Ana Menü

Mesut Özil yeni takımına imza attı

Başlatan CHEm !, Ocak 31, 2008, 23:55:00

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'te forma giyen Mesut Özil (19), SV Werder Bremen'e transfer oldu.

SV Werder Bremen Kulübü'nün internet sitesinde yer alan haberde, Mesut'un bu kulüple 30 Haziran 2011 tarihine dek sürecek sözleşmeyi imzaladığı açıklandı. Kulüp menajeri Klaus Allofs, yaptığı açıklamada, 19 yaşındaki bir Almanya Ümit Milli Takımı oyuncusunu kadroya almalarının kendileri için olağanüstü bir fırsat olduğunu belirterek, Mesut'un teknik yetenekleri ve hızıyla geleceği parlak bir oyuncu olduğunu kaydetti.

Teknik direktör Thoma Schaaf da Mesut ile işbirliğine sevindiğini belirterek, ''Onunla orta alanda daha iyi olma olanağına sahibiz'' dedi. SV Werder Bremen'de 11 numaralı formayı giyeceği kaydedilen Mesut, Allofs ve Schaaf ile çok olumlu görüşmeler yaptığını ifade ederek, SV Werder Bremen'in, Almanya'nın en iyi kulüplerinden biri olduğunu ve bu takıma gelen futbolcuların çok daha iyi duruma geldiklerini söyledi.

Mesut, ''Werder Bremen'de kendimi geliştirme olanağı görüyorum. Bu yeni görevime seviniyorum'' diye konuştu. Mesut'un ne kadar para alacağı ve kendisi için FC Schalke 04'e ne kadar transfer ücreti verildiği konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

AA
Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

Gerçekten büyük yetenek,aslında Schalke de iyi oynuyordu,neden ayrıldı anlamadım....

Böyle adamları neden alamıyoruz Milli Takıma aklım almıyor...

MeLo

Ben tam olarak izlemedim Mesut'u.
İnşallah bizi en iyi şekilde temsil eder.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carsi52

Ben çok beğeniyorum Mesut ÖziLi.
SoL ayak diye biLiyorum soL ayağını çok iyi kullanıyor.
Türk milli takımı yerine aLman milli takımın seçmiş oLması lazım.
Bölünür senin için uykular!

levent1903

Schalke de kalmamsinin nedeni Para Konusunda anlasamamasi..
Bremen 4.5 milyon Avro ödedi ( kaynak: BILD Gazetesi ) Schalke Kulübüne...
Ayrica Bremen de 11 Numarayi giyecek
Türk Milli Takimda aslinda oynayabilir, gerci Alman vatandasi ( yanilmiyorsam ) ama sadece Alman Ümit Milli de Forma giydi. Yani Türk Federasyonu ugras gösterirse Türkiye A milli icin bir Ümit var bence.

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

keskinli

almanya icin oynayacagini daha önce acikladi
schalkeden gitmesi iyi olmadi,gelismesi icin schalkede kalmasi daha faydali olurdu
gitmesinin sebebi ise schalkenin verdigi senelik 1.5 milyon euroluk teklifi kabul etmemesi
cok paragözmüs
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Alıntı yapılan: levent1903 - Şubat 02, 2008, 01:40:38
Türk Milli Takimda aslinda oynayabilir, gerci Alman vatandasi ( yanilmiyorsam ) ama sadece Alman Ümit Milli de Forma giydi. Yani Türk Federasyonu ugras gösterirse Türkiye A milli icin bir Ümit var bence.

Yok canım uğur boral gibi bi yetenek ! varken ne gerek var!!!!!!!!

erdinc1926

Alıntı yapılan: carlito1903 - Şubat 02, 2008, 13:20:56
Alıntı yapılan: levent1903 - Şubat 02, 2008, 01:40:38

Yok canım uğur boral gibi bi yetenek ! varken ne gerek var!!!!!!!!

veya tümer gibi her maç performansı yüksek birini
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

anarchy_34_bjk

ugur boral warken o adama ne gerek warki :D