Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı futbolcuyu Şampiyonlar Ligi'nde prim yapmasını bekleyip, yüksek bir bedelle devre arasında satmayı düşünüyor. Ricardinho ise teklif gelmesi durumunda hemen elden çıkarılabilecek.
SERDAR SARIDAĞ'ın haberi
Yabancı forvet transferinde mutlu sona yaklaşan Beşiktaş Yönetimi, diğer golcüsü Bobo'yu devre arasında satıp, iyi bir gelir hedefliyor.
Beşiktaş'ın eski Teknik Direktörü Jean Tigana'nın verdiği referanslarla Fransız kulüplerin peşinden koştuğu Bobo'nun, özellikle Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde prim yapmasını bekleyen siyah - beyazlıların, bu şekilde fiyatın daha da artabileceğini hesap ediyor. Böylece Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı oyuncuyu şimdi satmak yerine, daha sonra göndererek, hem kulübe önemli bir gelir sağlayacak, hem de alınacak olan yeni golcünün ilk on birde oynamasını garantileyecek.
6+1 sistemi yüzünden bir yabancı oyuncunun yedek kulübesinde kalmasını istemeyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın da yönetimin bu kararını mantıklı bulduğu belirtildi. Siyah - beyazlı yönetim, 2 milyon euroya aldığı Bobo'yu 10 - 15 milyon euro arasında bir bonservis bedeliyle satarak ekonomik açıdan da rahatlamanın hesapları içinde olduğu vurgulandı.
Beşiktaş Yönetimi'nin, Bobo'nun yanı sıra Ricardinho için de gelmesi muhtemel teklifleri değerlendirecekleri belirtildi. Ricardinho'nun, yıllık olarak aldığı 1 milyon 750 bin euronun yüksek olması ve Ertuğrul Sağlam'ın "teklif gelmesi durumunda gidebilir" raporu üzerine yönetimin bu oyuncuyu da şu an veya devre arasında gönderebileceği öğrenildi.
Milliyet
bi sene sampiyonlar liginde oynamakla piyasa yapamazsin, ki besiktas grup'lara kalsa bile ondan sonrasi zor.... yani bu sene satiljagini sanmiyom, ki alijak olan takim onu sampiyonlar liginde kullanamaz bu sene...o yuzden bence bobo bizde 2008-2009 sezonun ya ortasi ya sonunda gider.. :)
rico'da sorun yok... gitmesini isemem ama bi alici varsa gidebilir...
buyuk takim olacaksan buyuk olacak oyuncunu satmayacaksın !!!
bobosuz her mac sıkıntı cekerken satmayı dusunmek bıle sacma!
Yok artık ya daha neler Carev olayından akıllanmadınız mı?
boboyu satarak kendılerını de satmayı planlıyorlar olsa gerek
daha geçen hafta % 100 zam aldı adam..şampiyonlar ligi'de olduğu için hem satılmaz , hem kendisi gitmez bence..
buqunde fotospor da yazıo (:
adamı zorla gonderticek bu basın artık cekemez oldular sanırım besiktasımızı (:
ne satmasi yaw o bizim gol kralimiz olacak be kıskananlar catlasin :muhaha
büyük bi takimin istemesi durumda boboyu tutmamiz imkansiz gibi bi sey
KoLpa basin baLon haber bobo satiLmaz
Bobo Şu Anda Takmımızdaki En Değerli Futbolcu
Eğer Ki 12-15 Milyon Euro Civarı Bi' Ücret Verilirse Satılsın;Tek Şartla
Transferinden Gelen Para Yeni Oyuncu Alımına Aktarılacaksa
Bakın Porto'ya Her Yıl Futbolcu İhraç Ediyor;Bu Yıl Pepe'yi Madrid'e Anderson'u ManU'ya Verdiler..
Porto Küçüldü Mü?
Hayır..
