Kayserispor, yıldız oyuncularına talip olan 3 büyük kulübü FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.
Kayserispor'un, Gökhan Ünal'ın peşini bırakmayan Galatasaray'a olan tepkisi giderek büyürken, sarı-kırmızılı kulüp konuyla ilgili önce Türkiye Futbol Federasyonu'na, ardından da FIFA'ya gitmeye hazırlanıyor.
Milliyet Gazetesi'ndeki habere göre Genel Menajer Süleyman Hurma, "Bu konuda tüm Anadolu takımlarının öncülüğünü yapmak istiyoruz. Sürekli taciz altındayız. Buna son vermek için her yola başvuracağız" dedi. Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ile defalarca görüştüklerini belirten Hurma, "Biz kibarca bu işin olmayacağını söyledik. Böyle bir niyetimiz olursa önce kendilerinin haberi olacağını belirttik. Ama buna rağmen futbolcumuzla gizli bir şekilde görüştüler. Gökhan'ın aklını çeliyorlar" diye konuştu.
Olayların bardağı taşırdığını kaydeden Süleyman Hurma, "Sessiz kalmayacağız. Önce Futbol Federasyonu'na başvuracağız. Önlem alınmasını isteyeceğiz. Biz iyi bir takım kurmak için çalışma yaptık, hedefler koyduk. Buna herkesin saygı duymasını bekliyoruz. Futbolumuz ancak bu şekilde renklenir. Diğer kulüplerin, futbolseverlerin bize destek vermesi gerekir. Bu tür olaylar sadece bize değil bütün Anadolu takımlarına oluyor. Federasyondan bir şey çıkmazsa FIFA'ya gideceğiz. Hakkımızı sonuna kadar arayacağız" dedi.
Hurma, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da kendilerini hem Gökhan Ünal, hem de Mehmet Topuz için aradığını belirtirken, "Aziz bey bize Kayserispor'un huzurunu bozmak istemediklerini ancak satma gibi bir niyetimiz olursa talip olduklarını belirtti. Biz de kendisine teşekkür ettik. Ama Aziz bey ondan sonra bir kez bile ne bizi aradı, ne de futbolcularımızı. Galatasaray gibi davranmadı" ifadelerini kullandı.
Yasak gelebilir
Kayserispor Futbol Federasyonu'na başvurduğu taktirde ilginç bir ceza Galatasaray'ı bekliyor. Eğer Kayserispor'un şikayeti yerinde görülürse ve şikayet kanıtlanırsa o zaman Galatasaray Kulübü'nün Profesyonel Futbol ve transfer talimatının sportif cezalar başlıklı 35. maddesinin "Kulüpler için" hükmünün C bendine göre belirli bir dönem transfer yasağı ile cezalandırılması gerekiyor.
ins gelir o ceza :)
pek birşey çıkar zannetmiyorum ama ceza gelirse iyi olur :D
Uff cezaya bakın. Gerçi veriLmez ya öyLe bir ceza ama yinede çok tehLikeLi..
Helal oLsun gerçekten Kayseriye..;)
kayserı'de abartmıs bıraz ya..
Alıntı yapılan: carsi_weyco - Haziran 26, 2007, 13:27:59
kayserı'de abartmıs bıraz ya..
Biraz Şımardılar gibi geliyor bana bu kadar şımarma sebepleride lig 4. ve 5. ilginç bişey açıkcası.??
bunlar şımardı ya !
topçunu tutmak istiyorsun çok güzel de
adam bütün futbol hayatını sana adamadı ya
tutmasını bileceksin bilmiyorsan gidecek
aklı çelinecek kadar beyinsiz değillerdir heralde
afiş işi tamam ama bu kadar şeyini çıkartmalarına hiç gerek yok..kayserispor yönetimi biraz değil çok abartmış.. >:(
Hade geçen sene ertuğrul sağlam vardı takımlarının başında takımları iyiydi.Bakalım bu sene ne yapacaklar o adamlarla.ee sonucta sadece oyuncu değil onu yönetecek teknik direktörde önemlidir dimi.
Bakalım bu sene teknik direktör olarak ertuğrul sağlamda yok bakalım o oyuncularla ne yapacaklar
helal beeee