Ana Menü

Panionios-gs

Başlatan carlito1903, Kasım 28, 2007, 19:26:22

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdibatmaz

Başkan Yardımcısı Adnan Polat'la arasında sorun olduğu iddialarına Hakan Şükür, "Kimseyle kavga etmem. Alın terimle mücedele ediyorum. Ben vefa istemiyorum. 10 gündür üzerimde spekilasyonlar yaşanıyor. Seyirci bunları ciddiye almasın. Yakın çevrem, beni tanıyanlar bilir. Hakan adam gibi adamdır. Bir insanın üzerine bu kadar gelinmez. Bu formayı sezon sonuna kadar giyeceğim ve ölümüne mücadele edeceğim. Kulübümle 2 yıllık kontrat imzaladık. Gençleştrme operasyonuna bizim de katkımız olacak" yanıtını verdi.

diğer konu kapalıydı buraya yazdım
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carlito1903

bu gs nasıl bi takım anlamadım valla takıma yıllarca hizmeti geçen UEFA kupasında büyük pay sahibi olan kimse takımdan adam gibi uğurlanmadı hep sorunu oldu Hagi hariç, bence Hakan gibi bi adama bu yapılanlar büyük saygısızlık keşke futbol hayatı bitmeden Beşiktaş forması giyse takıma bi faydası olacağından değil de onu Beşiktaş forması altında görmeyi çok isterim..

carlito1903

panionios avusturia wien deplasmınında 1-0 kazandı ve gsnin umutları iyice azaldı son maçta alınacak bir 3 puan yetmeyebilir :D :D beter olun!!!sizmisiniz bizle dalga geçen böyle ters dönersiniz işte!!!