Bobo'yu Satarız Yeni Oyuncular Buluruz;Higuain Örneğinde Olduğu Gibi
Alıntı yapılan: die-4-u - Ağustos 22, 2007, 18:52:16
Bobo Şu Anda Takmımızdaki En Değerli Futbolcu
Eğer Ki 12-15 Milyon Euro Civarı Bi' Ücret Verilirse Satılsın;Tek Şartla
Transferinden Gelen Para Yeni Oyuncu Alımına Aktarılacaksa
Bakın Porto'ya Her Yıl Futbolcu İhraç Ediyor;Bu Yıl Pepe'yi Madrid'e Anderson'u ManU'ya Verdiler..
Porto Küçüldü Mü?
Hayır..
Bobo'yu Satarız Yeni Oyuncular Buluruz;Higuain Örneğinde Olduğu Gibi
bizim yoneticilerde o yetenek yok ne yazik ki lyon porto gibi ornekler varken bizimkiler yine o tur seyler yapamaz
Transferde Son Dönemde Fena İşler Yapmıyoruz..
Serdar'ı 19 Yaşında Keşfettik
Corinthians'ın Yedek Golcüsü Olarak Gelen Bobo'nun Performansı Ortada
Higuain'in de Piyasası Olacaktır Yakında Avrupa'da..
1 Oyuncu Gönderdikten Sonra-Başarılı Olursa-Bütün Gözler Bize Çevrilecek
Bobo En İyi Şekilde Temsil Edeceğinden Kulübün Menfaatleri Doğrultusunda Önemli Bi' İş Yapmış Oluruz
TABİİ Kİ BU ADAMLAR BİZDE Bİ ÖMÜR OYNAMAYACAK AMA ŞU ANDA ŞU DURUMDA BU HABERLERİN YAPILMASI BASINIMIZIN NE MAKSATLA NE HABERLER YAPABİLDİĞİNİN KÜÇÜK Bİ ÖRNEĞİDİR..BİZ DE İNŞALLAH BİGÜN FUTBOLCU FABRİKASI YAPARIZ BEŞİKTAŞIMIZI : ))
Higuain tutarsa Boba gidecek!
Beşiktaş yönetimi, CAS mahkemesinin İspanyol teknik adam Del Bosque için verdiği yaklaşık 8 milyon Avro'luk fatura nedeniyle kaynak aramaya devam ediyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Hukuki süreci uzatmak için elinden geleni yapan siyah beyazlı yönetim, bir yandan da alternatif planlar peşinde. Bu planlardan birinin de Fransız takımlarının peşinde olduğu ve bonservisi için 8 milyon euro verdiği Bobo'yu önümüzdeki sezon ya da devre arasında satmak. Yeni transfer Federico Higuain'den istediği verimi alması halinde siyah beyazlı yönetim, Bobo'yu büyük ihtimalle elinden çıkararak kulübe en az 8 milyon euroluk bir kaynak yaratacak. Geçtiğimiz günlerde gelen teklifler üzerine Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve bunun üzerine fiyatına yüzde 80 oranında zam yapılan Brezilyalı golcü de Fransa'da futbol oynamaya sıcak bakıyor. Bobo, Beşiktaş ile 2011 yılına kadar sözleşmesini de uzatmıştı.
NOBRE'YE CEZA
Bu arada Beşiktaş'ın daha önceki transferlerinde olduğu gibi Ertuğrul Sağlam'ın River Plate'ten alınan Higuain'ı yardımcılarının 4 kez, kendisinin de 2 kez izlediği öğrenildi. Kayserispor'u çalıştırırken Arjantinli oyuncuyu takip etmeye başlayan Sağlam yeni Kartal için SABAH'a şunları söyledi: "Üç önemli özelliği var. Süratli, kaleye direk gidiyor. Adam eksiltme özelliği var. Ayrıca hem forvette hem forvetin gerisinde ve sağ kanatta oynayabiliyor. Genç yaşı da avantajımız. Bu oyuncu Beşiktaş'a çok şey katacaktır." Öte yandan Kasımpaşa maçında Sağlam'a tepki gösteren Nobre'ye 10 bin dolar ceza verileceği öğrenildi."
