Ana Menü

Tebrikler Fenerbahce

Başlatan M34, Aralık 13, 2007, 00:48:46

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Marsilya'daki nasri , niang , cisse , zenden , Ziani gibi adam söylermisin abi bana Psv de :)
Porto'daki Tarık Sektio, Quaresma, Lisandro , Bosingwa , Assunçao gibi adamda Moskovadan söylermisin ? :)
Psv de elle tutulur bi farfan Cska'da Wagner Love..
Kıyaslanamaz bile.
edit

Adriano

Seribaşı'lardan gelebilecek en formsuz takımdı Inter.. Bencede Porto - PSV , Marsilya - CSKA kıyaslaması yanlış olur.. PSV özellikle 3 sene öncesine kadar çok güçlüydü ancak bazı oyuncularını parladıktan sonra elden kaçırarak büyük güç kaybetti.. CSKA bizede fenerede rakip olacak kalitede değil, Marsilya ile kıyaslanamaz.. İş işten geçti artık biz çıkamadık, fener çıktı.. İyi oynadı mı Fener oynadı bencede.. Ancak şansıyla güzel bir kura çekti rakipleride kendilerine göre zayıftı rahat oynadı.. Biz Fener'in grubunda olsaydık aynı tablo bizim için de geçerli olacaktı.. Neyse artık bunları tartışmak gereksiz.. İnşallah bir Barça veya bir Manu çıkar karşısına da görürler günlerini..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Delirdik

Alıntı yapılan: Mucizevi Alamet - Aralık 13, 2007, 16:32:45
Alıntı yapılan: kRaL_hAsAn - Aralık 13, 2007, 10:07:33
seLam MiLLet Ben GeLdim GideLi Çok Şey Değişmiş EzikLere BaşarıLar FaLan

sen pek buralarda kalmamışsın sanırım. msj sayın 2 olduguna göre.... kimsenin düşüncesini yargılamaya hakkın yok ki.
Hasana Laf yok (: sen yokken hasan vardı sanırım ya :)
Neyse

Ne tebriği yahu. tez eLden eLenmeLeri diLekLerimLe
Şansınız inşaLLah 21inde yanınızda oLmazda devLerden birisi çıkar karşınıza
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

carlito1903

ben tebrik falan etmiyorum düştüler ballı gruba çıktılar salak CSKA nın kalecisi 2. maçta deividin 30 metreden golünü yemeseydi şimdi işler çok farklı olurdu fener bizim grupta olsa ancak içerde Marsilyayı yenerlerdi diğer maçlarda pozisyon bile bulamazlardı hele hele Liverpool u hayatta yenemezlerdi.....bi de çıkmış yarım akıllı spiker Avrupanın yeni prensi fener artık diyo ulan senin ben beynine s....... bi gruptan çıkmayla Avrupanın prensi olunsaydı Avrupa prensten geçilmezdi...

Carsi_34

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Aralık 13, 2007, 18:20:53
Marsilya'daki nasri , niang , cisse , zenden , Ziani gibi adam söylermisin abi bana Psv de :)
Porto'daki Tarık Sektio, Quaresma, Lisandro , Bosingwa , Assunçao gibi adamda Moskovadan söylermisin ? :)
Psv de elle tutulur bi farfan Cska'da Wagner Love..
Kıyaslanamaz bile.

aynen abicim!
katiliyorum sana!
marsilya , porto , liverpool
bi takimlara bakarmizinis .... 2kere final oynamis bikere kupayi almis liverpool , bikere kupayi almis porto , marsilyada cisse desen , gelecegin zidane i desen iyi kadrosu var

psv , cska bence cok kolay takimlar ... cska wagner love sus 2lig takimi gibi...psv dedin gibi arkadas bir tek farfan var. bi tek rakipleri vardi eziklerin oda inter....

türk takimi oldu diye tebriklerimi sunuyom...o kadar

Simurg

Fenerbahçe'nin Anderlecht'i 1-0 yendiği Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında tek golü atan Alex de Souza, takımının Avrupa'daki en golcü yabancısı olurken, tarihinde ilk kez bir resmi maçta Anderlecht'i de yenmiş oldu.
Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki son maçında CSKA Moskova'yı 3-1 yenerek bir üst tura yükselen Fenerbahçe, tarihinde bir ilke imza attı

İlklerin takımı beşiktaş bunlarıda mı görecekti ? Bu hale getirenler utansın!

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

erdibatmaz

bunların ikiside febenin kendi rekoru onların rekorunudamı biz kıralım :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Anarchy*

SagLık oLsun..
Sonucta oynayıp kazandıLar..
Iyı bır fıksturlerı vardı..Avantajı degerlendırdıLer..

cilginrockci

kendimizi kandırmayalım bence fener yükselişte biz ise duraklama dönemndeyiz... kabul etkemz gerekir... çook hızlı bi şekilde yükselişe geçme zamanı geldi

CHEm !

avantajlarını değerlendirdiler.fener takım oyunu oynamayı öğrendi
her maç bisürü pozisyon buluyor ve en önemlisi takımda rekabet var.uğur boral sezona iyi başladı durakladı yerini wederson aldı o da güzel devam etti şimdi sıra uğurda.bu rekabet oldukça daha da iyiye gider
Allah kitap Beşiktaş

levent1903

FB hic umrumda degil aslina  --
sadece ülke puanlari icin  ve nedeolsa Türkiye yi Avrupa devam temsil edecegi icin iyi diyeyim
Maclarini izlemiyorumda zaten....
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

NoPasaran

Bunca senedir ektikleri tohumların meyvelerini aldılar..

Bizim gruptada olsalardı çok rahat çıkarkardı eminim..

Artık şamypiyonlar ligini kaldırabiliyorlar..

Profosyenel bir klup oldular , başarılarının AVRUPADA devam etmesi dileğiyle
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

TurkishTank

valla ben bugun sampiyonlar ligi magazin show'u vardi izlerken cok heyecanlaniyom...sampiyonlar ligi okadar duygusal bi ligki...olypiakos'u izliyom...adamlar cosuyor gollerle... fener icinde aynisini soyleyebilirim...tebrikler fener'e izlemedim acikcasi hic bir macini...bundan sonraki maclarini BELKi izlerim...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

NoPasaran

Gerçekten Şampiyonlar ligi ayrı bir yer..

Türk takımlarını final oynadığı günleri görebilirmiyiz acaba
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

MeLo

Bu saatten sonra bir yere gidemezler.
Adamların hedefi ilk olarak gruptan çıkmaktı.
Başardılar.
Şimdi ise ewe dönüş zamanı.
Bu kadar güçlü rakipler arasında kaybolur,giderler.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...