Ana Menü

Söyleşi Cevapları | Kral'Kartal

Başlatan [KralKartal], Kasım 16, 2007, 20:03:04

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Soru soranlara ve sormayanlara tesekkür ederim..Elimden geldigi kadar detayli cevaplamaya calistim..
Idare edin iste :)

keskinli

1.site sahibi olmak nasil bi duygu?

Genel anlamda baktigimizda, herkes site sahibi olabilir, normal ufak capta bir sitenin masrafini herkes
karsilayabilir ve site sahibi olabilir..
Ben kendimi site sahibi olarak görmüyorum, bu siteyi hep beraber yapiyoruz, bana yardim eden bir cok
arkadasim var, gecmiste Can arkadasimin ve bir cok arkadaslarin cok yardimi oldu, suan icin Halil
zaten bilindigi gibi tasarimi hazirladi, güncellemedede yardim ediyor, forum icinde ve disinda,
sen, Duru, Gökhan, Bugra, Cem, Anil, Volkan, Cenk, ve tum forum üyelerininde katkisi oldu bu ortami olusturmak
icin..Burdan herkese tesekkürlerimi iletiyorum..
Birsey daha eklemek istiyorum, eger yaptigin is tutuluyorsa, binlerce ziyaretcin varsa günde,
site sahibi olmak tabiki insani gururlandiriyor ve dahada olumlu isler yapmak icin hirslandiriyor..

2.yillardir siteyle ugrasiyorsun,hic yeter artik dedigin anlar oldumu?

Olmaz mi abi, kafami yastiga koydugumda bile bunlari düsündügüm günler oluyor, örnek tavana bakip
gecelerce düsündüm bu site ismini degistirmek icin.. Kolay degildi tabiki, o kadar emek harcadik..
Isim degistirince, tepki ne olur? tepkileri gördük, ama herseyin üstesinden gelecegimi/gelecegimizi
biliyordum..Nitekim ilk baslarda, ziyaretci sayimizda baya düsüs oldu, aldirmadik, ama insanlar anladi bizi,
sonra kralcarsi.com iken aldigimiz ziyaretci sayilarindan daha cok ziyaretci aldik..
Ama bundan sanirim 2-3 yil önceydi, sitemi kapatmistim tepki olarak... Ama bir cok mail aldim, o gün bugündür
söz vermistim, daha kapatmayacagim diye, cekemeyenlere inat, israrla devam ediyorum/ediyoruz..ve gördügün gibi hala buradayiz !

3.yurtdisinda yasayanlara sorulan klasik bi soru var,yasamini hangi ülkede devam ettirmek istersin
hollandami,türkiyemi?

Ben Türkiyeyi cok seviyorum, ama ben Hollandada dogdum ve burada büyüdüm. Her senede izine gideriz..
Her sene, yaz tatilinin gelmesini dört gözle bekleyen insanlardanim, ama Hayat kosullarina, insana verilen
degere baktigimizda, burada kalmayi, (olursa) cocuklarimi burada yetistirmeyi tercih ederim..
Ama bir gün Turkiyeye dönüs yapacagim, cunki burada yaslanmayi istemiyorum..
Burada ömür boyu yasamayi düsünmedim, ama hayat sartlari mecburen bunu gerektiriyor...Oyle sanildigi gibide
burasi güllük gülistanlik degil, ve hayatta kalmak ezilmemek icinde buradada mücadelemizi veriyoruz..

4.gurbetci olmana ragmen,gurbet kartallari bölümüne nicin fazla ugramiyorsun ?

Taraftar iletisim bölümüne  ve bir cok diger forum bölümlerine pek mesaj yazamiyorum..Mesajlari Okuyorum  takip ediyorum yani...
Ve gerektiginde mesajda yaziyorum...

Smyrnian Jose

1-) Nasıl olduda forumu kurmaya karar verdin ? Başlarda ilgi nasıldı ? forumu kapatma noktasına geldin mi ?

