Ana Menü

''Bursaspor'a Yardım Kampanyası'' büyüyor!

Başlatan delgadoo_10_, Ocak 18, 2008, 12:08:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

delgadoo_10_

arkadaşlar ben bursa kapalı çarşı esnafım şuan burda çok komik şeyler oluyor bursaspor için kapı kapı geziyolar yardım topluyolar durum çok vahim banada geldiler bende 1 ytl verdim gönlümden o kadar koptu bu bağış kampanyasına bir pankart hazırlasak güzel bir makara olmaz mı yarında statta açılsa NASIL OLUR OLMAZ MI???

banumansiz

:ahaha
on numara
pankarta verdiğin bir ytlyi yazmayıda sakın ihmal etme  ;D
ve gülümse şimdi... ;)

MeLo

Beşiktaş'ım koyunca hopluyor Bursa :)
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

MeLo

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, geçen hafta başlattığı, ''Bursaspor'a Yardım Kampanyası'' kapsamında, esnaf ve vatandaşların kampanyaya katılmalarını sağlamak için düzenlenen toplantıya katıldı.
Çelik, geçen hafta başlattığı, ''Bursaspor'a Yardım Kampanyası'' kapsamında, yeşil-beyazlı kulübün yöneticileriyle bir araya geldi.
Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde Basına kapalı yapılan toplantının ardından Kapalıçarşı'ya geçen Faruk Çelik, burada esnaf ve vatandaşların kampanyaya katılmalarını sağlamak için düzenlenen toplantıya katıldı.
Çelik, toplantıda, Bursaspor'un kendisine yakışmayan bir yerde bulunduğunu, yıllardır yeşil-beyazlı takıma gönül verenlerin bu durumdan duydukları rahatsızlığı her fırsatta dile getirdiklerini belirterek, Bursaspor'un bu gidişatına hiçbir Bursalının gönlünün razı olmayacağına inandığını söyledi.
Bursa'nın tüm milletvekillerinin kentin sorunlarını çözmek için canla başla çalıştıklarına işaret eden Çelik, ''Bursa'nın önemli gündem maddelerinden Bursaspor'un önündeki engelleri kaldırmak için hep beraber üzerimize düşen görevi yerine getirmemiz gerekiyor'' dedi.
Çelik, sanayici ve iş adamlarının kampanyaya destek verdiklerini ve bağışların artarak devam ettiğini belirterek, yarından itibaren kampanya kapsamında SMS uygulamasının da başlatılacağını, cep telefonundan mesaj atan herkesin Bursaspor'a 5 YTL bağış yapmış olacağını vurguladı.
Hedeflerinin Bursa'ya yakışan bir Bursaspor olduğunu anlatan Çelik, şunları kaydetti:
''Bursaspor'un bulunduğu yer, Bursa'ya yakışmıyor. Onun için gerekli fedakarlığı hepimizin en üst seviyede göstermemiz gerekiyor. Bu görevi üzerimize düşen sağlıklı şekilde bitirmek istiyoruz. Bursaspor, gelecek yıl 'Ben şampiyonluğa oynuyorum' diyen takımların baş belası olacaktır. Kimin sayesinde, sizlerin sayesinde değerli Bursalı hemşehrilerim. Sanayicilerimiz, esnafımız katkıda bulunuyor. Vatandaşlarımız da katkı yapmaya başladı. Banka hesabı açık, SMS uygulaması başlayacak. Yönetim kuruluyla bugün toplantı yaptık. Bugüne kadar yapılan bağışın ötesinde 900 bin YTL daha bağışın makbuzlarını kesiyorlar. Bağış kampanyasına bütün vatandaşlarımızın devam etmesini diliyoruz. Bursaspor'a geçmişte katkıda bulunan, Bursaspor sevdalılarından da bugün itibarıyla artık temliklerini kaldırmalarını özellikle istirham ediyorum. Tek tek aramamıza gerek yok. Yönetim üzerine düşeni yapıyor. Biz Bursa'nın sorumluluğunu üstlenmiş insanlar olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Bursaspor'a gönül veren vatandaşlarımız üzerlerine düşeni yapıyor. O halde temlik koyanlar da temliklerini kaldırsınlar.''
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de, Bursaspor'un içinde bulunduğu sıkıntıyı çok iyi bildiğini belirterek, Bakan Çelik'e, kampanyayı başlattığı için teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Kapalıçarşı esnafı ve vatandaşlar, kurulan bir sandığa para atarak kampanyaya katkıda bulundu.

;D :dil :ahaha :hayde :muhaha
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Onur*

Ben onlara ne bağışlayacağımı çok iyi biliyorum :)
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!