Ana Menü

Söyleşi Cevapları l SATUKBLADE

Başlatan SATUKBLADE, Aralık 30, 2007, 04:39:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SATUKBLADE

KESKİNLİ

-satuk senin memleket konun,yani tam nereli oldugun biraz karisik,bu konuyu burada acikliga kavustururmusun?

-Kayserideki ekonomik gelismenin sebepleri sence nelerdir?

-kayseri disinda yasamak istedigin bi yer varmi?

SATUKBLADE

-Ben Aslen Antalya Doğumluyum.Ama Baba Tarafı Yozgat'ta ve Nüfus Kayıdım da Yozgat Olarak Gözükmekte.Memleket Konusunun Karışık Olmasının Sebebi 2 Şeyden Kaynaklanmaktadır.
1.'si Aile Karışık Babam Yozgat Annem Kırıkkale Ben Antalya Kardeşim Kayseri v.s v.s Böyle Olunca Toprağımız Bol Oluyor  (:
2.'si Ben Hiçbir Akrabam İle Görüşmüyorum Şahsi Olarak Bundan Dolayı da Bayramlarda veya Özel Günlerde Ziyaret Edeceğim veya "Memlekete Gidip Ne Durumdalar" diye Düşüneceğim Kimse Olmamasından Benim Memleket Yok Sayılır

-En Küçük Esnaf Bile Şunu Yapar Kayseri'de
Malın Satış Fiyatı 1 YTL İse Onu Müşteriye 5 YTL Diyor. Pazarlık Yapınca da 1 YTL Üzerinde Fiyat Söylüyor Her Türlü Kâr Yapmış Oluyor.Diğer Büyük Firmalar İse Hep Küçükten Büyük Hale Geçmişlerdir.Buda Tecrübe İle Oluyor.
B.Başkanı M.Özhaseki İse şehre Yaptığı Yatırımları Hep Yüklenici Firmalar İle Yapıyor Genelliklede YAP-İŞLET-DEVRET Modeli Kullanıyor Buda Belediyenin Kârlı Olmasını Sağlıyor.

-Kayseri Dışında En Büyük Hayalim Deniz Kenarı Bir İlde Yaşamak (AKDENİZ HARİÇ)
3 Tane İl Var Yaşamımı Sürdürmek İstediğim İzmir, İstanbul yada Samsun Olsun İsterdim

TEŞEKKÜRLER

PRODIGY

1-Hayatına yeni bir yön verdin, bunda en büyük etken nedir neden?

2-Kendini bize anlatırmısın satuk kimdir? ne sever? ne yer? ne içer? vs. gibi

3-Kayseri de de zor mu Beşiktaş'lı olmak, ne gibi artısı ve eksisi var?

4- ;D joker sorusu BENİM HAKKINDA düşüncelerinini kısa ve öz bi biçimde alayım (:

SATUKBLADE

1-Aslında Hayatıma Yön Vermedim. İdeallerim Var Ama Bazı Şartlar El Vermediğinden Dolayı Gerçekleştiremiyorum. Bunları Gerçekleştirmem İçin Mecburen Bazı Şeylere Karar Verip Bazı Şeyleri Yapmaya Çalışıyorum. Bazı Zamanlar Saatlerce Düşüncelere Dalıp Üzüldüğümde Oluyor Hatalarımı Gördükçe Bunlar Bana Yön Veriyor.

2-Satuk Kimdir? Güzel Bir Soru Satuk 21 Yaşında Olup Son Dört Sene Pekte Hoş Geçmeyen Çocukca Yaşamayı Seven Çok Duygusal Bir O Kadar da Deli Birisidir. Eğer ki Acayip Şekilde Sinirlendirilirse Önünde Hiç Kimsenin Duramayacağı Ama Önüne Geçip Birisi Ağlarsa Onunla Oturup Ağlayacak Kadar da Değişik Bir Kişilik Diyelim. Hayatımda En Çok Siyah Rengi Severim.Sezen Aksu'ya Büyük Hayranlığım Vardır. Leman Sam'ın Gül Güzeli Şarkısı Hayatımda Önemli Bir Yeri Vardır.Tatil Yapmayı, Eğlenmeyi Çok Severim.Konusu Strateji, İstihbaratlar Hakkında Bilgi Veren Kitaplar Okumayı Severim. Hayatımda Etkileyici Role Sahip Kitap Olarakta ADOLF HİTLER'in Biyografisi Olan KAVGAM Çok Önemlidir.
Genellikle Dışarıda Yemek Yemeyi Çok Severim Arkadaşlarım İle Birlikte Ayrıca Tam Bir Kola Canavarıyım Diye Bilirim (: Ama Şunu Belirteyim Eğer Arkadaşlarım İle Beraber İsem Kuru Ekmeği Bile Paylaşmayı O Kadar Çok Seviyorum Ki.

