Ana Menü

Dünyanın en ateşli maçı! (Anket) Barcelona- Real Madrid

Başlatan akbaba71, Aralık 22, 2007, 10:33:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

levent1903

gerci Barca bu sene gecen seneye göre zayif görüyorum - ama derbide maci vermezler Nou Campda
Barca ya bastik kuponu
Ayrica oran olarak 2 vermis Barca ya
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

akbaba71

Baptista saltanatı yıktı: 0-1
El Clasico'da Barcelona'yı Baptista'nın golüyle 1-0 yenen Real Madrid, Nou Camp'taki son 21. maçta 2. galibiyetini aldı.

NTVSPOR
Güncelleme: 21:58 TSİ 23 Aralık 2007 Pazar

Dünyanın sayılı derbilerinden biri olan Barcelona-Real Madrid derbisinde gülen taraf Real Madrid oldu.

İspanyolların 'El Clasico' olarak adlandırdıkları maçta konuk ekip, Baptista'nın 36. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

La Liga'nın 17. hafta mücadelesi son dakikaları dışında pozisyon açısından beklenenin altında kalırken, 'mor menekşler', Brezilyalı yıldızının golüyle lig tarihinde rakibine karşı 67. galibiyetini aldı.

Haftaya rakibinin 4 puan önünde lider olarak giren Real Madrid, aynı zamanda Barcelona ile arasındaki puan farkını da 7'ye çıkararak şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etti.

Alıntı yapılan: erdibatmaz - Aralık 22, 2007, 12:17:00
Madrid alır Barçanın hiç kurtuluşu yok :)

tebrikler :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Hiç şans vermiyordum Madrid'e..
Ama sonuçta bir dünya takımı ve kazanmasını bildi.
Tebrikler.
edit

carlito1903

Barcelona yı bu kadar aciz görmemiştim uzun zamandır bi büyük maçta,atakları yok neredeyse...
Madrid in de hakkını yemeyelim gerçekten çok akılcı bi futbol oyandılar ve galibiyeti hakettiler...

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Puan farkı bir anda 7 ye çıktı,konuşmak için erken ama Madrid şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor..