Ana Menü

fener bır ust turda: 2-2

Başlatan eRe, Aralık 13, 2006, 23:52:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizden Fenerbahçe grupta kaderini belirleyecek maçta Alman ekibi Frankfurt ile karşı karşıya geldi.

Alacağı bir beraberliğin dahi sarı - lacivertli ekibe bir üst tur vizesi getireceği mücadelede Fenerbahçe 2-0 mağlup duruma düştüğü karşılaşmada önce Tuncay ardından 83. dakikada Semih'in golleriyle 2-2 berabere kalarak bir üst tura çıktı.

Oynayan F.Bahçe, atan Frankfurt...
Oldukça güzel bir hava ve müthiş seyirci desteği altında oynanan karşılaşmada 8. dakikada E. Frankfurt'ta Takahara'nın golü temsilcimize soğuk duş etkisi yaptı. İlk yarıda oyuna iyi başlayan net gol pozisyonları bulan Fenerbahçe fırsatları değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0 geride gitti.

İkinci yarıda kabus dakikaları...
İkinci yarıya da iyi başlayan Fenerbahçe yine Takahara'nın sahneye çıkmasıyla ikinci sarsıntısını yaşadı. 51. dakikada Japon oyuncunun golü Kadıköy'de adeta ölüm sessizliği yarattı. 59. dakikada Aurelio'nun kafası ağlara gitse de hakem golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz saydı.

Tuncay sahnede..
63. dakikada Fenerbahçe'nin ateşe ihtiyacı olduğu anda Avrupa'da sarı - lacivertli ekibin en golcü ismi Tuncay sahneye çıktı. Tuncay'ın kafasıyla Saracoğlu'nda canlandı ve Fenerbahçe tur için umutlandı.

Semih'in 'Kedere rövaşatası!'
Oyuna ikinci yarıda Aurelio'nun yerine giren Semih 83. dakikada herşey bitti derken gelişen bir atakta Deivid'in kafa ile ceza alanı içinde indirdiği topta rövaşata ile topu ağlara gönderdi ve Glasgow'u yani UEFA Kupası'nda finali hedefleyen Fenerbahçe'yi ipten aldı.

90. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışında kalan Semih mücadeleyi tamamlayamezken, Fenerbahçeli taraftarlar maç sonu rahat bir nefes almanın tadını yaşadı.

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

SATUKBLADE

ugur24

amin..
semih hakeme kendi söylemiş bu benim 2. sarı kartım diye doğrumu acaba???

noumAyberk

Doğru sanırım
Bence bunun taktir edilecek hiç bir yanı yok çünkü semih sölemese kart maç iptal edilecek ve bastan baslıcak o zaman göürürdüm ben feneri

ugur24

takdir edilmicek bişey tabiki..söylemeseydi aptallık yapardı zaten..

eRe

bence de burda takdır edılecek veya centılmenlık olarak gosterılcek bısey yok eger salaklık yapıp solemeseydı mac tekrarlanacaktı
www.erdemeksi.com

SATUKBLADE

salaklık mı ? fener üst tura çıktı belki o maçı alamama ihtimalleride olcak tekrarlansa

acaba böle bi durum hangi fenerbahçeli futbolcu kabul ederdi?

srdr

yazıklar olsun frankfurt. yönetim istifa !!!!!!!!!!!!!
beşiktAŞK - since 1903

die-4-u

.frankurtun 2 golü de organize  oldu ama rehavete girince kendi kendilerini elediler...bu korku yeter fener'e

unicorn

edit
Adam takımını kurtardı bana göre bunun neresi salaklık
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

eRe

ALINTIDIR molosztash NIKINDE BIR KISIDEN.COK GUZEL YAZMIS SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM

ligimizin en önemli takımlarından ikisi, dandirikten alman takımlarıyla en azından berabere kalsın da üst tura çıksın diye bütün maç fener'i desteklediğim, tur zor bela gelince de çok sevindiğim, ancak son dakikada duyduğum bir burası kadıköy burdan çıkış yok tezahüratıyla birlikte beni üç buçuk yıl öncesine götüren maç olmuştur.

20 mart 2003'tü. beşiktaş deplasmanda 1-0 kaybettiği lazio maçının rövanşına çıkıyordu, bizler de tribündeki yerimizi almıştık... olmadı... daha 10. dakikada 2-0 oldu, bize artık 4 gol gerekiyordu. ama takımı desteklemeye devam ettik, ilhan mansız kaçırdı, biz gaza geldik, "bizler inandık siz de inanın" dedik, takım savaştı, bizler inandık, ama olmadı... 70. dakikada tribünde bişey oldu, çarşı maçın gittiğini kabullenip, galibiyete sakladığı meşaleleri yaktı, "sevdim seni bir kere başkasını sevemem, deli diyorlar bana desinler değişemem, desinler değişemem" şeklindeki şarkıyı (şarkı bu, tezahürat değil çünkü hiçbir kelimesine dokunulmamıştı) söylemeye başladı... bir anda bütün tribünlere yayıldı şarkı... muhteşem bir atmosfer oluştu. bize çeyrek final hediye eden beşiktaş'ımıza teşekkür ettik, sergen de bu teşekkürü karşılıksız bırakmadı, şeref sayımızı attı... yenilip elenmiştik, ama mutluyduk, takım elinden geleni yapmıştı, ve kesinlikle biz de, ama olmamıştı....

bugüne dönersek, 52 bin kişilik stad, maç 55. dakikada 2-0 olduğunda, daha iki gol atmak için 35 dakika varken bile sessizliğe gömüldü. bu ara buz gibi golü verilmedi fener'in, ama taraftar bana mısın demedi. takım kendi kendini gazladı, özellikle de tuncay, 2-1 yaptı, anca o zaman fener tribünleri 2 golün beş dakikada bile atılabileceğinin, hiçbir şeyin bitmedinin farkına vardı, destekledi, 2-2 oldu. sonrasında da rakibi ıslıklamalar falan işte.... bu mu çıkışı olmayan kadıköy?? bu mu taraftarlık, bu mu atmosfer?? takımı baskı altına alıyor bilmemne diyoruz beşiktaş taraftarı için ama daha 35 dakika varken bu kadar etkisiz bu kadar sessiz kalmaz hiçbir zaman beşiktaş'ımın taraftarı...

çıkış yokmuş!! peah... atmosfermiş!! suyundan da alayım lütfen... 80 bin kişi yapın isterseniz, ne fark eder ki...
www.erdemeksi.com

eRe

Alıntı yapılan: unicorn - Aralık 14, 2006, 00:09:00
Alıntı yapılan: ayberknouma - Aralık 13, 2006, 23:59:53
Doğru sanırım
Bence bunun taktir edilecek hiç bir yanı yok çünkü semih sölemese kart maç iptal edilecek ve bastan baslıcak o zaman göürürdüm ben feneri
Alıntı yapılan: FaTaL_eRe - Aralık 14, 2006, 00:02:51
bence de burda takdır edılecek veya centılmenlık olarak gosterılcek bısey yok eger salaklık yapıp solemeseydı mac tekrarlanacaktı
Adam takımını kurtardı bana göre bunun neresi salaklık

dıkkatlı okursan ben salaklık yaptı demedım eger solemeseydı yaptıgı salaklık olurdu dedım
www.erdemeksi.com

unicorn

Ben yanlış alıntı yaptım yanlışlık oldu pardon
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

epitaph_

frankfurt dustu gozumden bundesliga liginin kalıtesı bu kadar dusuk olmamalı

Ebubekir

bizler inandik . Lig ve Kupa sampiyonu Besiktas.