Ana Menü

Lyon son 3 dakikada

Başlatan eRe, Aralık 11, 2006, 11:07:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Ligue 1'de Lens'in önünde açık ara liderliğini sürdüren Lyon, kendi sahasında konuk ettiği Paris Saint Germain'i son 3 dakika bulduğu 2 golle 3-1 mağlup etti.

İlk yarının uzatma dakikalarında Mickaël Landreau'nun pasında Sylvain Wiltord'un golü, Lyon'u soyunma odasına 1-0 öne götürürken, 60. dakikada Pauleta'nın golü eşitliği sağladı.

Maçın tamamlanmasına 3 dakika kala, Lyon'un defans oyuncusu Cris takımını öne geçirirken, Florent Malouda'nın 1 dakika sonrasındaki golü ev sahibi ekibe 3 puanı getirdi.

Lyon'da forma giyen eski Beşiktaşlı oyuncu John Carew maçta sakatlanırken, maç sonrasında yapılan açıklamada RC Lens ve AS Monaco karşısında forma giyemeyeceği belirtildi.

Ligue 1'de pazar günü yapılan diğer karşılaşmada, Lille kendi sahasında Saint Etienne'yle 2-2 berabere kaldı.

Ligue 1'de alınan toplu sonuçlar;

Lyon      3 - 1      Paris SG
Lille     2 - 2     Saint Etienne
Valenciennes     0 - 0     Sochaux
Nice     0 - 0     Nancy
Bordeaux     1 - 2     Rennes
Marseille     2 - 1     AS Monaco
Troyes     3 - 3     Auxerre
Nantes     0 - 0     Le Mans
Lorient     2 - 0     Sedan
Toulouse     0 - 1     Lens

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

Dün maçı seyrettim valla lyon ii takım her ana maçı kopracakmış güvenini veriyor izleyenlere..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

yuNuS1903

lyon çok iyi bir takım zati chon carew i aldı:D

eRe

hala john carew ı satarlarsa %30 pay alıcak mıyız?? bılen var mı??
www.erdemeksi.com

yuNuS1903

ben biliyom hatta bir ara arsenal lyoan a chon carew için 30 milyon euro teklif etti eğer satılsaydı bize 9 milyon euro bize gelecek di

eRe

Alıntı yapılan: RİCARDİNHO - Aralık 11, 2006, 13:12:23
ben biliyom hatta bir ara arsenal lyoan a chon carew için 30 milyon euro teklif etti eğer satılsaydı bize 9 milyon euro bize gelecek di

o zman nıhattakı gıbı bu anlasma bıtmeden satılması lazım.o zman ıste bu adam bıze cok para kazandırmıs olacak ve yerıne yenı carewler almamızı saglayacak
www.erdemeksi.com

Non Mollare Mai

İddada tek banko takımım sonuna kadar qüvendiğim takım Lyon hep oynarım ama artık oynamam. Baya bi açtıLar puan farkını rehavate qirebiLirLer. Ama Maçın içinde hiç kopmuyoLar disipLinden süper bi takım gerçekten.
edit

poacher

Lyon avrupada en sağlam takım bence
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

carsi52

bizim en büyük hatalarmızdan biriydi carewi satmak :( adam şimdi lyonda döktürüyo.
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

Alıntı yapılan: carsi52 - Aralık 15, 2006, 15:16:16
bizim en büyük hatalarmızdan biriydi carewi satmak :( adam şimdi lyonda döktürüyo.

malesef:(
19o3

BJK_06

anlamıyorum nasıl oynuyor adamlar...

Unforgiven

Akıl sır ermıyor bu takıma, carew olayında kendı ayrılmak istedi, yönetimde satdı yapcak bişey yok yani
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

carsi52

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 13, 2007, 02:58:03
Akıl sır ermıyor bu takıma, carew olayında kendı ayrılmak istedi, yönetimde satdı yapcak bişey yok yani

ya ne kadar önceki konuya bile mesaj yazmışsın :D
Bölünür senin için uykular!

Unforgiven

Alıntı yapılan: carsi52 - Ocak 13, 2007, 11:58:30
Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 13, 2007, 02:58:03

ya ne kadar önceki konuya bile mesaj yazmışsın :D
Niye eski konular güncellenmicek diye bir kural var kimseyi muhatap alıcak bişey yazmadım zaten ben kendi düşüncemi yazdım sorun nerden kaynaklandı anlamadım ben ?kurallarda varsa eğer  eski konular güncellenmez diye ben görmedim kusra bakma :????
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Anarchy*

bende seyre3ttım harıka bı mactı lyon her takıma gozdagı verıo