Ana Menü

Söyleşi cevaplari|Keskinli

Başlatan keskinli, Ocak 13, 2008, 05:19:57

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keskinli

soru soran herkese tesekkür ederim,yapacagim imla hatalari simdiden affola,sorular kirmizi,cevaplar mavi
Chem:
1-aile babası olmak nasıl bir duygu ?
2-türkiyenin şuanki gidişatından memnunmusun ?
3-yurtdışına kaç yaşında ne amaçla gittin ?
4-en son geldiğin maç ?

1:aile babasi olmak cok büyük bi sorumluluk,bir sürü zorluklari var .gecim derdinden haric cocuklarin gelecegini düsünmek insani cok yipratiyor ama bi cocugun baba diyerek sarilmasi bi anda tüm zorluklari götürüyor.

2:Bence türkiyede iyiye dogru bi gidis var ama,eksikler cok var, bunlar kisa vadede giderilecek eksikler degil.en cok canimi sIkan konu  terör meselesi, hem insanimizin canini yakiyor hem de paralarimiz bosa akiyor.bu paralarla cok acin karni doyar,cok hasta sifa bulurdu

3:Yurtdisina 10 yasinda aile birlesim amacli geldim,yani babam daha önceden almanyadaydi, sonrada bizleri yanina aldi
4:En son mac fenerbahce ile oynadigimiz süper kupa maciydi,en son lig maci icin ise 2 yil önce kayseri deplasmani,en son inönü ise 3 yil önce trabzon maci idi.
Eskiden daha cok gitme imkani oluyordu.cocuklar okula baslamadan önce genellikle eylül ayinda izine gelir en az 4 maca giderdim,simdi ise cocuklarin tatil zamani temmuza denk
geldigi icin maclar denk gelmiyor maalesef

Smyrnian Senna:
1- Kaç yıldır evlisin abi çocuk/ların var mı ? Varsa nasıl bir duygudur bu anlatırmısın
2- Herkesin sana forumda abi demesi ve forumun en büyüğü olmak nasıl bir duygu ?
3- Almanya'da ne gibi güçlüklerle karşılaşıyorsun ?
4- Türkiye'ye dönmek gibi bir planın var mı ?

1:13 yildir evliyim ve cocuklarim var .cocuklar olmadan önce baba olmaktan cekinirdim,baba olduktan sonra baba olma duygusunun ne kadar güzel bi duygu oldugunu anladim.bu duygu anlatilmaz yasanir.baba olduktan sonra kendi babami daha iyi anlamaya basladim
2:foruma girdigim zamanlar yas ortalamasinin bu kadar düsük oldugunu tahmin etmiyordum,ilk zamanlar düsündüm bu forum bana göremi diye ve söyle bi karar verdim akil yasta degil bastadir,burada o kadar cok bilincli  besiktasli varki,cok genc olmalarina ragmen  akil yaslari en az benim kadar.herkesin bana abi demesi ve forumun en büyügü olmak bende daha sorumlu ve bilincli olma hissini uyandiriyor.benim yaslarimdada bir sürü besiktasli var ama cogu internet ortamini tanimiyor maalesef
3:ben buraya kücük yasta geldigim ve almancayi cok iyi konusup anladigimdan dolayi biraz daha aventajliyim,ve iyi uyum sagladigimi düsünüyorum.
sanirim en büyük sorunumuz önyargi ve arasira hortlayan yabanci düsmanligi
4:türkiyeye dönmeyi isterdim ama pek mümkün gözükmüyor.bunun sebebi ise sadece gecim sorunu degil,cocuklarim burada cok iyi okuyorlar,türkiyede okuyabilirlermi bu saatten sonra bilemiyorum

Carlito1903:
1.Yapmak isteyipte yapamadığın bi hayalin var mı abi??
2.Beşiktaş tarihinde en sevdiğin ve en sevmediğin futbolcular??
3.Şu an Türkiye nin Başbakanı olsan neyi değiştirirdin?