Ben forum acmayi istemiyordum, hic sicak bakmiyordum.. Tabi ilk acildigimizda 2003 yiliydi, Can arkadasimizin istegi üzerineydi
sanirim, forum kurduk...Ilgi pek yoktu.. Hicbir zamanda bu sitede foruma cok ilgi olmadi..Anasayfaya binlerce ziyaretci alirdik
fakat foruma 10 kisi girmezdi mesela.. 2 kere forum kurmustuk, ikisindede forumda hatalar olustu ve silindi..
Sonra forum alanimizi myfreebb'ten devam etmeye karar verdik.. Orayida biliyorsun, suan myfreebb diye bir hizmette yok..
Ve en son buraya geldik... Görüldügü gibi suan forum daha canli ve daha  cok ilgi görüyor... Fazlasini sevmiyorum,
o zamanda kimse kimseyi tanimiyor, burda genelde herkes birbirini taniyor ve daha sicak bir ortam var..

2-) Hollanda'da yaşama sebebin nedir ? Kaç senesinde gittin ? Okul hayatın nerde geçti ? Kısacası bize doğumundan bugüne yaşamını özet geçermisin ?

Bu nasil bir soru Anilcim, 10 soruyu bir soru olarak özetlemissin :) ..
Ben Hollandada dogdum(1984), burada yetistim, burada okuyorum...Ailem buraya 1970 yilinda , calismaya gelmis...Calisip biraz para kazanip,
geri dönmekti amaclari, ama buraya yerlestiler.. Yasam ozetimi gecersem baya uzun sürer..Suan hala okumaktayim, ve evliyim.. Cogunuz bunu bilmiyor..
Coluk cocuk yok zaten.. Universite.. 3 siniftayim.. Okulu zamaninda baya aksattim, bu site yuzundende baya aksattim.. Halada öyle diyebilirim..

3-) Hobi ve Fobilerin nelerdir ?

Fazla hobi ve fobim yoktur, en buyuk hobim aslinda bu sitedir... Site yapmayi, tasarlamayida cok seviyorum..
Onun haricinde futbolu cok seviyorum, arada hali saha maclari yapariz arkadaslarla ve spor yapmayi (fitnes veya yüzme)
Fobi olarakta, biraz ucaktan korkuyorum..

erdinc1926

1-)ismini kimden aldın ve anlamı nedir ?

Bagıslamak, yardim etmek, iyilik etmek gibi güzel bir anlami vardir ismimin...Bu isimi bana annemin amcasi koymus,
annem bana hamileymis sanirim, amcasida bir erkek cocugun olacak demis ve adini ihsan koyacaksin demis..
Annemde iste, erkek olsun amca, ben koyacagim demis, ve ihsan olmusum :)

2-)bu sevdaya nasıl tutuldun ? ilk maçını anlatır mısın?

Ailecek Besiktasliyiz...Sülalenin yüzde 98'i Besiktaslidir.. Bende Besiktasliyim, gururluyum..
Sampiyon olamadikca, sevdam dahada artti..Diger takim taraftarlari gibi sampiyonlugu sevmedim,
sampiyonluk icin takim tutmadim, Besiktasin durusunu sevdim, o renklerine sevdalandim..
Ilk mac derken, TVden izledigim mac olarak diye soruyorsan, suan hatirlamiyorum..
Zaten yurt disinda yasadigim icinde maclara gitme firsatim, imkanim olmuyor..
Devamini prodigy'nin sorusunda bulabilirsiniz..

3-)kendini tek kelime ile anlatır mısın?

Tek kelime ile anlatmak zor olsada Yalani sevmeyen kendi halinde biriyim..Aciklama gerekiyorsa: yalani kim yaparsa yapsin,
kendimi onun karsisinda bulurum, bilmiyorum ama hazmedemiyorum... Bende yalan olmayacak..Yalan soyleyen kim olursa olsun
cok zor affederim...

prodigy

1-Yurtdışında olmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Dezavantajlarindan basliyayim, ülkenden uzaksin, akrabalarindan uzaksin, oradaki arkadaslarindan,
ama en önemlisi Besiktastan uzaksin, maclara gitme imkanin olmuyor,
sadece TVlerden izleme imkanin oluyor... tatile gittigimizde sezon bitiyor,
geldigimizde sezon aciliyor..Hep ayri kaliyoruz iste..ama Besiktasi hep kalbimde yasadigim
icin, o sevdayi icimde yasadigim icin, cogu insan benim Turkiyede Istanbulda kaldigimi saniyor..
Avantajlari ise, insan haklarin var, en azindan kendi hakkini alabiliyorsun burada..
Tabi savunursan alirsin.. Ailen ve cocuklarin icinde okumak ve gelecek sahibi olmak
icin avantajli bir yer..Turkiyede okudugunda bile issiz kaliyorsun, goruyoruz..Ve üzülüyorum tabiki.

2-Bize ufakda olsa anlatabileceğin bir bjk maçı ile anın var mı?

TV karsisinda bir cok anim vardir tabi :) .. Mesela gecen fenerbahce ile oynadigimiz derbi macini 8 yasindaki
yegenim ile seyrediyordum...2-1 oldugunda yegenim birden babasina döndü ve dedi ki, 'baba biz öldük'..
Yani cok hosuma gitti, o da acaip fanatik..Yenilince cok üzülüyor...
Tabiki maca da gittim , Besiktas- Chelsea macina, orada yüz yüze tanistik Ayhan abilerle felan..
Maca baya erken gitmistik, 5 arkadas gittik.. Hollanda CARSIydik o zamanlar..Bende bunun kurucusuydum..
Bizde arkadaslarla tezahuratlar yaparak geziyorduk Schalke Arenanin cevresinde... Sonra bir kac Besiktasli bize birsey sordu, dediler kim,
bu CARSI kimdir nedir? ben ve arkadaslar sasirdi tabiki... Anlattik, kapalinin göbegindeki atesli taraftardir
carsi diye...Adamlar hic duymamis ve hayretler icinde bize bakiyordu..Ve gülüyorlardi sanki..
CARSI ismi komiklerine gitmisti..ve böyle besiktaslilarin olmasida beni üzmüstü acikcasi..
bunu unutamiyorum birde birisi macta Besiktas, fener bayraklari felan satiyordu, berlin Carsidan,
erinc arkadasimiz buna sinirlendi, adamin uzerine yurudu..Adamda demez mi, Ben CARSIDANIM?
Hepimiz sasirdik, cunki yanimizda Ayhan abi, Ali abi, Erol abi, Murat(sari) abimizde vardi...
hangi carsidan felan diye sorunca, ANKARA demez mi.. Ali abi geldi, beni taniyormusun, adam yok diyor..
Ben CARSIYIm diyor ama ali abiyi tanimiyor... neyse iste sasilacak bir konu .

3-Hayatını anlamlı kılan özel bir insan var mı?  Anladın sen onu

Hayatimi anlamli kilan 3 sey var, biri BESIKTASK, Biri AILEM, diger ise ASKIM..(hayat arkadasim)
Bu 3 sey arasinda git gel yapiyoruz iste...

Simurg

1. Hiç sevmediğin huyun?

Agresif bir yapim vardir..Sinirlenince, baya sinirleniyorum..Kimseyi tanimam o anda..
Bazen daha sakin olmayi isterdim..

2. Bir sitede admin olmak nasıl bir duygu??

Admin olmak hergun farkli bir duygu... Insanlar admin olmak icin can atiyorlar, sanki guzel birseymis gibi,
istedigim seyleri diyemiyorum, o anki duygularimi yazamiyorum, hep dikkat etmem gerekiyor..
Benimde kufur etmek istedigim zamanlar oluyor, bazen yaziyorum, ama siliyorum tekrar..olmuyor iste..
Kisitli bir uyeyim sanki.. :) Ceza vermeyide sevmiyorum, verince insanlar aliniyor, kiriliyor,
insanlari uzmekte istemiyorum, ama mecburum bende, admin olarak veriyorum cezalari, IHSAN olarak degil..
bu ikisi farklidir benim icin..Bugun birine no post verdigimde, o kiside msnde arkadasimsa, msnde normal
konusuyorum, o da benimle..ama tabi konusmayanlarda bazen olabiliyor..ne yapalim..
Birde adminlerden uyeler cok sey bekliyor, hepsi beni anlasin diye bir beklentide.. Hepsini anlaman gerekiyor..
her ne kadar senin gorusun olmasada, kendini o sahisin yerine koyman gerekiyor..bunu iyi becerebiliyorsan,
bence iyi bir admin olursun, bu sirf adminlik icin degil, aslinda normal hayattada boyledir..
Kendini arkadasinin yerien koyabiliyorsan, o an onun gibi hissedebiliyorsan ve anlayabiliyorsan (ama dogru ama yanlis)
o zaman o arkadasina yardimci olabilirsin, anlayabilirsin ve iyi anlasirsiniz..
ama hep ZIT gidersen, o zaman biryerde sen kaybedersin.. Forum Kurulundaki arkadaslarda diger adminlerde
ayni duygular icinde..cunki en önemlisi bu...
Fakat bildigim birseyde var, adminleri seven pek kimse yok.. Bende olsam bende sevmezdim acikcasi..
Ceza verirsen kötüsün, vermezsen iyisin.. Iki arada bir derede kaliyoruz..

3. Asla yemem dediğin bir yemek var mı?

Allah ne verdiyse yemeye calisiyorum, pek ayirt etmem , yeterki yemekler güzel yapilsin ama kelle paca sevmem...

AdRiAnOoO

1) Eğer Futbolcu olsaydın, hangi mevkide top koşturmak isterdin? Neden?

12 yasina kadar top oynadim..Mevkim stoperdi, ve o mevkide basariliydim..
Tabi simdi futbol oynasaydim, orta sahada 10 numara veya forvet olarak görev yapmak isterdim..
Nedeni ise, Besiktastan baska takimda oynamayacagim icin, ve Besiktasin 10 numara eksikligini bildigim
ve gördügüm icin isterdim..

2) Adminliğini birine devretmen gerekse bu kim olurdu ?

Bu sitede tek admin ben degilim, Halil, Volkan, Cenk bunlarda adminler.. Ben olmadigim zamanda sitede aksakliklar olmaz,
bu arkadaslarimiz ve forum kurulundaki arkadaslarimiz siteyi devam ettirecek bilgide ve kapasitede..

3) Yıldırım Demirören'in istifa ettiğini düşünelim ve yerine sen seçildin diyelim abi  İlk yapacağın iş ne olurdu ?

Ilk yapacagim is Sinan Engin istifa etmediyse, onun isine son vermek olurdu.. Sonra 3-4 saglam takviye yapardim
ve ertugrul hoca ile devam ederdim.. yapacak seyler cok olurdu, ama ilk onemli konular bunlar olurdu benim icin..

CHEm !

1-hollanda güzel bir ülkemi,seviyomusun ?

Hollanda baktigimizda kücük bir ülke ama sevimli bir ülke..Ama genelde hep yagmurlu ve soguk, iklimini sevmiyorum..
Burada yasamayi pek sevmiyorum, yani istemiyorum, ama sartlar boyle gerektiriyor..
Buna benzer diger sorulardan cevaplari alabilirsiniz..

2-en son hangi maça gittin?

Bu Besiktas ile ilgiliyse, baya oldu maca gitmeyeli, en son Chelsea macina gittim.. Ama tabiki
Hollandadaki maclardan bahsediyorsan, en son gecen sezon gittim maclara..
Ama tat vermiyor..Artik gitmiyorum.. Zamanimda pek olmuyor..

3-gerçek mesleğin tam olarak nedir ?

Ben Universitede ögrenciyim, meslegim yok suanda.. Ama güvenlik üzerine(bunu genis capta dusunebilirsiniz) okuyorum..
Herturlu ic guvenlik...

freedom forever 

1-Beşiktaş'ı gurbetten sevmek nasıl bir duygu biraz anlatırmısın ?

En zor olan sey, maclara gidemiyorsun.. Yoksa duygularimizda azalma yok, belkide istanbuldakilerden daha fazlada diyebilirim,
nedeni ise, ayri kaldigin icin, daha cok özlem ve hasret duyuyorsun ve buda birlikteliginde daha cok sevgi ve baglilik getiriyor.
Zaten bu Besiktask duygusu ile bu siteye yillar önce basladim, duygumu site ile anlattim, burada Besiktasi yasadim, ve yasiyorum...
Sizlerle birlikte.. Tribünlerde olamadigim icin, sanalda bir kapali yaratmak istedim aslinda.. benim gibi kapaliya gidemeyenler
tribune gidemeyenler burada yasadi o duyguyu, bununla ilgilide cok mail aldim ve bu dediklerimde gercek..
Hem kendi adima, hemde baskalarina faydali olabilmisim bu acidan..

