Ana Menü

15--KLeBeRSoN

Başlatan die-4-u, Kasım 20, 2006, 23:17:41

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Ricardinhoda var o kadroda :D
Bölünür senin için uykular!

Unforgiven

Alıntı yapılan: carsi52 - Ocak 16, 2007, 20:12:06
Alıntı yapılan: çArşı_ulan - Ocak 15, 2007, 21:09:14
sezon sonuna kadar kalsın bari...düzelmeye niyeti yoksa sezon sonu gönderilir zaten

ama sezon sonuda sözleşmesi bitiyo bedavadan gidecek.
2008 hazirana kadar sözleşmesi var bedava felan gitmiyor yani ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Non Mollare Mai

Sezon sonunda qüle qüle..
edit

alper_1903

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Şubat 04, 2007, 18:01:35
Sezon sonunda qüle qüle..

aynen öyle abi formaliteden sezon sonu gülegüle de benim tahminim artik bir mac bile oynamaz
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Santiaqo

Almanya'nın Wolfsburg, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ve son olarak da İspanyol Levante'nin talip olduğu Brezilyalı futbolcuya Tigana'dan izin çıkmadı. Orta sahada yaşanan sakatlıklar nedeniyle Beşiktaş'ın zarar edeceği bir satışa sıcak bakmayan Fransız teknik adam, yönetime sunduğu raporda, "Kleberson'un yerine daha iyisini almamız şimdilik zor. Bizimle kalması daha iyi." diyerek tecrübeli oyuncunun ara transferde gitmesine izin vermedi.

Bunun yanı sıra her fırsatta Kleberson'un dünya çapında bir futbolcu olduğunu dile getiren Tigana, Vestel Manisaspor maçı sonrası da Brezilyalı oyuncuya sahip çıktı. Fransız teknik adam, Ricardinho, Nobre ve Bobo'nun takıma kazandırıldığı belirtilip, Kleberson'un ne zaman bu üçlünün arasına girebileceği sorusunu, "Bu kendisine de bağlı. Kalitesi olan bir futbolcu. Dünya şampiyonu olan bir takımın içindeydi. Yüzde yüz Beşiktaş'a konsantre olursa, takıma yararlı olur.'' diye cevapladı.

Bu arada Beşiktaş, kaleci Ramazan Kurşunlu'yu sezon sonuna kadar Ankaraspor'a kiraladı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, Ramazan Kurşunlu'nun sezon sonuna dek Ankaraspor Kulübü'ne kiralık olarak verildiği bildirildi. Öte yandan Beşiktaş, dün Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başlarken Vestel Manisaspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular koşu yapmakla yetindi.
  [ -18 ]

carsi52

3 milyon dolar veriyolarmış rusyadan herhalde satmıyo beşiktaş 5 istiyomuş gazetede öle yazıyodu valla.
Bölünür senin için uykular!

alper_1903

ya bu adamdan aldigimiz her kurus kazancdir bize

oynamiyo artik zaten icimde böyle bir huzur var ki anlatamam
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...