1:Keskinin tarihi evlerinden birini alip restore ettikten sonra orada yasamayi hayal ederim cogu zaman.ama bunun gerceklesme ihtimali cok zayif maalesef

2:Ben hic bi zaman bi futbolcuya fazla baglanmadim.benim icin besiktasta yürekleriyle oynayan ahlakli futbolcular önplanda gelir her zaman

3:Saglik konusunda degisiklikler yapardim.tv lerde ve gercek hayatta  görüyorum, parasizliktan dolayi ameliyat olamayanlari,bi insanin kör veya sagir olmasi ve bunlari iyilestirme imkani olmasina ragmen parasizliktan kaderlerine birakilmalarini insanlik sucu olarak görüyorum.devletin ilk görevi vatandaslarini caresiz birakmamaktir diye düsünüyorum.
Diger bi konu ise asayis sorunu.cok ufak sebeplerden dolayi insanimiz birbirini öldürmekten cekinmiyor,insanlar hatalarindan dolayi kendi cocuklarini katledebiliyor(töre cinayeti)
Cinayet isleyen bi daha hapishanede cikmamali diye düsünüyorum.
Halkimin refahi icin elimden geleni yapardim

Akbaba 71
1.Keskin senin için ne ifade ediyor
2.Unutamadığın maç
3.soru olarakta Beşiktaş tarihinde en sevdiğin oyuncu
bi de hemşeri bonusu kırıkkalede en sevdiğin yer

1.keskin benim icin o kadar cok sey ifade ediyorki bu konuda sayfalar dolusu yazabilirim
hayatimin en güzel anilari keskinde gecti
büyük bi ailemiz vardi o zamanlar,babam almanyada oldugu icin biz büyükbabamlarla birlikte kalirdik
nuryüzlü bi büyük baba ,melek gibi bi anneanne,dayilar teyzeler,inanilmaz bi sekilde birbirine destek olan komsular,paha bicilmez arkadaslikler,
Daglar bayirlar tepeler,ilk okul,ilk ask.kisacasi keskin benim hayatimda vazgecilmezler arasinda

2:Unutulmaz bir sürü mac var ama en güzeli fenerle yaristigimiz ve puan kaybinin sampiyonlugun gidecegi anlama gelen adana deplasmaninda son dakikada gol attigimiz mactir.o gün yasadigim mutlulugu hic bir macta yasamadim.
Diger bi mac ise canli olarak seyrettigim bi konya maciydi,son dakikalara 1:0 yenik durumda girdigimiz macta 88 ve 89.dakikalarda attigimiz gollerle maci kazanmamizdi,bugünkü macida ayni sekilde kazanmamiz iyi bi tesadüf oldu :)

3:Yukaridada yazdim, Ben hic bi zaman belirli bi futbolcuyu ayri derecede sevmedim,yüregiyle oynayan ahlakli futbolcularimizin hepsinide takdir ettim,söyle bi örnek verebilirim riza ve ulvinin yerleri bi baskadir,bunun sebebide rizayla ve ulviyle ettigim muhabbetlerdir.rizayla leverkusen-dortmund macinda görüstüm.cok samimi bi sohbet etmistik,cok sicak bi insan,ayni macta görüstügüm gökhan, ,ali ve  feyyaz cok soguk insanlardi
Ulvi ile leverkusen ile yapilan hazirlik macinda görüstüm,sakat oldugu icin oynamiyordu mactan önce yarim saat konustuk,oda cok sicakkanli bi insan
Ayni macta o zamanin star oyuncusu metin ile resim cekinmek istemistim fakat hic beklemedigim bi derecede kabalik göstermis,ve beni terslemisti
4.kizilirmak kenarlari kirikkalede en cok sevdigim yer

Kralkartal:
1. Evlendikten sonra, esini aldattin mi, ufak bi kacamak diyelim daha dogrusu? Yoksa
ben aldatmam diyenlerdenmisin? (tabi dürüst cevap vereceginden eminim
2. Herkese sordugum gibi sanada bu soruyu sorayim, mod. olmanin zorluklari nelerdir?
insanlarin bazi aldigin kararlardan dolayi sana ters yaklastigini hissettin mi hic? yani senden gicik
almalar, laf sokmalar felan oldu mu?
3. Normalde calisiyorsun, ve evde oldugunda genelde internete giriyorsun, peki esin buna kizmiyor mu?
yani bunu nasil becerebiliyorsun, banada anlat , lazim olur..
+ BONUS
4. Birdaha dünyaya gelseydin, evlenirmiydin, evlensen, ayni kisi ile mi evlenmek isterdin yoksa
bu baskasi mi olurdu?

1:Kacamaklar her zaman vardir ama bu kacamaklar göz kacamagini gecmemeli

2:forum kurulundaki arkadaslarimizin cok aktif olmalarindan dolayi fazla bi zorluk cekmiyorum,yani bana fazla is düsmüyor,genelde aksamlari giridigim icin zor isler gitmis oluyor,en büyük zorluk milletin cöpünü ordan oraya tasimak herhalde ;)
en fazla 2 -3 kisi mod oldugumdan dolayi gicik olmustur onlar bilirler kendilerini,ben yinede onlara cok görmüyorum olanlari

3:esimle bu konuda kavgalarimiz olmustur mutlaka ama ben bi cümle söyledim olayi bitirdim ,esime senden öncede besiktas vardi,senden sonrada olacak dedim.
Ama sorumluluklarimi yerine getiririm,aksam kisaca girerim siteye,sonra diger isler yapilir sonra cocuklar yatana kadar beklerim internete girmek icin,esimin tv de dizi izlemeleri isimi kolaylastiriyor tabiiki :)
Zamani iyi ayarlamak ve anlasmalar yapmak en dogrusu galiba

4:hic kimse dünyaya yeniden gelse ayni kisiyle evlenmez diye düsünüyorum ama cocuklarim icin yine ayni kisiyle evlenirdim,esim benimle evlenirmiydi,asil soru bu olmaliydi :D

Adriano:
1. Almanya'da oynanan Beşiktaş'ın Süper Kupa maçına gitmişmiydin ? Gittiysen nasıldı ?
2. Keskin'den bize bahsedermisin biraz, gittiğin zaman şunu yapmadan gelmem, şunu yemeden gelmem, şuraya gitmeden gelmem dediğin birşeyler varmı ?
3. Tut ki Beşiktaş'ta Transfer Komitesi'nin başına geldin Hangi bölgeye takviye yapmak için çaba harcardın ve o bölgeye günümüz futbolcularından kimi getirmek için uğraşırdın.. Kısacası transfer politikan nasıl olurdu ?

1:almanyada oynanan fener ile oynadigimiz maca gittim ve kartal- gürkanla tanismistik o macta,maalesef üzücü bi gündü,daha önceki senede geseye karsi oynanan macada gitmistim,o mac bizim acimizdan daha iyi gecmisti

2:keskin konusunu yukarida anlattim uzun uzun,keskine gittigim zaman keskinde kalan eski arkadaslarimi mutlaka ziyaret ederim,keskinin her tarafini mutlaka turlarim,dagina cikar havasini icime cekerim,bide dönderme denilen ve yufka ekmek ve yumurta ile yapilan bi cesit omleti yemeden gelmem

3:benim transfer politikam dünyanin her yanini turlamak ve yildiz olmamis ama olabilecek oyunculari  transfer etmek olurdu.örnek olarak altintop kardeslerin alt liglerde oynadiklari zaman besiktasin almasini cok istemistim ve onlarin iyi futbolcu olacagini daha önceden anlamistim

Carsi52:
1-Almanyadan kalkıp türkiyeye beşiktaş maçını izlemeye hiç geLdin mi ?
2-Almanyada yaşamak mı daha zordur sence yoksa türkiyede yaşamak mı ? neden ?
3-Kaç yıldan beri almanyadasın vede neden almanyaya gittin ? anlatırsan sevinirim abi