2-Hollanda'ya gitmeni gerektiren sebep neydi ?

Buna benzer soruyu ANIL sormustu...Sorunun cevabini orada bulabilirsiniz..

3-Orada eşcinsel oranı çok diye biliyorum   Orada bulunan Türk'ler bu durumdan şikayetci görünüyorlar çünkü başlarına istenmedik olaylar gelmiş   Sende böyle bir olay yaşadın mı ?

Belki espri yapmak istedin, belki ciddi sordun.. Nereden duydun diyede merak ediyorum? Kulaktan mi duydun, yoksa istatistiklere mi baktin?
Kaynak nedir bende ögrenmek istiyorum.. Türklerin bu durumdan sikayetci oldugunu sanmiyorum, duymadim..Ayrica sokakta escinsel görmek burada zor... Turkiyede daha cok goruyorum dogruyu soylemek gerekirse...
Bence bu soruyu sorarken daha iyi düsünmeliydin, girgir samata olsun diye sordugun soruya ben sana ciddi cevap vermeye calistim, umarim yeterlidir..

hAlil21 

1-Her Limanda Bir Sevgili Hesabı Çok Gezen Bi Adamsın .) .Varmı gittiğin yerlerde unutamadığın bir an/olay/anı/şahıs?

Asli öyle degil ama, senin kadar olmasada..Zamaninda olmus olabilir tabiki ama biliyorsun artik bu tür seylerle ugrasmiyorum..
Herseyin bir zamani var cunki..Unutmadigim olaylara gelince var tabiki, ama hangisini anlatayim?
tatile gitmeden ciktigim biri vardi buradan, tatile gittim, oradada iki tane kiz ile tanistim...Oldu 3 tane..
2 si mersinden, ve biliyorsun, Mersinde kucuk bir yer..Carsiya ciksan, illaki bir tanidik görürsün... Benim yasta 17-18 herhalde..
yanimda bir kiz ile Carsida yururken, diger kiz arkadasin samimi arkadasi beni görmez mi :D karsi karsiya geldik, göz göze..
ben orda baya kizardim, ama caktirmadan yurudum :) O gunden sonra, diger kiz arkadasim ile iliskiyi bitirdim, kaldi 2 tane..
Sonra kaldi 1 tane sonra hepsi uctu :D ben kaldim tek ... O gün bugundur artik 1 den fazla kiz ile cikmamaya karar vermistim..
Zaten suan bilmeyenler icin soyliyeyim evliyim ... yani korkmayin.. mazide kaldik..

2-Beşiktaş'ın Başkanı Olsaydın Yapacağın ilk 3 Şey?

1. Sinan  Enginin gorevine son verirdim
2. 3-4 oyuncu alirdim(takviye) kesin 10 numara alirdim...
3. Sergen Yalcini Besiktasin basina Menajer olarak getirirdim..

hmm şey bir de;

3-Lavaş mı Somun mu? 

Cok aciktiysam cift lavas( o da nadir )... yoksa sade lavas.. birde yanina ayran

MDC

- 2-3 ay önce sitenin adını değiştirmeye karar verdik.Dile kolay 4 sene yayında olan bir siteyi değiştireceksin.
Bu değişiklik senin için zor olduğu mu ? Değişim kararı verirken bulunduğun durumu anlatırmısın...