3-Evet Kayseri Zor Beşiktaşlı Olmak. Ankara'da Bursa'da BJK'li Olmak Kadar Zor Olmasa da  Burada Bayağı Zorluk Çekiyoruz Arkadaşlarımla Ama Bizim Burada Bursa-Ankara'dan Tek Farkımız Biz Kaideye Almadıkça Onlar Bize KARASAKIZ gibi Yapışıyor.Yani Hiçbir Yerde Olmadığı Gibi MERT VE ŞEREFLİ OLMAK BURADA DA YOK MAALESEF
Bundan 2 Sene Önce Kayserispor&Beşiktaş Maçı Çıkışı 2 Arkadaşımıza 35-40 Kişilik Grup Beşiktaş Atkısı Olmasından Dolayı Demir Sopalar, Satırlar , Baltalar ve Hatta Yanlarında Getirdikleri Köpekler İle Saldırdılar.Sizce Zor Mu Kayseri'de Beşiktaşlı Olmak (:

4-Geldik Joker Soruya Sen Agresif, Kafasına Hiçbir Şeyi Takmıyormuş Gibi Gözükse de Ufacık Hiç Değmeyecek Bir Olay Yüzünden Gününü Kendini Üzerek Geçiren Birisin.Her Ne Kadar Sinirlensende Benim Gördüğüm Kadarı İle Kimseye Kırılamayan Birisin. Misafirperver Arkadaşları İçin Elinden Gelmeyenide Yapmaya Çalışansın.Zaten Benim Senin Hakkında Ne Düşündüğümü İyi Biliyorsun

TEŞEKKÜRLER

SIMURG

1. Elinde imkanın olsa geçmiş zamana gidip hangi türk devletinin hangi döneminde hangi padişahın yerine geçmek ve ne yapmak isterdin?

2. Hayatımın dönüm noktası dediğin bir olay oldu mu, olduysa o olayı bize anlatır mısın?

3. Bildiğim kadarıyla rap müziği dinliyorsun ve kendinde müzik yapıyorsun yazdığın bir şarkı sözü varsa onu bizlerle paylaşırmısın? :)

SATUKBLADE

1-Elimde İmkanım Olsaydı Kanuni'den Sonra Tahta Geçip Sokullu Mehmet Paşa'nın Projelerini Gerçekleştirmesi İçin PADİŞAH OLMAMA RAĞMEN DEVLETİN BEKASI İÇİN KELLEMİ BİLE VERİRDİM.

2-Anadolu Lisesi'ni Kazanmam O Anki Hayatımda Bir Dönüm Noktası İdi.Ama Hayatımda Çok Etkili Bir Dönüm Noktası ÜNİVERSİTEYİ Kazanınca Gerçekleşecek. Haaa Ömürüm Boyunca Gerçekleşmesini İstediğim Bir Olay Daha Var Oda Kayıp Ettiğim İnsanın Geri Bana Dönmesi Bu İşte BÜYÜK İKRAMİYE OLURDU. (:

3-Evet Rap Müziği İle Çok İlgileniyorum. Ama Son 1 Senedir Bayağı Bir Uzak Kaldım Hayatın Getirdiği Şartlar Çerçevesinde Sadece Şarkı Sözü Yazıyorum Daha Müziğini Yapma Gibi Bir Olanağım Olmadı Zaten Yapamam da Paylaşıma Gelince de Burada Değil de Ben Sana Özel Olarak Göndereyim Bir Ara ;)

TEŞEKKÜRLER

LEVENT1903

1 - Issız bir adaya gidiyorsun ve 3 şey götürebilirsin - bu 3 şey ne olabilir

2 - En çok neden korkarsın?