Alıntı yapılan: AsA - Ağustos 22, 2007, 18:14:00
KoLpa basin baLon haber bobo satiLmaz
Bobo açıklaması
Beşiktaş Kulübü'nden, Bobo'nun takımdan ayrılacağı iddialarına karşı yapılan açıklamada, ''Bobo, Beşiktaş'ın sözleşmeli ve çok değerli futbolcusudur. Takım arkadaşları ile birlikte takımımızı hedeflerine ulaştıracak yüksek performansını sergilemeye devam edecektir'' denildi. Siyah-beyazlı kulüp, bugünkü bazı gazetelerde, ''Higuain tutarsa Bobo gidecek'' başlığıyla yayınlanan haberlerle ilgili internet sitesinden açıklama yaptı.
''Yeni sezona yüksek performansla başlayan ve takımımız için çok önemli bir oyuncu olan Bobo ile ilgili, medyada camiamızın ve futbolcumuzun motivasyonunu menfi olarak etkilemek için kasten asılsız haberler yer almaya devam etmektedir'' denilen açıklamada, daha sonra şu ifadelere yer verildi: ''Yıldız futbolcumuz için gelen transfer tekliflerini kabul etmediğimizi ve Bobo'nun takımımızda kalacağını zaman zaman açıklamamıza rağmen, basında hala bu tarz asılsız haberlerin devam etmesini manidar ve kasıtlı bulmaktayız.
Sezona her zaman olduğu gibi büyük hedeflerle başlayan takımımızı yeni transferlerle güçlendirirken, amacımız bu hedeflere ulaşmak için kadromuzu zenginleştirmektir. Bu anlamda Higuain'ı da Bobo gibi takımımıza faydalı hizmetlerde bulunması, puanlar kazandıracak golleri atması için renklerimize bağladık. Bu vesile ile bir kez daha tekrarlıyoruz ki, Bobo, Beşiktaş'ın sözleşmeli ve çok değerli futbolcusudur. Takım arkadaşları ile birlikte takımımızı hedeflerine ulaştıracak yüksek performansını sergilemeye devam edecektir. Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tür senaryo mahsulü, asılsız ve kasıtlı haberlere itibar etmemesini saygıyla duyururuz.''
Bütün Basın Traş
Forza Beşiktaş !
.FŞ
baktılarki beşiktaş iyi takım oldu karıştırmaya çalışırlar hersene oldu ve olmayada devam edecek..
futbolculardan besiktasi bizim kadar sevmelerini,bizim kadar besiktasa baglanmalarini bekleyemeyiz
daha cok parayi,daha ismi büyük takimdan gelecek teklifde boboyu zorla tutmaya calismak besiktasa fayda getirmez,aksine zarar verir
giden gider,kalanlar bizimdir
hic bir futbolcuyu asiri derecede bastaci etmeye degmez
Bobo Gitmiyecekmiş Sezon Sonunu Bilemeyiz tabiqi ancak bu seneyi boboyla tamamlarız sanırsam iyi bi takım cıkıpta iyi bi para verirse gitsin (: bazı gazetelerde bosque için satılacagı yazı bazılarında ise bobo satılıp yerine stoper alınacagı yazıo :) komik bi durum gerckten
Satarsak bu adamı çok yanlış yapmış oLuruz !
boboyu satan beşiktaşı satar beşiktaşı satanında sonu malummmm ....
gidemez gitmez asilsiz haberden nefret ederimm
carsi asilsiz habere karsi
Boboyu satarsak cok kötü olur :(
valla bobo bence her zaman kalsın ama onunda hedefi var tabi bence seneyede kalmalı ondan sonra gönderilmeli ricardinho ise iyi bi paraya gidicekse güzel olur ama ligde lazım bize delgadonun yedeği olur
Kolpa haberleri okumuyorum .!!!