Ana Menü

Kaçan balık, Çalık olur!

Başlatan CHEm !, Kasım 27, 2007, 11:00:54

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Beşiktaş, G.Saray'ın golcüsü Serkan Çalık'ı Essen formasıyla beş kez izledi. Antrenör Ulvi Güveneroğlu, babasıyla anlaştı. Ancak Kartal vazgeçince genç gurbetçi, Cim - Bom'a gitti. Kartal'ın kaçırdığı balık tek Serkan değildi.

SERDAR SARIDAĞ'ın haberi

Galatasaray'ı son iki maçta kurtaran Serkan Çalık'ın, Beşiktaş'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Siyah - beyazlıların futbolcu izleme komitesinde yer alan Antrenör Ulvi Güveneroğlu'nun, geçen sezon Essen forması giyen bu oyuncuyu 5 kez izlediği ve yönetime "Mutlaka alınmalı" raporunu verdiği ortaya çıktı.
Bu oyuncuyla birlikte Barış Özbek'in de raporlarında yer aldığını ifade eden Güveneroğlu, "Hem Serkan, hem de babasıyla görüştük ve uzlaştık. Babası benim için tam bir ay bekledi. Ancak alınmayınca, bu futbolcu da Galatasaray'a gitti. Belki şu an takım kurtaracak bir yıldız değil ama müthiş yetenekli bir oyuncu. İleride büyük bir futbolcu olacak" ifadesini kullandı.

'Linderoth'u mutlaka alın'

Beşiktaş'a verdiği raporlarda, bu isimler dışında Mehmet Topal, Hasan Kabze, Hakan Balta ve Volkan Yaman'ın da alınması tavsiyesinde bulunan siyah - beyazlıların eski teknik adamı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu oyuncular, bizden somut bir teklif gelmediği için Galatasaray'a gitti. Mesela Linderoth'u ilk biz izledik. Mutlaka alınmalı diye rapor verdim. Ama olmadı. Diatta'yı önceki sezon Olympique Lyon'da izledim. Hem de o dönemde Şampiyonlar Ligi'nde bile direkt 11'de oynuyordu. Ancak, (Olsa da olur, olmasa da) diye rapor verdim."

Milliyet
Allah kitap Beşiktaş

carsi52

Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

araci menejerler PARA kazansinda, ne olursa olsun !

sirf para yediriyoruz bu araci , kendini menejer ilan eden adamlara
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

bizim kaçırdıklarımızdan 10 tane süper takım kurulur alınacak adamları almıyoruz gereksiz ne kadar adam varsa yağdırıyoruz paraları onlara....

keskinli

isin ilginc yani,almanyanin 3.liginde oynayan futbolcularin türkiyede star olmalari
düsseldorfun cok iyi bi defans oyuncusu var,hamza cakir iddia ediyorum toramandan daha iyi
ahmet cebe var sag kanatta ali tandogandan 2 kat daha iyi
bunlarin alacagi para senelik 200 bin euroyu gecmez
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

Serkan'ı çok beğendim gerçekten ve alamadığımız için üzüldüm.
Umarım Türkiye adına hayırlısı olur.
edit