Ana Menü

2010 Kuraları Çekildi...

Başlatan carlito1903, Kasım 23, 2007, 23:49:43

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Allah dualarımı kabul etti ve ermenistanla aynı gruba düştük.
İspanya'yla kıyasıya bir rekabet olacak.
edit

akbaba71

guzel kura cektik ama 2.ler play off oynuyor galiba
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

2010 elemelerinde rakipler belli oldu
A Milli Takım'ın 2010 Dünya Kupası elemelerindeki rakipleri belli oldu. Türkiye 5. grupta Estonya, Bosna Hersek, Belçika, Ermenistan ve İspanya ile eşleşti.

NTVSPOR
Güncelleme: 18:21 TSİ 25 Kasım 2007 Pazar

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde 2010 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'nın Avrupa Elemeleri kura çekimi Durban kentinde yapıldı.

Kuraya ikinci torbadan katılan Türkiye, İspanya, Belçika, Bosna Hersek, Estonya ve Ermenistan ile 3. grupta yer aldı.

Toplam 9 grupta oynanacak eleme karşılaşmaları sonrasında, gruplarında ilk sırayı alacak takımlar doğrudan finallere gidecek. Gruplarda en iyi puan ve averaja sahip 2. sıradaki 8 takım ise play-off mücadelesi verecek. 2 maç üzerinden oynanacak play-off karşılaşmaları sonrasında 4 takım daha finallere katılmaya hak kazanacak.

2010 Dünya Kupası Finalleri Güney Afrika Cumhuriyeti'nde, 11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında organize edilecek. Karşılaşmalar, 9 ayrı şehirdeki toplam 10 statta oynanacak.

Adriano

Çekebileceğimiz en güzellerinden birini çektik bence.. Bosna, Ermenistan ve Estonya hakkında konuşmaya gerek yok.. Bosna'yı hafife almamalıyız sadece ama ben inanıyorum bu 3 takımada puan kaybetmiyeceğiz.. Belçika Avrupa futbolunda son zamanlarda büyük düşüş yaşıyor, o torbadan iyi bir takım geldi.. Bize rakip olamaz Belçika'da.. Beklendiği gibi güçlü ekipler arasından gelecekti 1 rakibimiz ve o da İspanya oldu.. Kalite farkı ortada bizden güçlü gelecekti zaten takım.. Ancak akıllı oynarsak puan veya puanlar alabiliriz.. En kötü 2.çıkarız bu gruptan..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Adriano

Buarada İngilizlerle Hırvatlar aynı gruba düştü ;D İnşallah bir darbe daha gelir İngilizlere ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

akbaba71

salonda bi anda huuuu sesleri falan geldi ;D guzel oldu seyir  zevki acısından

Non Mollare Mai

İngiltere bu sefer acımaz hırvatlara :)
edit

carsi52

AsLında koLay bir grup
İspanya büyük ihtimaL lider tamamLar
beLçika iLe biraz kapışırız ama 2.oLuruz
bu arada diğer grupLarı yazarsanız sevinirim :)
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

2010 Dünya Kupası Finalleri'nde gruplar şöyle oluştu:

1. Grup: Portekiz, İsveç, Danimarka, Macaristan, Arnavutluk, Malta

2. Grup: Yunanistan, İsviçre, Moldova, Letonya, Lüksemburg

3. Grup: Çek Cumhuriyeti, Polonya, Kuzey İrlanda, Slovakya, Slovenya, San Marino

4. Grup: Almanya, Rusya, Finlandiya, Galler, Azerbaycan, Liechtenstein

5. Grup: İspanya, Türkiye, Belçika, Bosna Hersek, Ermenistan, Estonya

6. Grup: Hırvatistan, İngiltere, Ukrayna, Belarus, Kazakistan, Andora

7. Grup: Fransa, Romanya, Sırbistan, Litvanya, Avusturya, Faroe Adaları

8. Grup: İtalya, Bulgaristan, İrlanda Cumhuriyeti, Kıbrıs Rum Kesimi, Gürcistan, Karadağ

9. Grup: Hollanda, İskoçya, Norveç, Makedonya, İzlanda.

karizwa_006

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

erdibatmaz

Alıntı yapılan: akbaba71 - Kasım 25, 2007, 18:30:11
salonda bi anda huuuu sesleri falan geldi ;D guzel oldu seyir  zevki acısından

allah kahretsin izleyemedim :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

Yunanistan iLe isviçre aynı gruba düşmüş.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CHEm !

ermenistan tahminim tuttu
ispanyayı da 2008 için yazmıştım burda eşleştik (:
ispanyanın gelmesine sevindim
Allah kitap Beşiktaş

freedom forever

En kek grup Yunanistan'ın gurubu olmuş, 7.grup ve 1.grup çok çekişmeli olabilir diye düşünüyorum. Türkiye ile Belçika çekişir , İspanya lider çıkar diye bir tahmin yürütmekteyim.
Bu arada Almanya-Rusya maçını iple çekmeye başladım.Bu gruplar arasında nefes kesicek tek karşılaşma
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.