. Gidenlerin içinden geri dönmesini istediğim tek adam.
______KaRaKaRTAL____

alper_xxl

beyler adam real madrid e gol attı budnan sorna carew ın krampnunu belki alırız
BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

ugur24

bizden giden zaten avrupada kendini aşıyo carewde öyle..juanfranda..ailton bile belki dandik takım kızılyıldız ama atıyo golleri..youla bile şampiyonlar liginde oynayan lille takımına gitti..