1:belirli bi mac icin gelmedim fakaT izin zamanlari ankara yerine istanbula ucardim eger besiktas inönüde oynuyorsa

2:her 2 ülkeninde kendine göre artilari ve eksileri vardir ama türkiyede yasama sartlari biraz daha zor galiba,ama yasama keyfi türkiyede daha iyi

3:27 yildir almanyadayim,gidis sebebim ise aile birlesimi

Buz:
1- EvLendikten önce aşk durumLarı nasıLdı abi iLk gönLünü kaptırdığın kişiyLe mi
evLendin?
2- Türkiyede bir partiye üyesin ve haLktan oy istiyorsun. OnLara ne vaat ederdinde oyLarına taLip oLurdun
3- Beşiktaşta canını en çok sıkan durum nedir? Başkanın; futboLcuLarın; taraftarın tutumu, borçLar, fuLya vs. ...
+ KraLcarsiyLa tanışman nasıL oLdu, tahminen nezamandır buradasın, iLginç bir anı varsa
aLabiLir miyiz

1:Ilk askim keskinde bi ermeni kiziydi,tabii cocuk sevgisiydi iste,sonra o istanbula ben almanyaya tasindim ama o aklima gelince yüzümde tebessüm olusur

2:elimden ne geliyorsa onu vaaderdim,yapamayacagim seyleri vaad etmezdim ve büyük olasilikla secilmezdim :D

3:Benim canimi en cok sikan yanlis yapan ve yanlisindan dönmeyenlerdir,bunun arasinda en büyük pay yönetimin ama taraftarin yanlislarida var tabiiki,sayin sebaya yapilan vefasizlik affedilir gibi degil

4:kralcarsiyla tanismam bi alman arkadasima besiktas taraftarlarini göstermek icin yaptigim bi  internet iarastirma sayesinde oldu.anilar denince aklima nick calinmasi ile bi ani geliyor.
ilk zamanlar zamanlar forumun ne oldugunu bile bilmezdim,yavas yavas yazmaya baslamistimki fuser isimli bi kullanicimizin sifresi calinmis ve onun nicki ile fenerlinin biri her tarafa küfürler yazmis.ne yapacagimi sasirdim,ihsana özel mesaj yolladim,cevap gelmeyince forzabesiktasin adminlerine yazi yazdim,ben o zamanlar kralcarsinin forzayla alakali oldugunu düsünüyordum ???

Simurg:
1)Ahmet abi forumda genelde çok uysalsın ne kavgan ne gürültün olmuyor ve ben bu forumda en sevilen modu olduğunu düşünüyorum sence bunun nedeni nedir?
2)Türkiye'ye geldiğinde neler hissediyorsun? Hiç ağladığın oluyor mu? Ayrılmak zor oluyor mu?
3)Yengemizle nasıl tanıştığını anlatır mısın?
4)Elinde bir imkan olsaydı istediğin hangi ülkede hangi bir mevkide olup şuanda hangi işle uğraşmak isterdin?

1:Bunda en büyük etken yas konusu diye düsünüyorum,olaylara biraz daha sakin yaklasabiliyorum,daha kolay affedebiliyorum,catidan bakabiliyorum ve kimseyi rakip olarak görmüyorum
Direk küfür ,hakaret ve terörü övme disinda affetmeyecegim bi sey yok
Diger bi etken ise forum kurulundaki diger arkadaslarimizin daha cok cok aktif olmalari, onlari birazcik kötü beni iyi olarak göstermesi diye düsünüyorum  :)
Bu forumda cok sevdigim bi kardesimin kalbini kirmamda bana ders olmustu,tartismalari karsi tarafi kirmadan yapmaya karar verdim
Sonucta hepimiz besiktasliyiz,besiktasli oldugumuz icinde tartismalari ileri boyutlara tasimanin yanlis oldugunu biliyorum

2:Türkiyeye ayak bastigimda icime inanilmaz bi huzur geliyor,baba ocagina oturup cay yudumlamak kadar zevkli bi sey olamaz herhalde.ayrilmak tabiiki üzücü.eskiden aglamazdim türkiyeden dönüslerde ama yas ilerledikce aglamayada basladim,cocuklardan utanmasam bagira bagira aglayabilirim

3:Esimle görücü usulü tanistik,birbirimizi begendik ve evlendik,ama bu sekilde evlenmeyi kimseye tavsiye etmem,bizim sansimiz varmis iyi anlastik ve yuvamiz mutlu bi sekilde sürüyor ama burada baska örnekleri de cok

4:Imkanim olsa keskinde yasamak ve ögretmen olarak görev yapmak isterdim

Alper1903:
1, Almanyanin Türkiye ye göre en büyük artisi?? (Almanya da olan ama Türkiye de olmayan)
2, Türkiyenin Almanyaya göre en büyük artisi?? (Türkiye de olan ama Almanya da olmayan)
3, Hic Türkiye ye arabayla geldinmi?? (Tavsiye ederim acikcasi )
arti BONUS, En Sevdigin Sanatci??

1:almanyanin oto yollari en büyük artisi bence

2:türkiyenin dogasi,yani havasi,suyu, denizi,

3:cocukkken bi kac kez babamla gittim arabayla ama kendim arabayla gitmeyi düsünmüyorum,ucakla 3 saatte gitmek varken günlerce yolllarda olmayi göze alamiyorum.
bazen hevesleniyorum ama sonra vazgeciyorum
gitmek mutlaka zevkli olur,tatil baslamis,memleketine yavas yavas yaklasiyorsun ama bide bunun dönüsü olmasa:-)

4:en sevdigim belirli bi sanatci yok,öncelikle türkü dinledigim icin kendi yöremin türkücülerini severim,sezen aksuda dinledigim sanatcilarin basinda gelir

Ere:
1- abi bıldım bılelı forumdasın bu forumda yasadıgın en guzel anı ne ?
2- en cok nerede yasamak ısterdın neden ?
3- sana gore besıktas neyı ıfade edıyor ?
+
4- abi senle hatırladıgım kadarıyla hemen hemen her sıyaset konusunda tartısmıslıgımız var hıc nefret ettın mı benden

1:en güzel anim volkanla (karakalem) yaptigimiz kimsesiz cocuklari ziyaret etme organizemiz,pek basarili olamadik ama istegimiz baska siteler tarafindanda desteklendi ve böylelikle kimsesiz cocuklar ziyaret edildi

2:keskin en cok yasamak istedigim yerdir

3:besiktas benim hayat felsefemdir,üzüntüm,sevincim,hüznüm,nesem
bi bakimada yalnizligimdir,ömrüm boyunca hep yalniz kartal oldum yakin cevremde  benim derecemde bir besiktasli olmadi,kardesim var benim kadar besiktasli ama aramizda cok yas farki var

4:siyasi görüsünden dolayi kimseden nefret etmem,fikirlerini düzgün bi cercevede tartisan herkese saygi duyarim,zaten siyasi görüslerde hepimiz birbirimize yakiniz sadece yollarimiz ayri.ne sen ne baskasi nede ben türkiyenin kötülügünü istemiyoruzki.

Levent1903:
1- Abi, bildigim kadari ile 80 li yillarin sonlari olmasi gerek, Düsseldorf ta Futbol oynuyordun, hatta Kaleci idin.
    O dönemden anlatirmisin ve neden biraktin ?
2- Bir Baba ve Aile Reisi aceba Hooliganlik üzeri neler düsünür ? Düsüncelerin evlendikten sonra
    degistimi, yoksa hep ayni fikirdemi idin ?
3- Kiminle tanismak istersin ve neden ?
4- Bir Günlügüne Görünmez Adam olsan ne yaparsin ?

1:evet bi ara kalecilik yapiyordum,futbola sag  bek olarak basladim sonra kaleye gectim.kalecilik en iyi oynadigim mevkiydi fakat boyumun bi kaleciye yetecek kadar gelismemesi bu konuda ilerlememi engelledi
2:benim genclik zamanim almanyadaki hooligan hareketinin  en mevzuulu dönemleriydi, o zamanlar  yasim geregi olsa gerek bundan zevk aliyordum,özellikle düsseldorf taraftariyla  deplasmanlarda cevreye korku salmak cok zevkliydi.
rostock,kaiserslautern ve köln mevzularimiz tarihe gecmistir.
evlendikten sonra degilde baba olduktan sonra fikirlerim degisti.daha önce yaptigim isler bana cok sacma gelmeye basladi ve o andan itibaren maclari normal bi seyirci olarak seyretmeye basladim
3:süleyman seba ile tanismayi cok isterim,besiktasa katkilarindan ve besiktas taraftarinin ona yaptigi vefasizlik dolayisiyla özür dileyip elini öpmek icin
4:görünmez olsam bi kac bankanin icini bosaltip geri kalan ömrümü rahat icinde gecirmek isterim :D

Prodigy:
1-Yurt dışında yaşamanın ne gibi avantajları var şimdi olsa Türkiyede mi yurtdışındamı yaşamak istersin
2-Aynı soruyu ben sana soracağım şimdi Ahmet abi ,hayatına siyah gözlüklermi yoksa beyaz gözlüklermi bakmayı tercih ediyorsun
3 Hayatta affetmeyeceğin bir hata olsa bu nasıl bir hata olur sen hiç böyle bir hata yaptın mı

1.almanyanin daha demokratik ve daha sosyal olmasi aventajmiz,su anki sartlarda almanyayi secerim
2:hayata hep beyaz gözlükle bakarim,hic bir seyi fazla dert etmem,kin tutmam. Kisacik hayatta ne kalp kirmak isterim nede baskalarinin benim kalbimi kirmalarini isterim
3:hayatta affedilmeyek hata kallesliktir herhalde,ben bu hatayi yapmadim fakat benim yaptigim,hatalarda baskalarinca affedilmeyecek olarak görülebilir

Vegas:
1: Forumda ki arkadaşlık ortamıyla ilgili bazı düşüncelerin vardır illaki Ahmet abi
bunları alabilirmiyim

1:benim acimdan forumda arkadaslik yok,sadece abi kardes muhabbeti ama üyeler arasinda iyi bi iliski oldugu acik
Melankolizm:
1- Beşiktaş ne yapmalı da huzura ulaşmalı abi sence?
2- Genç Beşiktaşlı yöneticilerden en beğendiğin ve ışık gördüğün var mı ?
3 - Almanya'da bulunan ama Türkiye'ye gelmemiş neyi  Türkiye'ye getirmek isterdin ?

1:besiktas degerlerine sahip cikmali ilk olarak ve grupculuk bitirilmeli.icerideki kavgalar bitmeli
taraftar celiski icinde oldugunun farkina varmali,ya cok borclanmaya laf etmeyeceksin yada sürekli yildiz istemekten  vazgececeksin

2:acikca söylemek gerekirse hic bi tane genc yönetici yorum yapacak kadar tanimiyorum

3: almanlarin ,,brötchen"dedikleri kahvalti ekmegini getirmek isterdim :)

Carsi ulan:
neden beşiktaşlısın abi nasıl beşiktaşlı oldun beşiktaş sevgisi sende nasıl oluştu?

besiktasli olmamda dayimin büyük katkisi var,diger sebep ise mahallemizde yapilan turnuvalarda herkes o zamanin basarili takimlari  fb,gs ve ts olmak isterdi,bizim grup öbürlerine göre hem yasca kücük hemde boy olarak kücük oldugu icin bizi hep besiktas yaparlardi.
O gruptan bi tek ben gercek besiktasli oldum,gerisi baska takimlari tuttu sonradan
Ve bu sevgi zamanla tutkuya dönüstü

