Ana Menü

PSV Eindhoven - Fenerbahçe

Başlatan k@rt@l, Ekim 23, 2007, 18:09:18

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

k@rt@l

iki takımın maça şu onbirlerle çıkması bekleniyor
zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var.

PSV Eindhoven
Gomes
Salcido
Kromkamp
Zonneveld
Marcellis
Simons
Aissati
Perez
Bakkal
Lazovic
Koevermans

Fenerbahçe
Volkan
Gökhan
Lugano
Edu
Carlos
Deivid
Aurelio
Deniz
Vederson
Alex
Semih

Stat: Phillips
saat 21.45
utanın be utanın ruhsuzlar sürüsü

yuNuS1903

Non Mollare Mai

Fenerbahçeye yürekten başarılar.
edit

carlito1903

eğer fenerbahçe bu maçı yenilmezse gruptan lider çıkar umarımda öyle olur....

Guti ORÇ.

alır fener bu maçı psv takım deil

keskinli

mac 0:0 bitti
ama fener cok iyi oynadi,her ne kadar fenerin yenilmesini istiyor olsamda oyunlarindan dolayi tebrik ederim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

şunu kabul etmek gerekirki fenerbahçe avrupa da nasıl oynanması gerekir bunu öğrendi biz olsak kesin 80 den sonra bi gol yerdik tebrik ediyorum feneri bu sonuçların ardından gruptan 1. çıkacaklarını düşünüyorum

CHEm !

fener 8 maçtır yenilmiyormuş,kral olmuşmuş
medya bırak bu işleri son 8 maçın 5i berabere zor yırttılar diğer 3 maçı ise palermo man.u ve interin paf takımını yendi

medya kral yapmasını çok iyi biliyor
Allah kitap Beşiktaş

k@rt@l

PSV maça iştahlı ve baskılı başlıyordu. Bir an önce golü bulmak, oyunu istediği akışa oturmak için özellikle Lazoviç'i ileride sağlı sollu ve etkili kullanarak Fenerbahçe'nin üzerine üzerine geliyorlardı.
Bugüne kadar hiçbir Avrupa maçı deneyimli olmayan Gökhan'ın sağ kanatta oyuna ağırlığını koyan oyunu, ilk yarıda dakikalar ilerledikçe Fenerbahçe'nin daha rahat top yapmasına ve sağ kanat ataklarına neden oluyordu.
Gökhan, sağ kanadı öyle kullanıyordu ki, onun başarısı PSV'nin tüm dengesini alt üst etmeye yetiyordu.
Semih'in ileride üzerine gelen topları sırtı kaleye dönük biçimde, ama isabetli biçimde rakiplerinden alıp arkadaşlarına indirişleri de PSV'nin takım kurkusunu etkileyen önemli bir oyun başarısıydı.
Deniz'in son anda ayak koyması ile Lazoviç'in gol şansı ölürken, Deniz, Aurelio ve Lugano'nun sarı kart görmeleri, Alex'in sakatlanarak oyundan çıkması Fenerbahçe için dezavantaj oluyordu.
Vederson'un Konyaspor'a karşı oynadığı oyundan çok düşük seyretmesi ve Zico'nun Alex'in yerine ve alanına Ali Bilgin'i alması da endişe veren unsurlardı.
İlk yarıda Fenerbahçe'nin Semih ile kaçırdığı çok önemli bir gol fırsatı da, Hollandalılarda oyuna ağırlık koyabilme yetisini etkiliyordu.
kaynak milliyet
utanın be utanın ruhsuzlar sürüsü

[KralKartal]

Alex sakatlanip cikti...
Vederson varlik gosteremedi
niye degistirmedi anlamadim
ama alexin yerien o takimda tek isim alirdim
oda Tumer olurdu..
zicoya anlam veremiyorum
ki eger PSV eski gucunde olsaydi
fenerbahce bu kadro ile maglup ayrilirdi...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

MeLo

Tebrikler Fb'ye.
Darısı bugün bize.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...