3 - Farz edelim 1 aylık yaşamın kaldı ( Allah göstermesin ), bu bir ay içinde ne yaparsın?

SATUKBLADE

1-Yetecek Kadar Sigara Alırdım.
    Sevdiğim İnsanın Resmini
    Bolca Pil İle MP3 Çalar Alırdım Yanıma (:

2-Hayatımda En Çok Korktuğum Şey Hamamböceği ve Ona Benzeyen Böcekler (Kabuklu) Bu Böceği Gördüğüm Zaman Panikatak Başlıyor Bende Bir Türlü Yenemedim Bu Fobimi

3-Zaten Hayatımı Genellikle 1 Ay Kalmış Gibi Yaşıyorum. Bazı Günler Hayatı Hiç Sallamazken, Bazı Günler İse Hiç Çıkar Yol Bulamıyorum. Ama Dediğin Gibi 1 Aylık Ömrümün Kaldığı Gerçek Olsa BJK maçına Gitmek İsterdim Ki Şimdi LİG TATİLDE Onu da Yapamazdım ;D Tek Yapacam Şey 29 Gün Bekleyip 30. Gün Birinden Özür Dileyip Onu Hiç Unutmadan Sevdiğimi Söyleyip Direk Ölüme Dalmak Olurdu  ;)
TEŞEKKÜRLER

ADRIANOOO

1 _ Forumda supermod'luğun ne gibi artıları ve eksileri var ? Çok yoruldum dediğin oluyor mu ?

2 _ İnönü'ye en son ne zaman geldin ? Unutamadığın, çok keyif aldığın bir maç ?

3 _ Maç günü İstanbul'a gelipte, İnönü'ye gelemediğin oldu mu? Olduysa hangi maç ?

SATUKBLADE

1-Sondan Başlayayım İşin Aslı Yoruldum Demiyorum Diyemiyorum Forum Şuan Sorunsuz Şekilde Yönetiliyor Buda Üyelerin Sayesinde Oldu. Böyle Olunca da İnsan Yorulmuyor Netice Bana SUPERMOD 'luk değil de Site Çok Şey Kazandırdı. Eksi Yanı Hiç Olmadı.Şöyle Bir Gerçek Var Ama Netice İtibari İle Adminlerimizin Güvenip Böyle Bir Görev Vermesi Sorumluluk Duygusunu Artırıyor Siteye Karşı Ve Acaba Yenilik Olarak Ne Getirebilirim Siteye Diye Düşünüyorsun Buda Beyin Jimlastiğine  Neden Oluyor ;)

2-Ayıptır Söylemesi İnönü'de Maç İzlemek Ne Yazık ki Nasip Olmadı. İnşallah Ligin 2. Yarısında Hüseyin'le Beraber Maçlara Gelmeyi Düşünüyoruz Ama Hayat Ne Çıkarır Karşımıza Bilemiyorum

3-Valla Bu Sene Yazın Geldik Kayseri'den Arkadaşlarımla İstanbul'a Onda da KASIMPAŞA MAÇI vardı Olimpiyat Stadında Gene İnönü Yüzü Göremedik İstanbul'a Geldik Deplasmana Gitmiş Sayıldık (:

TEŞEKKÜRLER

HAYAL_ET_1903

1-yapmak isteyipte yapamadığın şeyleri bizimle paylaşır mısın_?

2- bütün insanlığa şimdiye kadar görülmemiş faydalı bir icat yapmak isteseydin bu ne olurdu_?

3-kendi geleceğinle ilgili bi kaç sırrını bize açar mısın_?

