Ana Menü

Sivas-Fb

Başlatan MeLo, Ocak 26, 2008, 07:58:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeLo

Fener alacakmış gibime geliyor.Bunların şansı tuttumu tutar.5 maç üst üste alırlar.
Yorumları alalım.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

TurkishTank

sivasspor mac'a hazirlanmak icin antremandan sonra buzlu suylan dus aliyolarmis, bizim abimizin soyledigi bi espriydi bu :)... fener bence sahada donup kalcaklar :) en kotu 0-0 beraberlik...ama sivas kazanir bence...ayrica fener alanya macindan sonra iyice havadadir...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

Adriano

Bencede büyük olasılık Sivas kazanır, en kötü beraberlik olur.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

akbaba71

Bu maçı fener kazanıcak gibi
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

eRe

sıvas kazanır gıbı gelıyor ozellıkle o havada artıst fenerlılerın bı yerı donar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

İçimden bi ses fener kazanıcak diyor ama biLemiyorum büyük ihtimaL berabere biticek.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Daha 3 gün önce 15  20 derecede top oynadılar,şimdi eksi 20  25 derece de oynayacaklar, Sivas alışkın soğuğa ama fenerli topçular bence çok zorlanır,bu faktör Sivas'ı 3 puana götürebilir...

Non Mollare Mai

Fener kazanamaz.
Sivas puan alacaktır mutlaka.
edit

AsA

Bu mac ya brabere biter yada Sivas aLir ..

TurkishTank

volkan cikmis..."biz farkimizi gostercez" ulan bunlar kendini bu ne saniyolar...cok artistler bunlar...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

levent1903

sivas bu sene evindeki maclarin hepsini aldi - bu istatistgi devam ettirebilecekmi aceba ?
be beraber biter diye düsünüyorum. hava sartlari sivas lehine gerci ve umarim 3 puan alirlar ve bizde ezikleri
geceriz artik puan durumunda
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

RCA

bu maçı fener alcakmış gibi gözüküyo ben fener alır diyorum üzülerek... ama kalbim sivasla ama beynim berabere bitmesini istiyor:D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

erdibatmaz

berabere kalmaları çok iyi olur.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Guti ORÇ.

sivas saha avantajını(hava şartları) iyi kullanır ve bu maçı alır...

eyup1903

inş berabere biter olmazsa sivas kazansın