Ana Menü

Aurelio İstiklal Marşını öğrendi / Video

Başlatan CHEm !, Ekim 13, 2007, 12:17:52

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Milli Takım'ın ilk devşirme futbolcusu olan Mehmet Aurelio İstiklal Marşını öğrendi. Ay Yıldızlı krampon bir reklam filminde İstiklal Marşı'nı bakın nasıl okudu?

Milli Takım'ın ilk devşirme futbolcusu olan Mehmet Aurelio İstiklal Marşını öğrendi.Fenerbahçe'nin Türk statüsünde oynattığı Mehmet Aurelio'nun Milli takıma seçilip seçilmemesi tartışılırken Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim onu ilk milli maçta takıma aldı. Mehmet Aurelio'nun Milli takımda da devam eden istikrarlı grafiği onu Ay ıylıdzılı formadan koparmadı. Ancak ilk Milli maçında İstiklal Marşı'nı okuyup okumadığı merak edilen Mehmet Aurelio en kısa sürede Mehmet Akif Ersoy'un bu eşsiz eserini ezberleyeceğini belirtmişti...

Mehmet Aurelio verdiği sözü tuttu. Aurelio'nun azmi reklamcılara da konu oldu. Mehmet Aurelio Alpet'in reklam filminde araba kullanırken İstiklal Marşı'nı nasıl okuyabildiğini gösterdi...

[YOUTUBE=425,350]smsEIFWMRgQ[/YOUTUBE]

helal..
Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

gitsin kendi marşını öğrensin bizimkinden uzak dursun

alper_1903

öyle demiyelim ya :D

adam iyi oynuyor bize de katki sagliyor milli takim da
baksaniza feneri o götürüyo
o da olmasa fener simdi en az 4 sira inmisti söyliyim size

bencede helal...
ama daha tamamini ögrenememis
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

CHEm !

yaptığı davranış insanlık dışı ama hepimiz etooyuz hepimiz zenciyiz pankartı açan bu tribün bu adama zenci,maymun gibi hakaretler etmemelidir
benim görüşüm bu ki adam marşımızı öğrenmiş tebrik etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok diye düşünüyorum
Allah kitap Beşiktaş

Elerosse

Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

akbaba71

banada o kadar para verseler bende okurum başka ulkenin marşını isteyerek okumuş gibi tebrik etmeye gerek yok
reklamlarda başarılar marco
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

akbaba71

Alıntı yapılan: erdinc1926 - Ekim 13, 2007, 19:25:50
devamı gelir inşallah
evet 10.yıl marşını öğrenip bp reklamında oynar milli marşımızıda para kazanmak için reklamlarda kullandılar ya daha ne diyim

erdinc1926

işin içinde para da var tabi,aurelio olarak bakmayalım bi yabancının bizim istiklal marşımızı okuması güzel birşey onun için devamı gelir diyoum adam milli formanın altında ter döküyor tek taraflı bakmamak lazım
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

akbaba71

istiklal marşını moldova maçı sırasında calındığı zaman söylese ve bunu biz öğrensek tebrikler derim ama bu olay farklı para için marşımızı öğrenmiş bunun nesini tebrik ediyim  ben marco ya reklamlarda başarılar

carsi52

Tam ezberLeyememiş gitsin tam ezberLesin :D
Bölünür senin için uykular!

siyah

gıcık kapıyorum şu adama sizde haber yapıyosunuz
istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

Delirdik

Alıntı yapılan: akbaba71 - Ekim 13, 2007, 19:41:55
istiklal marşını moldova maçı sırasında calındığı zaman söylese ve bunu biz öğrensek tebrikler derim ama bu olay farklı para için marşımızı öğrenmiş bunun nesini tebrik ediyim  ben marco ya reklamlarda başarılar

asLında oLay tam tersi sanırım
marşı para için öğrendiğini düşünmek canice geLiyor. Adam daha iLk zaman demiş öğrenicem diye
yani rekLam için değiLde öğrendiği için rekLamda gibi duruyor.

rekLamıda hiç izLemedim baştan sonra
taraf bi oyuncuyu oynatınca o taraftara yöneLik yapıLmış hissini uyandırıyor bende
anti fb anti gs anti vs. (:
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

alper_1903

Moldova macinda sahada TEK türk mehmet aurelio

sana helal olsun diyorum baska birsey demiyorum
bir türkün milli takimina veremiyeceginden fazlasini yapti ama tek basina da yetmedi
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...