SATUKBLADE

1-Aslında Öyle Çok Büyük Şeyler İstemedim Hayattan Zaten İnsan Elinden Ne Geleceğini Bilirse Yıkımda Olmaz Sonuçta Kendimin Yapabileceğine İnandığım Tek Şey Üniversiteyi Kazanacağımı Bilmek Ama Kazanamadım Daha Yaşım 21 Ondan Dolayı da Umutluyum.Yapmak İsteyip Yapamadığım Şey Sadece Bu Geri Kalan Teferruat

2-Valla Düşünmedim Zaten Düşünmüş Olsaydım Direk Olarak Yapardım  (: Getirisi Yüksek Ama Tüm İnsanlık İçin Yapmayı İstemezdim Beşiktaşlılar İçin Bir şeyler Yapmak İsterdim.Çünkü Onların Beni Anması Unutmaması Ki Beşiktaşlılar Hiçbir Zaman Unutulmayacak Kişileri Unutmazlar. Bunu Çok İsterdim.

3-İlk Başta Şuan İçin İşte Çalışıyorum Buna Devam Edip Sonrada Vakti Gelince Üniversiteye Gitmek Orada KARİYER YAPMAK Sonrası Da Malumunuz Ki Sırasıyla Gelecek Kariyerli Bir İş Bir Hayat Arkadaşı ve ÖLÜM

TEŞEKKÜRLER

FREEDOM FOREVER

1-Abi eskiden kayserili kartallar topicinde sabaha kadar muhabbet ederdik , şimdi neden olmuyor ? Oluyorda benmi kaçırıyorum.

2-Foruma eskisi kadar sık giremiyorsun takip ettiğim kadarıyla işin gücün altında mı kaldın yoksa başka sebepler mi var ?

3-Abi eskiden Rap mi vardı :D gel sen Rock dinle olmaz mı ?
SATUKBLADE

1-Artık Biz Eskisi Kadar Müsait Olamıyoruz. Sırf Kayseri Kartallarına Değil Hayatımız Yoğun Şekilde Geçiyor. Zaten Siteden Bazı Arkadaşlar Bilir.Biz Kayseri Topiğinde Yazı Yazan Kayserili Arkadaşlar İle Sürekli Görüşüyoruz. Siteye Yazacak Bir şey Kalmıyor ki (:

2-Eski Kadar Giremiyordum Çünkü 2007 Ocak Ayından Beri ADSL Aboneliğimi İptal Ettirmiştim. Şuan Tekrardan İnterneti Bağlattım. Gene Eskisi Gibi Her Gün Buradayız (:

3-Rap Dinliyorum Diye Rock Dinlemez Değilim.Ben Her Tür Müziği Dinlerim Ama İlahiler Hariç (:
Zaten Radyo Yayınıma Gelen Arkadaşlarım Bilirler Orada Her Türden Gidiyorum RAP, ROCK, ARABESK, T.S.M, NOSTALJİ ŞARKILAR V.S V.S Bir Gün Radyoda İken Gelirsen Sende Görürsün (:

TEŞEKKÜRLER

KRAL'KARTAL

1. En sinir / gıcık olduğun şey nedir?

2. Vazgeçemediklerini say desem, neleri/kimleri sayarsın?

3. Kralkartal.com sana neler kattı, neler aldı? (tabi senin katkılarını herkes biliyor, tskler)

SATUKBLADE

1-Çok Sinirli Bir Yapıya Sahip Olmamdan Dolayı Çoğu Şeye Sinir Olurum. Ama Çok Sinir Olduğum ve Nefret Ettiğim Şey Doğrusunu Bildiğim, Haklı Olduğum Bir Konuda Karşımdaki İnsanın Diretmesidir.Buna Çok Fazla Sinir Olurum.Bir De Ben KİNCİ Bir İnsanımdır.7'sinde Yapılan Bir Şeyi 70'de de Olsa Alırım İNTİKAM OLARAK Bu Özelliğime de Gıcık Oluyorum.

2-Kendim Olmaktan Vazgeçemiyorum Ortamda Değişse Mekan da Değişse Ben Aynı Kalmayı Seçiyorum Buda Fazla Hoş Karşılanmıyorum Ama Vazgeçemiyorum. İyiliğini Gördüğüm İnsanlardan Vazgeçemiyorum. Bundan Dolayı Dostlarımdan da Vazgeçemiyorum. Birde Sevdiğim Şarkılardan ASLA VAZGEÇMEM.

3-İnternet Ortamı Benden Ne Bir şey Alabilir Ne de Bir şey Katabilir Diye Düşünüyordum. KRALKARTAL.COM Bir şey Almadı Ama Şaşırdığım Olay Dostluklar Kazanmam Oldu. Ben Hep Bu İnternetten Arkadaşları Olanlara Nasıl Oluyor Diye Merak Ediyordum. Ama Dostluklar Kurdum Şuan da MUTLUYUM BU YÜZDEN SİTE SAHİBİNE SONSUZ MİNNETTARIM.

TEŞEKKÜRLER

BUZ

* Sevdiğin kızı karşına aLıp konuşamamakta kimseyLe yarışamazsın sanırım :) Korkun nedir? sevdiğini söyLememek, reddediLmekten daha acı verici değiL mi? BöyLeyse niye konuşamıyorsun arkadaaaaaş :46

* EvLendin kızın oLdu. geLdi 18ine baba ben sevgiLimLe tatiLe gitcem dedi ;D Ne gibi bir karar [uçan tekme-şamar-tabi kızım hemen gidin vs.] çıkardı senden?

* Hayatını aiLen dışından anLamLandıran senin için en büyük öneme sahip oLan kimdir-nedir-neresidir ?

* kusura bakmayın :) bide forumLa iLgiLi sorayım. Forumda kafa oLarak en iyi anLaşabiLdiğin iki isim Lütfen bay ve bayan

koLay geLsin kardeşim :)

SATUKBLADE

1-Valla Gökhan Şimdi Bu Sorunun Aynısını Sana Sorsam Senden de Aynı Yanıt Gelir Diye Tahmin Ediyorum. Reddedilmek Gibi Bir Korkum Olmadı Olamazda. Yalnız Konuşamamamın Nedeni Sevdiğim İnsanı Benim Yarı Yolda Bırakmam Ve Onun Hayatının Benim Hayatımdan Daha İyi Olması Kim Ne Derse Diyebilir Sevdikten Sonra İnsan Ne Önemi Var Bunların Diyebilir Ama İllaki Öyle Olmuyor İşte. Ayrıca Direk Söyleyemesem de Dolaylı Yoldan Söylüyorum O Zaten Biliyor BENİM ONU SEVDİĞİMİ AMA BANA ACI ÇEKTİRMEYE BAYILIYOR. Eden Bulur Demişler. Ettim ve Şuanda Çekiyorum Zaten Acısıyla Tatlısıyla

2-Yani Öyle Bir Soru Sormuşsun ki Gören Böyle Bir Durum Var ve Sen Benim Kızıma Aşıksında Baba Tepkisini Ölçüyorsun Gibi Bir şey Olmuş (: Ben Şunu Düşünüyorum Arkadaşlar Eğer Bir Kız Kardeşiniz Varsa Veya Babaysanız ve Kızınız Varsa Bunlara İnsancıl Tepki Vermek Gerekir. Ve de Siz Onunla her şeyi Paylaşmalısınız Ki Netice de Siz Erkek O Bayan Sizden Bulamadığı Desteği ve Gücü Gidip Dışardan Aramasın. Yanlış bir şeyler Yapmış Olsa Bile Sizin Yardım Edeceğinizi, Sizin Destek Vereceğinizi Bilmesi Lazım. Böyle Olunca da Kızımın Erkek Arkadaşına Tepki Vermem Hatta Desteklerim. Ki Yanlış Bir İlişki İse Verdiğim Nasihatları da Tutar

3-Kayseri'de Bulunan Dostlarım Demeyeyim KARDEŞLERİM Onların Yeri Ayrıdır. Uzun Yıllar Oldu Ne Derdim Varsa Destekçim Oldular.Yer-Mekan Önemli Değil Onlarla İken Neresi Olursa Olsun Mutluyum.

4-Şimdi Forumda Ki Durumumu Göz Önüne Alaraktan Bu Sorunun Burada Cevabını Vermem Olumsuz Karşılanabilir. Zaten Bir İsim Vermemde Olanaksız Ama Forum Dışında MSN'de Konuşurken Kişilerin Yüzüne Ne Derece Önem Taşıdığını Söylüyorum ;)

TEŞEKKÜRLER

BANI

zaten soru bulamıyorum bide sormuşlar ne güzel hiç soru kalmamış

1-ismini kim koydu?(satuk olanı ;D)

2-beşiktaşı ilk ne zaman sevmeye başladın vede bu sevgiyi sana aşılayan özel birisi var mı?

