dün akşam maçtan sonra zokora bana fucking negro dedi demişti
ve devamında emre belozoğluda maç esnasında çok gergindin çok küfrettik birbirimize ne dediğimi hatırlamıyorum ama özür diledim sonra demişti
gelgelelim bugüne
aradan 12 saat geçti ve emre belözoğlu açıklama yaptı
ben asla öyle birşey demedim
fucking prick dedim
türkçede dingil demek oluyor öyle ırkçı bir kelime değil dedi
sizce bu durum sonucunda neler olacaktır
ha bence zokora bile ceza alır emre daha fazla ceza almaz ama sizce?
emre söylemistir irkci cümleyi
ingilteredende sabikasi var zaten
kesinlikle cok agir ceza almali
ama cesaretleri yetermi süphem var
Aynen öyle Newcastle'dayken de böyle bir sorun olmuştu yok efendim en yakın arkadaşı zenci oda arkadaşı zenci diye olay örtbas edildi. Bir şekilde gerçekler açığa çıkacak Emre efendi.
Sen bir şe-ref-siz-sin.
Yok ya Emre öyle biri değildir :D :D
Dik alasıdır. :)
Yok ya adam bildiğin kanatsız melek :D
Ağır tahrik var, yönetim lütfen gör bunları :)
Ersin,Emre'ye küfretmem için beni zorluyor. :)
:hehe
Emre Belözoğlu, Zokora'ya yönelik sözlerinden dolayı, PFDK'ya sevkedildi! Tedbirli olarak sevk edildilen Emre, hakkındaki tedbir kaldırılana ya da PFDK dosyayı karara bağlayana kadarki sürede oynayamayacak.
ırkçı filan değil adam pisliğin teki huzurlu ortamı yok daha geçenlerde hocasıyla kavga etti ve önceki rezillikleri..
içinde var adamın
Alıntı yapılan: Simurg - Nisan 17, 2012, 19:15:21
ırkçı filan değil
Rıza abi görüyorsun değil mi? :ahaha
Bu konuyu kafamda kilitliyorum ben :)
He bir de nette dolaşırken bunu buldum
http://www.focushaber.com/videogaleri/muftuden-emre-ye-irkcilik-fetvasi-v-17846 (http://www.focushaber.com/videogaleri/muftuden-emre-ye-irkcilik-fetvasi-v-17846)
Türk futbol tarihinde bir ilk gerçekleşti ve Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Emre’nin ırkçı ifadeler kullandığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Zokora’ya, İngilizce “S......min zencisi” dediği iddia edilen Emre, maç görüntülerinin izlenmesi ve ağız okuma yönteminden sonra tedbirli olarak PFDK’ya gönderildi.
Disiplin Talimatı’nın, “Ayrımcılık” başlıklı 44. maddesi, “Irk dil, din etnik köken ayrımcılığı yaparak insanlık onurunu herhangi bir şekilde zedeleyen futbolculara 4 ile 8 maç müsabakadan men cezası” öngörüyor. Emre suçlu bulunursa en az alt sınır olan 4 maç ceza alacak. Emre’nin yanı sıra Fenerbahçe’ye de talimata göre 50 ile 150 bin lira arasında para cezası kesilecek.
Bu mudur yani gelecek ceza?
Almeida 3 maç ceza aldi şaka gibi.
"Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe (http://www.htspor.com/etiket/fenerbah%C3%A7e) Trabzonspor (http://www.htspor.com/etiket/trabzonspor) maçında Zokora (http://www.htspor.com/etiket/zokora)'ya ‘F..ing negro' gibi ‘S... zencisi' anlamına gelen ifadeler kullandığı görüntülerden tespit edilmiş, maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı mülakatta oyuncu Emre Belözoğlu kötü sözler söylediğini kabul etmiştir. Bu nedenle Emre Belözoğlu'nun 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 14/2 ve 6250 sayılı kanunun 3. maddesi gereğince yargılanarak 3 aydan bir yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep ediyoruz"
KANUN MADDESİ NE DİYOR?
6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un "Hakaret içeren tezahürat" başlıklı bölümünde yer alan 14'üncü maddesinin 2. fıkrasında şu ifadeler yer alıyor:
"Spor alanlarında veya çevresinde toplum kesimlerini din, dil, ırk, etnik köken, cinsiyet veya mezhep farkı gözeterek hakaret oluşturan söz ve davranışlarda bulunan kişi, fiili daha ağır cezayı gerektiren başka bir suç oluşturmadığı takdirde, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."
6222 sayılı kanunda öngörülen 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası, 6250 sayılı kanunla, 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasına indirilmişti.
Hapis istemi?
Yok ebesinin amı Ali Sami (http://www.youtube.com/watch?v=hB9MIzJlf5Q#)
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'na, Trabzonsporlu Zokora'ya "hakaret" ettiği gerekçesiyle 2 maç ceza verdi.
Ya işte buna sinirleniyorum. Şeref yoksunu adamlar ya, bunlar nasıl içleri rahat dolaşıyorlar ya. Almeida'ya 3 ver, elin çirkefi diktimminin zencisi desin 2 maç ver "hakaret"ten.
tek kelimeyle eyyamcilik
Arda Turan demişti zamaninda "Bu ülkenin durumu çok sıkıntılı".
Hakliymis. Yaziklar olsun.
yazıklar olsun! ırkçı pislikler