Ana Menü

Tuncay Arsenal'i Yıktı

Başlatan erdibatmaz, Aralık 09, 2007, 20:15:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

İngiltere Premier Ligi'nin 16. haftasında Middlesbrough, sahasında Arsenal'i ağırladı ve maçtan 2-1'lik galibiyet ile ayrılmayı başardı.

Maça çok kızlı başlayan ev sahibi ekip, henüz 4. dakikada Steward Downing'in attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bu penaltıya sebebiyet veren isim Arsenal'den Kolo Toure'ydi. Golden sonra da oyundaki üstünlüğü sürdüren Middlesbrough, temsilcimiz Tuncay Şanlı, Steward Downing ve O'Neill ile Arsenal kalesinde gol aradı fakat başaramadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da oyundaki baskınlığı devam eden Middlesbrough, 74. dakikada Milli futbolcumuz Tuncay Şanlı'nın atttığı golle farkı ikiye çıkardı. Ev sahibi ekibin atağında Arsenal kalecisi Almunia'dan dönen topa iyi bir vuruş yapan Tuncay, bu golle takımını rahatlattı. Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Middlesbrough, 90+4'te Rosicky'nin attığı gole engel olamasa da maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Ligin alt sıralarında yer alan Middlesbrough, bu maçta ligin tek namağlup ekibi Arsenal'i adeta sahadan silerek puanını 14'e yükseltti. Arsenal ise 16. maçında ilk yenilgisini aldı ve 37 puanda kaldı. Bu maçta Middlesbrough'un Arsenal kalesine 7'si isabetli toplam 15 şutuna, konuk ekip 4 tanesi isabetli 7 şutla cevap verebildi.

Temsilcimiz Tuncay Şanlı ise geçtiğimiz hafta takımına kazandırdığı beraberlik golünün ardından bu maçta sahaya ilk 11'de çıktı ve yine golünü atarak takımdaki yerini sağlamlaştırdı. Milli futbolcumuz 90. dakikada hocası Southgate tarafından taraftarların alkışları eşliğinde oyundan alındı.

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

Bölünür senin için uykular!

CHEm !

2 haftadır yükselişe geçti devamı gelir umarım.
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Çarprazdan müsait pozisyonda güzel gol attı :)
Nedense tuncay attıktan sonra gooool diye ayağa kalktım.
Tebrikler. Devamını diliyorum..
edit

keskinli

tebrikler
insaallah ingilterede basarili olur
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Delirdik

Middlesbrough :) haftaLardır gaLibiyet aLamıyor-muş
bir aLdıLar pir aLdıLar

arsenaLin içine evLat acısı gibi düşmüştür he (:
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

carlito1903

Sonunda açıldı inşallah gerisi gelir bu gollerin....Arsenal in kimseye yenilmeyip gelip Middlesbrough a yenilmesi beni çok şaşırttı....

[KralKartal]

hic sevmiyorum onu...
hindi tuncay.... basarili basarisizda aslinda ilgilendirmiyor beni..
kendi adina mutlu verici bir olay...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Anarchy*

Ilk haftalar cok formsuzdu..Bıraz toparLadı kendını..
Sevmıyorum bu adamı ne oLursa oLsun..

Alves

yükselişe devam tuncay kardeşimmm
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...