pJ4XieM#ws]Slaven Bilic'in Markus Merk ve Lig TV'ye Ayarı (http://www.youtube.com/watch?v=qx%5Bkufur%20otomatik%20editlenmistir)
;D :bjk
Ben açmayı düşünüyordum herkes izlemiştir ama burda arşivde bulunmalı bu video. :D
dün akşam şansal ne yorumda bulundu ki bilicle ilgili herkes tepkiliydi.
galaxy note 2 - tapatalk
Alıntı yapılan: El Colgado - Mart 11, 2014, 12:35:53
dün akşam şansal ne yorumda bulundu ki bilicle ilgili herkes tepkiliydi.
galaxy note 2 - tapatalk
http://haber1903.com/Besiktas-23489-sansal_buyukadan_besiktasa_sert_gonderme.html (http://haber1903.com/Besiktas-23489-sansal_buyukadan_besiktasa_sert_gonderme.html)
son 10 yilda Türk futbolunun iyice cigirdan cikmasinin basrolunde olan 10 kisiden biridir bu Sansal. Hic sevmiyorum kendisini.
ahahahahahaha :D :D
şansal da bjk yöneticilerinin efendiliğinden olsa gerek dili açılmış.
galaxy note 2 - tapatalk
Bilic iyi yaptı valla böyle terbiyesizce konuşmak istemiyorum ama o şansal denen şahsiyet ağzı doluyken konuşmamayı öğrenmiştir inşallah!
Markus efendi gidip RTL'de yapsın eyyamını. Hakem kararlarına doğru demekten dili aşındı. Şansal'da ilahlaştırdı Markus'u. Dün Ahmet Çakar çok güzel konuştu bunlar hakkında.
Şansal hâla kıvrannıyordur