KRALKARTAL.COM

SADECE BEŞİKTAŞ ! => Beşiktaş Futbol => Konuyu başlatan: NoPasaran - Mart 08, 2012, 23:16:59

Başlık: Ersandan sonra İsmailde patladı "Koşmazsan kazanamazsın"
Gönderen: NoPasaran - Mart 08, 2012, 23:16:59
Beşiktaşlı İsmail Köybaşı, Atletico Madrid yenilgisini değerlendirdi, her şeyin bitmediğini söyledi..

İsmail yaptığı açıklamada;


İlk yarıdaki skoru basit konsantrasyon eksiklerine bağlayan İsmail, "Dediğiniz gibi ilk yarıdaki 3-0'lık skor hepimiz için şok oldu. Hiç beklemiyorduk takım olarak. Ancak bunlar futbolun içinde oluyor. Basit konsantrasyon eksikleri 3 gole sebep oldu. Onlar üç gol atabiliyorsa biz de atabilirdik. İkinci yarıda inanıp iyi mücadele ettik ama 1 gol bulabildik. Yine de ikinci maç için umutlarımızı taşıdık." diye konuştu.

İkinci yarıda oyuna girmesiyle takımın en iyi isimlerinden biri olan başarılı oyuncu, "İlk yarıdaki skorun sebebini sizler de görüyorsunuz. Sahada herkes koşup mücadele edecek. Kimse kusura bakmasın ama koşup mücadele etmeden skoru alamazsınız. En az rakip kadar koşup mücadele etmezseniz galip gelemezsiniz. Biz bu mücadeleyi koştuğumuz sürece her şeyi yapabiliriz." dedi.
Başlık: Ynt: Ersandan sonra İsmailde patladı "Koşmazsan kazanamazsın"
Gönderen: El Maestro - Mart 08, 2012, 23:22:12
Bir tek Quaresma dememiş yani o derece ..

Artık futbolcuların bile canına tak etti, onları salak yerine koyuyor resmen ve artık herkes bunun farkında sen ilerde öyle bekle her gelen topuda ez kaptır sonrada geriye koşma geride millet cebelleşsin .. Ohh ne güzel dünya arkadaş öle ya .

Mücadele edenlerin emeğine yazık .. Herkes senin yüzünden 2 kişilik koşmak zorunda değil .

Bu durum dahada büyüyecek ama yerli futbolcuların ses çıkarması güzel bir olay .. Helal olsun İsmail'e !
Başlık: Ynt: Ersandan sonra İsmailde patladı "Koşmazsan kazanamazsın"
Gönderen: eRe - Mart 09, 2012, 03:04:40
geçen sene yapıyordu yine birşeyler alıyordu gol pozisyonu hazırlıyordu asist yapıyordu kimse birşey demiyordu çünkü görevini yapıyordu o kusuru çok dikkat çekmiyordu ama artık her topu eziyor kaptırıyor çalım atamıyor e öyle olunca o zaman geri gelecen takım oyunu oynayacan o da yok.insanların sabrı var!
Başlık: Ynt: Ersandan sonra İsmailde patladı "Koşmazsan kazanamazsın"
Gönderen: unicorn - Mart 09, 2012, 15:36:41
Bu her zaman böyledir. Ya operasyon yönün kuvvetlidir bir işte arı gibi çalışırsın ya da iş bitiricisindir kimse senin işi nasıl yaptığına bakmaz.

Eğer işi bitirememeye başlarsan bu adam neden bu işi yapamıyor derler ama operasyoncu adam aynı çizgisindedir ve ona çok fazla karışan olmaz,zaten işini yapıyordur.