3-sen hayvanları severmisin? (evcil olanları :D)

cevaplarınızı bekliyoruz satuk bey :D

SATUKBLADE

1-İsmim Kura İle Konuldu. Ya Alper Tunga Ya Satuk Buğra Yada Alperen gibi Daha Bir Çok İsim Varmış. Torbada Babam 3 Kez Çekmiş. 3'ünde de SATUK BUĞRA Çıkmış. Dipnot Olarak Satuk İle Buğra Ayrı İsimler Olarak Koymamış Babam Yani Demokratik Ortam da Yapılmış Seçim Böyle Olmuş . Şuna da Sevindim İnanmışsın Artık Adımın SATUK Olduğuna  ;D Var mıdır Böyle Bir Olay Adın Ne diyor SATUK Diyorum ;D Yok ya Gerçek Adını Soruyorum Diyor ;D Ahhhhhh Banu Ahhhhhh 

2-Bana Bu Sevgiyi Aşılayan Birisi Olmadı Bu Acı Bir Gerçek Bazen Forumda Bakıyorum Çevreme Bakıyorum Genellikle Babaları İle BJK'yi Konuşan Birilerini Görünce Ben Yalnız Kalıyorum Hatta Ailemizin %90 Fenerbahçelidir. Ben Kendime Geldim Geleli Beşiktaşlıyım. Ve Bundan da MUTLUYUM.

3-Ben Hayvanları Çook Severim. Ortaokul'a Giderken Evde 8-9 Tane Kedim Vardı.Bülbül,Muhabbet Kuşu Hatta 2 Sene Kanadı Kırılmış Serçe'ye Bile Baktım Şuanda Evde Tavşanım Var.

TEŞEKKÜRLER

ÖZLEMTA

1)sence, sen şuan hayatın tam oLaRak neResindesin?

2)izmiR'in sana yaşattığına inandığın en özeL duygu nediR?

3)asLa vazgeçemem dediğin insanLaR senin sevgini nasıL kazanmışLaRdı?

üyeyLe pazaRLık oLmaz ;D
SATUKBLADE

1-Şuanda Hayatın Çok Çok Başındayım. Daha Ne Yaşadım ki Yeni Başlıyor Hayatım.Hatta Hayatım Daha Başlamadı Bile Hala Bazı Şeyler Belirsiz.

2-İzmir de Çocukken Tek Başıma Gezdiğim Tek Şehirdir.Hala Unutamam O Fuarda Ufacıkken Yolda Yürümek Böyle Yolun Her İki Tarafında ki Palmiyelerin Yapraklarını Görmek İçin Kafamı Kaldırıp Baktığımda Başımın Dönmesi, Gültepe'den Aşağı Bakınca İzmir'i Ayaklarımın Altına Almam İlk Defa Vapura Binmem  Daha Bir Sürü Şey  İlk Defa Tiyatroya Gitmem(Nejat Uygur'un) V.S

3-Beraber Karşılıklı Kazandık Öyle Olan İnsanlara Onlar 1 Geldi İse Ben 1000 Gittim. Ben Bir Gittim İse Onlar 1000 Geldi. Elmanın Yarısı Hesabı Farklı Değiliz Yani.

TEŞEKKÜRLER

VEGAS

1- Cemle olan ilişkiniz ne durumda ?

2- Bir kaç haftaya kadar forumdan epey bir süre ile uzak kaldın.Yorulduğunu hissettiğin için mi çok uzun süre girmemezlik yaptın,yoksa vakit bulamayacak kadar yoğunmuydun.