Diablo:
1:Abi emekli olduğunda ömrünün geri kalanını TÜRKİYEDEMİ yoksa YURTDIŞINDAMI geçirmek istersin ?
2-Ne tarz müziklerden hoşlanırsın abi ? Örnek olarak ARABESK severmisin  ?(şimdiye kadar tanıdım bütün gurbetçiler dinliyor sebebini anlamadım  )
3-Abi sence AŞK evliliğimi yoksa GÖRÜCÜ USÜLÜ evlilikmi sence hangisi daha uzun ömürlü yaş itibari ile bizden daha bilgilisin

1:Emekli olmayi basarabilirsem(emekli yasi 65 almanyada)yari türkiye yari almanyada yasarim diye düsünüyorum

2:Ben sIkI bi ferdiciydim bi zamanlar,simdide seviyorum ama eskisi kadar dinlemiyorum,demekki yas ilerledikce tarzlar degisiyor
Simdi genelde türkü dinlerim,sanat müziginide severim
3: Dogru olan ask evliligidir,ama evlendikten sonra ask ne kadar sürer bunu bilemem,görücü usulü evlilikler dogru degildir ama istatistiklere göre böyle evliliklerde bosanma orani daha az.
Bu konuda sizlere tavsiyem nisanlilik dönemini uzun tutmak,birbirini iyi tanimak cok önemli
Diger tavsiyem ise kendinize denk bi es bulmak,ögrenim seviyesi,kültürü,gelenegi,meslegi size yakin olmaliki ileride sorunlar yasamayasiniz

Satukblade:
1-bildiğim kadarı ile eskiden sendika başkanlığı yapmışsın.Türkiyede hangi sendikanın başkanı olmak isterdin işçilerinin veya memurların hakkını savunmak isterdin?
2-Türkiyedeki özelleştirme durumlarını biliyorsun az çok acaba elinde çok yüklü miktarda olsa hangi Firmayı sen almak isterdin ?
3-başka biri için hiç kendine zarar verdin mi ? (yani aldığın karar sevdiğin birinin faydasına olmuş ama sana zarar dokunmuş bi kararın oldu mu ? )
+
4-ahmet abi beşiktaş başkanı olduğunu düşün ama öyle bi vakitte başkansın ki yıldırım demirören'in şimdiki pozisyonundasın taraftar seni İstemiyor.Taraftarın desteğini almak ve araftarın yüreğine su serpmek için nasıl bi açıklama yaparsın tüm tepkiler desteğe döner ?

1:Sendika baskanligida degilde sendika danismanligi yapiyorum ve bu göreve hala devam ediyorum.türkiyede hic bir sendika asil görevini yapmiyor maalesef.türkiyede yeni bi sendika hareketi baslatmak isterdim.
Türkiyedeki sendikalar kapitalin oyununa gelerek cok bölünmüs bi duruma gelmisler,sendika degilde siyasi parti temsilcisi olmuslar,yani parcala,böl,yönet modundalar..oysa sendikanin kurulus nedeni calisanlarin hakkini savunmaktir.türkiyede senidikalar yaptigi tek is fazla para almaya calismak,is güvenligi,emekci sagligi,emekcinin yönetimde söz sahibi olmasi gibi konular hic islenmiyor

2:mke ve tüprasi almak isterdim hemserilerimin is sahasini kapatmamak icin

3:bu konuda somut bi örnek veremeyecegim ama sevdiklerim icin fedakarlik yaparim kendime zarari dokunsa bile.

4:"elimden gelen herseyi yapmama ragmen besiktasa faydali olamadim,bu isi benden daha iyi birileri yapsin diye bi dahaki secimlerde aday olmayacagim ve kulübe verdigim maddi zararlarin yarisini geri ödeyecegim,sundan emin olunki besiktasi en az sizler kadar seviyorum"

Freedom forever:
Abi seni bunaltmak istemiyorum , beni az çok bilirsin her siyasi meselede seninle hep karşı görüşleri savunduk, içinden 'allah belanı versin düş artık yakamdan ' gibisinden bir içlenme geçti mi ?

Sigara kullanan bir insansın zararlarını görmeye başladın mı ?

Karşılıksız sevgi sana ne ifade ediyor ( Beşiktaş'ı kastetmiyorum bir bayana karşı )

1:siyasi görüslerinden dolayi kimseyi yargilamam.sadece bildigim dogrulari anlatmaya calisirim,1 yil önce burada abdullah gülün adayligini tartisiyorduk hararetli bi sekilde.simdi bunlar unutuldu ,birbirimizi kirilan kalpleri kaldi belkide
Milletce siyasi konularda cabuk galeyana geliyoruz bu huyumuzu atmaliyiz.80 önceki kardes kavgalari ne getirdiyse simdiki cekismelerde ayni seyi getirecek,aci ve gözyasi.

2:zararini ictigim günden beri görüyorum,hem maddi hemde saglik acisindan,sigaraya baslamyanlar hic baslamasinlar,baslayanlar ise yol yakinken biraksinlar.
Cevremizdeki kizlara hava atacagiz diye basladigimiz sigara,simdi bize hava attiriyor
3:karsiliksiz sevgi insani bitirir,yer,kemirir.sonu hic bir zaman iyi bitmez,sevipte sevilmemek insanda olusabilecek en kötü hisdir herhalde ama dünyada unutulmayacak kimsede yoktur.sevilmedigin yerde
durmayacaksin,seni sevenlerin oldugu limanlara siginacaksin[/color]
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Adriano

Teşekkür ederiz abi bu güzel söyleşi için..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

eRe

abı saol cevaplar ıcın
guzel olmus
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

mdc

Teşekkürler Ahmet abi :D

Forza admin'lerinin geçtiği yere koptum
belirtmeden geçemeyeceğim ;D
HAYATTA BEŞİKTAŞ

CHEm !

teşekkürler abi keyifli bi söyleşi olmuş.
Allah kitap Beşiktaş

SATUKBLADE

cevaplar için tşk.ler abi çok güzel cevap vermişsin
keşke 2 sene önce aramız bu kadar iyi olsaydıda KAYSERİ MAÇINI BERABER İZLEYEBİLSEYDİK :(

NoPasaran

saola abi söleşi için ama hiç birinize soru sormadım ben ya
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

Biz sana sorariz volkan yakinda :)

Tesekkurler abi, cevaplari ilgi ile okudum...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Delirdik

forzayLa aLakaLı oduğumuz yerde güLümsemedim desem yaLan oLur :)

teşekkürLer abi cevapLar için
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

DIABLO

Alıntı yapılan: keskinli - Ocak 13, 2008, 05:19:57
3: Dogru olan ask evliligidir,ama evlendikten sonra ask ne kadar sürer bunu bilemem,görücü usulü evlilikler dogru degildir ama istatistiklere göre böyle evliliklerde bosanma orani daha az.
Bu konuda sizlere tavsiyem nisanlilik dönemini uzun tutmak,birbirini iyi tanimak cok önemli
Diger tavsiyem ise kendinize denk bi es bulmak,ögrenim seviyesi,kültürü,gelenegi,meslegi size yakin olmaliki ileride sorunlar yasamayasiniz[/color]
[/b]

Tavsiyen için çok teşekkürler abi dediğin gibi en doğrusu nişanlanma olayı uzun olması yaşamadım değil kendini melek gibi tanıtıpta şeytan çıkanlar çok.
Bekliyorum bekliyeceğim sabredeceğim ;)

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

akbaba71

Teşekkürler cevaplar için ahmet abi
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: Buz - Ocak 13, 2008, 15:03:18
forzayLa aLakaLı oduğumuz yerde güLümsemedim desem yaLan oLur :)

teşekkürLer abi cevapLar için

Aynen :D Ama normal tabi.
Ayrıca Beşiktaş'lı olmanın öyküsüde ayrı bi' ilginç.

Teşekkürler.
edit

hAlil21

ben niye görmedim burayı ya..soru soramadık.

neyse güzel cvplar sağol abi.
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

Dem@

güzel söyleşi olmuş ahmet abi ama kısa kestirip atmışın yaa emeğine sağlık