Bazı taraftar gruplarına bedava bilet vermediği için tehdit aldığı ileri sürülen Beşiktaş Başkanı Orman çok net konuştu. "Hiçbir tehdit ve art niyetli yaklaşım bizi yıldıramaz. Polis kayıtlarında her şey mevcut"...Türk futbolunun gündemi taraftar gruplarına yönelik polis operasyonuyla çalkalanıyor. Çeteleşme, yasa dışı bilet ticareti gibi suçlara karıştıkları iddia edilen onlarca kişi gözaltına alınmıştı.Özellikle Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bedava dağıtılan bilet uygulamasına son verdiği gerekçesiyle bazı taraftar grupları tarafından tehdit edildiği iddiası gündeme damgasını vurmuştu.
Siyah-Beyazlı bazı tribün gruplarının Başkan Orman'a "Bilet vermezseniz sahaya iner Beşiktaş'a ceza aldırırız" şeklinde tehditte bulunduğu polisin dinleme kayıtlarında ortaya çıkmıştı.Konu yargıda yorum yapamamKonuyla ilgili olarak Başkan Fikret Orman çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Olayın yargıya intikal ettiğinin altını çizen Orman "Mahkeme aşamasında olan bir konuyla ilgili net bir yorum yapamam. Bu son derece yanlış olur. Bakalım süreç neyi gösterecek.Ancak daha önce değişik vesilelerle söylemiştim; bizi hiçbir tehdit, art niyetli yaklaşım yıldıramaz. Biz doğru bildiğimiz yolda gidiyoruz'' ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlı kulübün patronu Orman "Tehdit iddiası doğru mu'' sorusu üzerine ise "Polis kayıtlarında, tapelerde her şey mevcut'' yorumunda bulundu.Meydan okumuştuFikret Orman, daha öncede verdiği bir özel röportajda "Biz bu bedava bilet uygulamasını ortadan kaldıracağız. Kimse bizden böyle bir uygulamının devamını beklemesin. Buna son vereceğiz'' demişti.
ÖZGÜR SANCAR / BUGÜN İNTERNET SİTESİ
yilma baskan yedirme besiktas parasini kimseye
besiktas kimsenin babasinin mali degil
hic bi taraftarinda maddi kazanc kapisi degil
bakalim sonunda kim kazanacak, baskan mi, yoksa rantci kesim mi?
Bedava bilet vermiyoruz vermeyiz diyor başkanımız.
Fakat ben geçen sene (taraftar gruplarını kastetmiyorum) bedava bilet verildiğini gördüm.
sponsor bileti olabilir
Alıntı yapılan: carsi52 - Ekim 04, 2013, 22:37:00
Bedava bilet vermiyoruz vermeyiz diyor başkanımız.
Fakat ben geçen sene (taraftar gruplarını kastetmiyorum) bedava bilet verildiğini gördüm.
Şöyle oluyor o..
Kulupten yöneticiler para ile bilet alıyor ve dağıtıyor..
Yani kulağo diğer taraftan tutmak..
İşte onunda sonu kart1903 ile gelecek..
Kart1903 olanlar maksimium 2 bilet alabilirse yönetici değil istersen başbakan ol sana parayla bilet satılmayacak.. Resmi olarak biletix ve sponsor biletleri dışında bilet satışı olmayacak..
Ama uygulanabilirmi bakacaz.. Bedava bilet dağıltığını açıkcası bende biliiyorum ama bunu yapanlar yöneticiler ve eski beşiktaşlılar. Mesela bir tanesi şişman birisi var. kartalbakişinin geçen sene dağıttığı biletleri veren ismini unuttum epey ünlü.. yüzlerce biletle kulup binasından çıktığunı herkes bilir hatta resimler bile var
Sponsor bileti değildi benim gördüğüm biletler.
Senin söylemen gibi olabilir Volkan abi fakat ben öyle olduğuna inanmıyorum.
Şöyle bir şey ki adamlar daha hangi tribün nerde onu bile bilmeyen insanlar.Bi ara o biletlerin fotoğrafı internete düşmüştü.
Demek istediğim başkanımız ne kadar vermiyoruz da dese bedava bilet veriliyor.
Baska bi konudada bu olayi konusmustuk. Bu bedava bilet isini hic bir baskan bitiremez. O vermez, Cebi verir, Cebi vermez baskasi verir. Bu böyledir. Sanki Seba zamaninda bedava bilet yok muydu?
Ama su var , atiyorum Demirören zamaninda bes ise simdi iki idir.
Ayrica bildigim kadariyla sponsor biletleri numaralida olur. Bedavacilar ise acik veya kapalida.
Bilet fiyatları çok büyük rakamlar değil..
80 liradan olsa 200 bilet 15 bin lira eder..
Bu yönetimdeki adamlar için para bile değil bunlar..
Bu yüzden ona tenezzül etmezler.
Ama bunu kesmek lazım..
Yani bir TC ile andak 1 bilemedin 2 bilet alımına izin vereceksin ve kart1903 olmadan bilet satışı olmayacak. Gerekirse devlet bunu zorunlu tutacak. Zira bu şekilde olduğu zaman tribünlerde birilerinin adamları olmaz olamaz..
Her tribünde var bu adamlar ve hepsi mafya tipli insanlar. Açıkcası son olaylardan sonra Beşiktaşın maçlarına hangi kişi sevgilisini eşini dostunu alıp gider bilmiyorum