3- Bana, beni anlat ;D

Seviyorum seni kardeşim ;)

SATUKBLADE

1-   ;D  ;D Cem İle Olan İlişkimiz Bir Mevsimlikti Sonra Ne Aşklar Yaşandı. Tabi Eski Rahatsız Ettiğim Gibi Değiliz Cem İle Araya Soğukluk Girdiğinden Değil de Cem Büyüdü Artık  ;D Özlem'in Dediği Gibi Küçük Fare de Değil ;D ;D

2-Vakit Bulamayacak Kadar Yoğundum Günde 12 Saat Çalışıyorum ve 15 Gün Boyunca Tatil Yapmadan Çalıştım.Yoksa Hiç Yorulmuyorum Yorulmamda Hayat Eğlenceli Kardeşim ;)

3-Seni Sana Ne Anlatayım Ki. İnatçısın bir şeye İnanıyorsan Tarafsızca Bakamıyorsun Dediklerinin Doğru Olduğuna Çok Emin Oluyorsun Durucum. Buda Hayatın da Bazı Zamanlarda Üzücü Oluyor.Kendini Kapalı Tutmayı Seviyorsun. Buda İnsanların Seni Yanlış Tanımasına Sebep Oluyor. Geri Çekilme Olayında Yok Buda Bazı Zamanlar da İyi Olmuyor. Şimdilik Bu Kadar Yeter. Zaten Ne Düşündüğümü Biliyorsun

TEŞEKKÜRLER

DIABLO

1-Bir AŞK adamı olarak halen aşkını bulacağına yada kavuşacağına dair inancın varmı? (açıklarsan sevinirim ;) )

2-Şu bi gerçek bu dünyada çoğunukla kötüler kazanıyor.Aklından hiç kötü olmak geçtimi? Geçtiyse deneyip başarabildinmi ?

3-Biliyorsun msn'de konuştuğum bir kız var SEVİYORUMDA neden kimseye söyletmiyor engelliyor beni o kadar kötü yada işe yaramaz bi insanmıyımki :'(? Sence ikimizin sonu ne olacak ve bunları hakedecek kadar kötümüyüm neden bana böyle yapıyor ? (biraz şahsi oldu kusura bakma :'( )

SATUKBLADE

1-Her Zaman İnancımda Var Bulacağımı da Biliyorum.Hayat Çook Çok Uzun Kardeşim Senin İçinde Benim İçinde ;)

2-Onu Bilemem ki Onu Diğer İnsanlara Sormak Lazım Ben İyi Birisi Miyim Yoksa Kötü Birisi Miyim Ondan Sonra Bu Soruyu Yanıtlamak Gerekir Ama Kötü de Olsam İyi de Olsam Değişmem Kazanamasam Bile
3-O Sevmiyordur Ondan Dolayı Bahsetmeni İstemiyordur. Yoksa Sevmek Çok Güzel bir şeydir Ki Zaten Karşılıklı İse Neden İnsan Paylaşılmasına Engel Olsun ki İkinizin Başlangıcı Olmadıki Sonu Olsun Kardeşim Sana Hep Dedim VAZGEÇ BU İŞTEN

TEŞEKKÜRLER

HALİL21

*senin için kralkartal'da olmazsa olmazlar? neden?

*Beşiktaş a takımında forvet oynuyorsun çok kritik bir maç fenerden şampiyonluğu alıyoruz yenersek maç 0-0 90.dk da 90a golü çakıyorsun.. golden sonra ne yapardın?

SATUKBLADE

1-KralKartal'da Olmazsa Olmazlar Yok Ama En Çok Beğendim Şey WALLPAPERLAR

2-Eğer Maç İnönüde İse Kapalının Önü Geçip Taraftara İyice Yaklaşıp Formamı Çıkartıp BAŞKA BOYUTLARIN TANRISININ PEYGAMBERİ OLMAKTAN MUTLUYUM derim.
Ama Eğer ki Maç Kadıköy de İse Büyük İhtimalle Beşiktaş İle Çıktığım Son Maç Olurdu.Yaptığın Şeylerden Ötürü Türkiye den Gönderilirdim.Deplasman Gelen Beşiktaşlılara Bir Pankart Yaptırıp Onlardan Alıp Şeref Tribünü Önüne Açardım. Büyük Beyaz Bez Üzerine Kırmızı İle içi Dolu Bir Daire ve Altına BU BİR JAPON BAYRAĞI DEĞİLDİR yazdırırdım Bunu Açardım.Daha Sonrada Stadı SUS İŞARETİ İLE DOLANIRDIM.Hakemde İster Sarı Versin İster Kırmızı Versin Kim Takar Ben Fenere Takmışken ;D ;D ;D

TEŞEKKÜRLER

ALONE EAGLE

1-Aklınaa gelince ( bir düşünce mesela ) yuh ben bunu nasıl düşünüyorum dediğin oldu mu

2-Elinden düşüremediğin birşey varmı?