Azda olsa diger sorularda bu konu hakkinda biraz aciklama yapmistim.. Tabi site ismini degistirmek herkesin sandigi ve düsündügü
gibi kolay olmadi..Bu ani alinan bir karar degildi.. Bir sürecti ve bu süreci önce kendi icimde yasadim..
önemli bir karar almadan hep izlerim.. Yaz tatilinde basladi zaten bu düsüncem, ondan öncede vardi ama
tatilde düsünmek icin cok firsatim oldu, geceler boyu düsündüm... Ve Hollandaya döndügümde isimi degistirecegim dedim..
Tabi, bu konuyu sizlere actim ve oy birligi ile alinan karar oldu...
Ilk baslarda Kralcarsi sitesine günde 50 kisi girmezken, bu oldu binlerce kisi.. Düsün ayda en az iki inönü stadi kadar ziyaretcimiz oluyordu..
Böyle düsünürsek, nerden nereye geldigimiz daha iyi belli oluyor..
Zaten ilk baslardada kralkartal sitesine fazla ziyaretcimiz gelmedi..Isim degisti, belki insanlar alisamamisti..ama suan
kralcarsi sitesinden daha fazla ziyaretci almaktayiz..Zamanla insanlarin bizleri, sitemizin durusunu daha iyi anladigini dusunuyorum..
Site ismini degistirirken, hakkimizda yapilan yalan yanlis yazilar beni ve bizleri cok üzdü.. CARSI düsmani, rantci ilan edildik,
ama kimin düsman oldugunu biz daha iyi biliyorduk.. Toplu temizlik dedik, üzerine alinanlar cildirdi.. Bize sallamaya basladi..
Rantcilar var dedik, insanlar delirdi, bizi tehdit etmeye basladilar, anlayacagin bu site ismini degistirirken, bir cok yilanin kuyruguna
basmis olduk..herkes birer birer ortaya cikti ama suan seslerini duyamiyorum ! Biz buradayiz cunki, onlar suan nerede?

carsi52

1-Yurtdışında yaşadığın için mutLumusun ?

Buna benzer sorular sorulmustu... Besiktastan, insanin kendi vatanindan ayri kalmasi tabiki mutsuzluktur,
ama burada dogdum burada buyudum, mutlu olmaya calisiyoruz, cabaliyoruz.. baska caremiz yok..

2-Kendini biraz tanıtırmısın ?

Insanlari seven (ayrim yapmadan), kendi halinde, bazen agresif bazen duygusal bir insanim..
Kendime göre degerlerim vardir ve bu degerler icinde yasamayi tercih ediyorum..

Diger sorularda buna benzerdi, oradan cevaplari bulabilirsiniz...

3-Beşiktaşın avrupadaki maçLara hiç gittin mi ?

Chem'in sordugu 2.soruda cevabini bulabilirsiniz..

FaTaL_eRe

1.en cok gormek ıstedıgın yer neresı neden?

En cok görmek istedigim yer? Hic düsünmedim.. Nevzat Demir tesislerinin icini gezmek isterdim,
birde Türkiyenin heryerini gezmeyi görmeyi isterdim..Bunlarin ikiside cok güzel..

2.sıtede sınır oldugun olaylar ve kısıler kım neden ?

En sinir oldugum olay, forumda siyasettir.. Zaten yasaklandi artik..Birazda olsa rahatladik..
Birde bu bölümde bana hep benzeri sorular soruldu, ona biraz sinir oldum :)
Kisilere sinir olmam, kisiler genelde bana sinir oluyor..Ben birine ceza verdim diye onlar bana sinir oluyor,
ama ben ceza verdigim kisiye kin tutmam, veya sinirliyim diye vermiyorum...
Burada takilip, aylarini yillarini gecirmis insanlar vardi, sonra buradan ceza aldiklarinda, bu ortami
kötülemek icin ellerinden geleni yaptilar, iste bu tür insanlara sinir oluyorum...

3.abı ılk askını anlatsana kım neden ?

Yenge duymasin simdi fena olur, amma soru soruyorsunuz :) Ilk askim derken, ilk asik oldugum zamani diyorsan
ilk okulda, bir kiza asiktim, platonikti.. ama sonradan kizda bana ilgi duymaya baslamisti..O ilgi duydugunda
ben kaciyordum.. Cocukluk iste.. En gözde kizdi, herkes o kizla cikmak istiyordu belkide ondan.
Sonra 16 yasinda ilk asik oldum yada öyle sandim..O da 9 ay felan sürdü.

akbaba71

1.kaybedince en cok uzuldugun maç?

En cok üzüldügüm mac fenerbahce ve galatasaray karsisinda kaybettigimiz maclarimizdir..
Hele ki Kadiköyde yeniliyorsak ona cok üzülüyorum.. Ama her puan kaybi bir üzüntüdür..

