Ana Menü

Lincoln: Milli Takım'ı düşünürüm

Başlatan Guti ORÇ., Ekim 18, 2007, 18:54:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Guti ORÇ.

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Casio Lincoln, 4 ay sonra ilk kez basın toplantısı düzenleyerek merak edilen konulara açıklık getirdi.

Beşiktaş maçı öncesinde kardo dışı bırakılmasıyla ilgili olarak yıldız oyuncu, "4 ay içinde mutsuz olduğum tek dönem buydu. Bu olayda hatalı olan benim. Hata yapınca insanların özür dilemesi gerekir ve ben de takım arkadaşlarımdan onları yalnız bıraktığım için özür diledim. Daha sonra hocam ile görüştüm, hocam kurallar çerçevesinde bir karar almıştır ve bu doğrudur. Ancak bu konuda ona katılmadığımı da söyledim" diye konuştu.

Bu kadar ağır bir karar beklemediğini ifade eden Lincoln, "Sonuçta bir karar alınmıştır ve bize de buna uymak düşer. Sion maçına çıkınca 10-15 bin taraftarımızın adımı söylemeye başladığı zaman büyük moral buldum ve o gün moralim yüzde 80 düzeldi. Taraftara çok teşekkür ediyorum ancak yine de yüzde 100 herşeyi unuttuğumu söyleyemem. Bu konu kapanmıştır. Benim Galatasaray ile 4 yıllık mukavelem var, bu 4 yılın ardından da futbola devam etmek istemiyorum" dedi.

Brezilyalı futbolcu Türk vatandaşlığına geçerek A Milli Takım'da forma giymesiyle ilgili ise, "Bu konuyu ben de gazetelerden takip ediyorum. Şu ana kadar resmi olarak bana gelmiş bir teklif yok. Böyle bir teklif gelirse, bana büyük gurur verir ve sevdiğim insanlarla bir araya gelip düşünürüm. Yöneticilerime ve aileme danışıp karar veririm. Türk vatandaşlığına geçersem, Milli Takım'da oynamak işin zor kısmı değil, zor kısım ismimi değiştirmek olacaktır" diye konuştu.

Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki şansını da değerlendiren yıldız oyuncu, "UEFA'daki grubumuz kolay gibi gözükse de öyle değil değil. Çünkü herkes bize karşı elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Şimdi gruplara konsantre olmamız lazım. Herşeyi adım adım düşünmeliyiz. 2000'de UEFA Kupası'nı alan takımı çok iyi tanımıyorum ama o takımın uzun süre birlikte olduğunu duydum. Biz ise sadece 3 aydır beraberiz ve şu ana kadar elimizden gelenin en iyisi yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

alper_1903

ayni seyi bende dün düsündüm ya emre ve tuncayi al bir tane lincoln etmezler ucurur bizi lincoln

niye olmasin bugün basarili takimlarin yüzde ellisi yabanci oynatiyor

en iyi örnek de almanya
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Guti ORÇ.

Batuhan

Delgado milli oldumu yada Eduard Cisse,yada bobo?

Bunalr da türk olsun ne güzel işte...
Koca hestiy aya bedenem ?

keskinli

tasima suyla kuyu dolmaz
türk futbolunun basarisini,futbolda yapilmasi gereken devrimde aramaliyiz
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

alper_1903

Delgado yetersiz :D eger bu cümle dalga gecme amacli olmadiysa
Bobo yu da almazlar
Cisse de hem yasli hemde yerinde tas gibi mehmet aurelio var

alper_1903

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 18, 2007, 19:08:14
tasima suyla kuyu dolmaz
türk futbolunun basarisini,futbolda yapilmasi gereken devrimde aramaliyiz

Peki Ahmet abi bu devrimi kim yapacak türkiyede o kapasitede bir kisi varmi acaba
eger bugün fatih terim böyle birsey yapiyorsa isimiz yas

keskinli

devrimi yapacaka taraftardir
ulusal basari icin milyon dolarlar alan futbolculara tapmaktan vazgecerese taraftar,bu devrimi yapabilecek insanlar cikacaktir
uluslararasi basari icin futbolculara sacilan paralarin kisilmasi gerekiyor
örnek olarak besiktasin sol kanadinda milyonluk ibo olsa ne farkeder,yüzbinlik aydin olsa ne farkeder
defansta ibrahim kas olsa ne farkeder milyonluk toraman olsa ne farkeder
umarim demek istedigim anlasilmistir
artik parayi kendini gelistirebilen futbolcular kazanmali,1 sezon iyi oynayipta 10 sezon yatan futbolcularin devri bitmesi gerekir
türk futbolcusu artik "adam olmali"
futbolun devlerinden olan almanyanin futbolcusundaki gayrete bakin,bide bizim yapmacik futbolculara bakin
10 milyonluk portekizden cikan futbolculara bakin,70 milyonluk türkiyeden cikan futbolculara bakin!!!
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdinc1926

bizde zatan kendini toparlasın diye istifaya ediyoruz terim'i.olmuyorsabırakıcak milli takımı bu böyle gitmez ki
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Batuhan

Alıntı yapılan: erdinc1926 - Ekim 18, 2007, 19:21:26
bizde zatan kendini toparlasın diye istifaya ediyoruz terim'i.olmuyorsabırakıcak milli takımı bu böyle gitmez ki

Güzel bi yorum katılıyorum +999
Koca hestiy aya bedenem ?

husoeagle

takımın adınıda
Türkiyede oynayan futbolcular yapalım
başarılı olupta tamamı kendinden olan takımlarda var

siyah

bence lincoln milli takımda oynarsa süper olur hakını verelim gerçekten çok iyi bir futbolcu
istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

husoeagle

ronaldinho,messi,cristiano ronaldo
bunlarda iyi futbolcular bunlarıda ikna edelim bunlarıda türk yapalım bunlarda çok katkı sağlar milli takıma

benim fikrim böyle başarıyı ve kurtuluşu dışarda aramaktansa nasıl olurda iyi türk futbolcu yetiştiririz onu düşünelim

CHEm !

takımın beyni yok
yıldıray vardı formsuz
emreyle ardayla takımın beyni olmaz
alex gibi lincoln gibi rico gibi delgado gibi lider lazım
Allah kitap Beşiktaş

carsi52

Milli takım için güzeL oLur.
BaşarıLı oLan milli takımLarın futboLcuLarı aynı üLkeden oLan mı değiL.
LincoLn tam lider oLur ;)
Bölünür senin için uykular!