Ana Menü

appiah sizce ne yapıyor!!!!!!!!!!!!!

Başlatan srdr, Aralık 10, 2006, 12:21:59

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Bir iki tane cevap dışında düzeyli cevaplar war. Zaten Beşiktaş taraftarının kültürlü olduğunu her fırsatta söylemişimdir. Boşuna mı kültür-sanat bölümü istedik ;)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

carsı_55

Beşiktaş'ın askeri c@rsının neferiyiz

BjKcArsi54

noumAyberk

tarsus_carsi

adi gt kendi capında egleniyo bide mal fubolcuyumdie sewiniyo
HIRSLIYIM,HIRCINIM,İDDİALIYIM,BESİKTASLIYIMMM.....

Ebubekir

lavuk benim malin girmesini beklio ahaha :D
bizler inandik . Lig ve Kupa sampiyonu Besiktas.

epitaph_

ben söölim ...cebi tirbünde arkadasına bırakıyo arkadası normalde saha içinde buna bakmıyo buda cevapsız çağrılara bakabılmek için gol atıyo soora koşuyo tirbüne - abi bana çağrı var mı dıyo elıyle telefon ısaretı yaparak ..bana ööle geldi

carsi52

Alıntı yapılan: unicorn - Aralık 10, 2006, 22:05:25
Juventus'dan takım arkadaşları Del Piero we Trezeguet'e beni duyuyor musunuz şeklinde bi hareket yapıyor. Açıklaması bu yaptığı hareketin.

eft katılıyorum sana.
Bölünür senin için uykular!

hade53

abi bence takiminda ruhuyla oynuyo elestrecek taraf yok ruhuyla oynuyo herif helal olsun

BerkAy1903

19o3

noumAmokachi

Alıntı yapılan: ist.hatirasi/3-4 - Aralık 10, 2006, 13:49:30
karı isterem:D

KARDEŞ SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM HATTA BUNU Bİ ARA PANKART OLARAK YAPMAYI BİLE DÜŞÜNDÜK SEMTTE ARKADAŞLARLADA PARAMIZ ÇIKIŞMADI O ANDA :D YALAN OLDUK PANKARTTA ŞU YAZICAKTI EĞER OLSAYDI
BİRİ DERDİME DEVA OLSUN GARİ İSTİREM GARİ  GARİ(A HARFLERİ KIRMIZI RENKTE ANARŞİ BİÇİMİNDE DE  :D :D :D :D :D :D ARTIK GEÇ OLDU YAPSAK TA BİŞİ İFİADE ETMEZ GÜNDEME GÖRE YAPARIZ ARTIK ONU ;)
BEŞİKTAŞ BİR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEĞİLDİR ÇÜNKÜ ÇOK DAHA MÜHİMDİR.

eyup1903

fenerli değil mi kocasını çağırıyordur

@LAYINA GİDER

ağzını açtığına göre birşey istiyor...

die-4-u

bunu yaptığı ilk maç sanırım kadıköy'deki 3-3'lük schalke maçıydı...o akşam juve'nin maçı olmaması nedeniyle del piero ve bi kaç juveli appiah'a bu maçı seyredeceklerini söylemişler..appiah da attığı gol sonrası onlara beni duyuyo musunuz şeklinde bu hareketi yaptı...

CHEm !

sevinç yaşıyo
her futbolcunun kendine göre yaptğı bişe
Allah kitap Beşiktaş