2.bugune kadar beşiktaşta oynayan futbolcular arasında en sevdiklerin
pascal mı ilhan mı?

Dogruyu söylemek gerekirse Ilhan'i fazla sevmiyorum.. Profesyonel bir futbolcu olamadi..
Insan olarakta hic begenmedigim biriydi..Tümer ve Ilhan, bunlar kanka.. Bana arkadasini söyle
sana kim oldugunu söyliyeyim diye bir söz vardir ya, iste ilhan icinde gecerlidir bu..
Ama onun disinda futbolcu olarak herzaman begendigim bir oyuncuydu..kendini harcadi..
En cok sevdigim oyuncu, Pascal nouma tabiki... Farkli, icten, kartal ruhlu, ve iyi bir insan..
Birde Ahmet Dursun, yeri benim icin ayridir..Zamaninda Tümer ve Ilhan yüzünden cok cekti,
adama pas atmiyorlardi bilerek.. Nasil seveyim ki böyle oyunculari?

Gökhan Davulcu

1.MüzikLe aran nasıLdır. Çizgin nedir kimLeri dinLersin?

Müzikle aram iyidir..Kulagima hos gelen hertürlü müzigi dinlerim... Pop, Arabesk, Halk muzigi ve rap dinlemeyi seviyorum..
Son zamanlarda daha cok POP tarzi ve RAp dinliyorum... Arabesk olarak pek yeni ve guzel parcalarin cikmadigini düsünüyorum..

2. Sitede en tuhafına giden oLay ne oLmuştur. [yapıLan giderLer, ediLen küfürLer, burda abi diyip başka yerde başka başka konuşanLar faLan fiLan  ]

Arada oluyor tuhaf olaylar... Insanlar siteye takilir, foruma takilir, burayi severler, ama en ufak bir durumda, bulundugu ortama hakaret eden insanlari anlayamiyorum, bunlar cok tuhafima gidiyor.. Hem kufur ediyorlar, hem begenmiyorlar, ama yinede yazmak icin CAN atiyorlar..Senceilginc degil mi? Ne kadar tuhaf birsey..

3. yine forumda en çıLdırdığın/sinirLendiğin oLay nedir?

Birisini hem forumdan bir kac kere uyariyorsam, ve özeldende uyariyorsam, ama hala ayni sekilde devam ediyorsa
bu beni acaip sinir ediyor... Cünki uyardigimda RICA ediyorum, LUTFEN diyorum... özellikle uyari vermiyorum, ceza vermiyorum,
ama bazilarida illaki ceza istiyorum diye bagiriyor... artik mecburen veriyorum..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

yuNuS1903

ben soru sormadım ama teşekkürler yinede sorularda güsel cevaplarda :)

eRe

abı saol cevaplar ıcın guzel yazmısın :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Simurg

çok sağol abi söyleşi için ayrıca samimiyetin içinde :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Non Mollare Mai

Söyleşinin bombası evli olman :) Bilmiyordum bunu.
Allah ayırmasın daima mutlu olursun abi umarım..

Teşekkürler.
edit

mdc

Abi teşekkürler de
Şu yazın izin alıp Türkiye'ye geliyorum diyorsun ya
Öldürüyor beni ya
2 -3 aylık izinmi olurmuş abi ya :ahaha
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Adriano

Herzamanki gibi keyifli olmuş. Teşekkürler.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

teşekkürLer cevap için demek cheLsea maçına gittin haa off be ;D
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Herkese tekrar tesekkür ederim... :)

keskinli

yüregine saglik ihsan
evli oldugunu bende bilmiyordum
nisanli saniyordum seni
Allah mutlulugunu devam ettirsin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Delirdik

evLi oLduğunu bende yeni öğrendim ya
biLende yoktu sanırım :)

cvpLar için teşekkürLer (:
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

[KralKartal]

Bilenler vardi..sormadiniz ki ?:)

Halil, Volkan, Cenk bunlar biliyordu mesela..
sorup ögrendiler..sizde simdi sormus oldunuz ögrendiniz ..

Delirdik

84Lüsün okuyorsun ne biLim evLi oLduğun ihtimaLi hiç geLmedi akLıma :)

ee söyLeşide bu amaçLa vardı zaten  :ok
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!