3-SATUKBLADE olarak web hayatına ne zaman başladın?

SATUKBLADE

1-Yok Öyle Bir Düşüncem Olmadı Olmasınıda İstemem Bu Bir Fesatlık Göstergesidir ;)

2-Sigaram

3-1998'den Beri Varım. Bu Nick İle Başladım Net'e Ve Halan Devam Etmekteyim ;)

TEŞEKKÜRLER

FATAL_ERE

1- satuk en nefret ettıgın ozellıgın

2- en pısman oldugun davranıs

3- forumda en sınır oldugun ınsanlar
bu 3unu ıstıyorum  hepsıde kotu

SATUKBLADE

1-Sinirli Olmam Ve Ufacık bir şeye Bile Çok Fazla Tepkiler Vermem

2-Geçen Yılların Kıymetini Bilemedim Yanarımda Ona Yanarım.Keşke Daha Değerli Harcasaydım Geçmişimi

3-Forumda Sinir Olduğum İnsan Yok Olsa Bile Muatap Olmuyorum Böylece Kendim Rahat Davranıyorum

TEŞEKKÜRLER

CARLITO1903

1-Yeniden dünya ya gelsen nerede yaşamak isterdin?

2-Forum da en sevdiğin bölüm?

3-İnönü de izlediğin ve unutamadığın maç?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

SATUKBLADE

1-Ukrayna veya Japonya da Yaşamak İsterdim Nasıl Ülkeler Olduğunu Hep Merak Etmişimdir ;) Cidden Dünyaya Yeniden Gelseydim Türkiyede Yaşamayacağım Kesindi.

2-Multimedya'nın Olduğu Kısım.

3-İnönüde Maç İzlemek Nasip Olmadı

TEŞEKKÜRLER

MELANKOLIZM

** Beşiktaş tarihinden örnek aldığın birisi var mı?

** kralkartal dışında girdiğin başka Beşiktaş siteleri var mı?

** En beğendiğin  sanatçı, şair, futbolcu vs..  kimlerdir ?

** parti işi ne oldu ? teşkilatlanma sıfır ya :D :D :D

SATUKBLADE

1-Hayır Beşiktaş Tarihinde Örnek Aldığım Birisi Olmadı.

2-Kral kartal Dışında Girdiğim Site Sadece BJKARENA Başka Siteye Girmiyorum

3-Şarkılarını Severek Dinlediğim Sanatçı : Kıraç
    Şiirlerini Çok Sevdiğim Şair : Necip Fazıl KISAKÜREK
     Futbolcu Olarak ise : İlhan MANSIZ (kişilik bazında da çok seviyorum)

4-Ya Reis Sorma Ben Partinin İsmini Unuttum Amblemi Kuştu Ama Partinin İsmi Neydi ? ;D

TEŞEKKÜRLER

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

SATUKBLADE

rica ederim soru soran sormayan herkese teşekkür ederim

Simurg

teşekkürler :) güzel bi söyleşi olmuş

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Batuhan

Koca hestiy aya bedenem ?

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

özLemTA

çok güzeL oLmuş eLine sağLık (:
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

BJK_06

kaçırdım be kardeşim...cok özür inan bilinçlü bür şey yok...seviyorum seni..BABAAAAAAAAAAA

carlito1903

Dem@

güzel olmuş söyleşi teşekkürler satuk (: ama sen yanlış karar verdiğin zaman hakkında hiçde iyi şeyler düşünmüyorum anladın sen  ;D

hAlil21

http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

Banucan

biz teşekkür ederiz gayet açık yüreklilikle cevapladığın için sorularımızı :D
FEDA

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

SATUKBLADE

bana bu imkanı tanıyan evimiz gibi bildiğimiz kralkartal.com sitesine tşk. ederim