Ana Menü

Bayern'in yeni hocası KlınsmaNN !

Başlatan MeLo, Ocak 11, 2008, 17:36:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeLo

Alman devi Bayern Münih'in Ottmar Hitzfeld'in ardından Juergen Klinsmann'i göreve getirdiğini resmen açıklamasının ardından gözler Kaliforniya'da yaşayan Alman kahramına çevirildi. Almanların efsane ismi tam beş dil konuşuyor ve 23 yıllık futbolculuk kariyeri birbirinden önemli başarılarla dolu.
Bundesliga ekibi Bayern Münih açıkladı, Juergen Klinsmann 1 Temmuz'dan itibaren takımın yeni patronu.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

levent1903

Futbolcu olarak cok basarilara imza atti ama teknik direktör olarak sadece almanya milli takimi calistirdi ve 2006
Dünya Sampiyonasi sonra birakti. gerci basari elde etti denilebilir, 3. oldu.
Bence kendisinin teknik Direktör olarak tecrübeli olduguna inanmiyorum, yani daha hic Kulüb calistirmadi ve Milli Takimdan farklidir bir Kulüb calistirmak. Bayern in kadrosu süper, belli ama ben yinede pek basarili olacagina inanmiyorum. Baski artacaktir, hele hele Hoeness gibi bir Manager varki basinda... bunun üstünden gelecegine inamiyorum. Ayrica hic sevmedigim bir Kulüb, o yüzdende basari temenni etmiyorum...
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

carlito1903

Bayern en doğrusunu yaptı,başarılı oalcaktır Klinsmann....

keskinli

kulüp hocaligi yok almanyada ama milli takimda yildiz oyuncu tecrübesi var
bencede basarili olacak
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin