KRALKARTAL.COM

Türkiye'de ve Dünya'da Spor => Türk ve Dünya Diğer Branşlar => Konuyu başlatan: eRe - Mart 10, 2007, 16:31:52

Başlık: İstanbul Park devrediliyor!
Gönderen: eRe - Mart 10, 2007, 16:31:52
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Formula 1 yarışlarının düzenlendiği İstanbul Park Pisti'nin işletmesini, uluslararası bir yatırımcıya vermek için ön anlaşmayı imzaladıklarını, 1-2 haftaya kadar açıklama yapacaklarını bildirdi.

İsim vermekten kaçınan Yalçıntaş, Formula 1'in patronunun isminin geçtiğinin belirtilmesi üzerine şunları söyledi: "Basında yer alanlar hakkında bir şey söyleyemem. Söylediğim şey yabancı yatırımcıya vermek üzere çalışıyoruz. Avukatlar en son düzenlemeleri yapıyorlar. 1-2 haftaya kadar açıklamayı yapacağız."

İhaleden bir netice çıkmadığı için işi karşılıklı pazarlığa döktüklerini söyleyen Murat Yalçıntaş, "Şu anda karşılıklı pazarlıkla görüşüyoruz" diye konuştu.



Kaynak : Milliyet