Anket
Soru:
Kombine fiyatları sizce nasıl?
Seçenek 1: Gayte makul.
oylar: 2
Seçenek 2: Bence,çok fazla.abartmışlar.
oylar: 14
Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Beşiktaş'ta kombine kartların satış fiyatı belli oldu.
Kombine kart satışları 4 Temmuz Pazartesi günü Fiyapı İnönü Stadı'nda Kapalı Tribün altında bulunan Kartal Yuvası 2 nolu mağazadan başlanacaktır.
Kart satışları Pazar günleri hariç diğer 6 gün 10.00 ile 19.00 saatleri arasında, Pazar günleri ise 10.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılacaktır.
Taraftarlar kombine kartlarını 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center'dan da satın alabilir. Eski kombine kart sahibi taraftarlar ise 10 gün öncelikli satın alma hakkı bulunmaktadır. Eski kombine kart sahiplerinin öncelikli satın alma hakkı 13 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00 itibariyle sona erecektir. 14 Temmuz tarihinden itibaren ise genel satışlara başlanacaktır.
Akbank, HSBC, Bonus özellikli tüm banka kartları ile, World Card özellikli tüm banka kartlarına 5 taksit imkanı bulunmaktadır.
Denizbank BJK Bonus Card sahipleri ile Vakıfbank Taraftar Kart sahiplerine ise 12 taksit imkanı sağlanmaktadır.
2011 - 2012 SEZONU KOMBİNE KART FİYATLARI ŞÖYLEDİR: VIP ÜST D 8.250 TL VIP ÜST B&E 6.200 TL VIP ÜST A&F 4.700 TL VIP ALT C&D 4.700 TL VIP ALT B&E 4.200 TL VIP ALT A&F 3.100 TL NUMARALI ORTA 3.100 TL NUMARALI KENAR 2.500 TL KAPALI ÜST 2.000 TL KAPALI ALT 1.800 TL YENİ AÇIK 900 TL ESKİ AÇIK 700 TL
Bir futbol zevkimiz vardı onunda içine ettiler. Geçen sene yeni açıktaydım bu sene alırsam eskiye alabilirim ama ona da bu paraları vermek içimden pek gelmiyor. Arada bir kaç maça gitmekle yetineceğiz artık n'apalım.
Eski açık yeni açıktan daha iyi emin ol buna.
*en soldaki rakam=Geçen sene fiyatı -- ortadaki rakam= bu sene fiyatı en sağdaki=zam %si
VIP ÜST D 7500 8250 10,00
VIP ÜST B&E 5500 6200 12,73
VIP ÜST A&F 4000 4700 17,50
VIP ALT A&F 2750 3100 12,73
VIP ALT B&E 3500 4200 20,00
VIP ALT C&D 4000 4700 17,50
NUM ORTA 2750 3100 12,73
NUMKENAR 2100 2500 19,05
KAPALI ÜST 1600 2000 25,00
KAPALI ALT 1350 1800 33,33
YENİ AÇIK 700 900 28,57
ESKİ AÇIK 550 700 27,27
yeni stad yapilsin siz o zaman görun kombine fiyatlarini.. forlandir sudur istiyorsak vereceksin :)
Valla Forlan'dır odur şudur (her kim olursa olsun) fiyatlar böyle olacaksa bu fiyatlarla bu stadı doldurmak çok çok zor. Ayrıca geçen seneden bu yana Sidnei-Bebe kiraladık, birde Türk'ler geldi. Bu kadar zam çok fazla. Düşünüyorum geçen sene uefa'yı Porto değilde biz mi aldık? Acaba ben mi hatırlayamıyorum?
Tam bazı şeyler rayına girmişken, YD hakkındaki düşüncelerim pozitifleşmişken, transferler güzel derken bir anda şunu yapıp, şu fiyatları açıklayıp benden sülale boyu küfür yedi.
acaba fenerin cinconlarin kombine fiyatlari ne kadar?
sözum sana degildi Erhun kardes, zamlar cok anliyorum ama para urunlerden, kombinlerden cikiyor sonunda. herkes icin bu böyle.
Endüstriyel futbolun zararları da bunlar işte. Neyse başarı için endüstriyel futbolu kurallarına göre oynamak şart oldu, dünyanın büyük kulüpleri hep böyle yapıyor total futbol denen olay küçük kulüpler dışında kalmadı.
Yok ben üstüme alınıp yazmadım :) Ortaya yazılmış bir şeye kendi görüşümle cevap vermek istedim.
Bu arada fb ve gs nin kombine fiyatları;
http://satisfiyati.com/spor/fenerbahce-kombine-fiyatlari-2011-2012/ (http://satisfiyati.com/spor/fenerbahce-kombine-fiyatlari-2011-2012/)
http://satisfiyati.com/diger-hersey/galatasaray-kombine-fiyati-2011-2012/ (http://satisfiyati.com/diger-hersey/galatasaray-kombine-fiyati-2011-2012/)
biz adanademire devam diyorsun.. :)
yeni acik 900 17 mac + atiyorum 8 avrupa + 5 tr kupasi : 30 mac 900/30: yaklasik 30TL eder. gecen sene bi mac icin ben 60Tl ödemistim yeni acikta eger yanlis hatirlamiyorsam..
Doğrudur. Geçen sene yeni açıkta biletler maçına göre 50 ile 90 arasıydı diye hatırlıyorum.
Öyle oranlama yapınca makul sayılabilecek fiyatlar çıkıyor ona bir şey demiyorum da bir sezonda 200 lira zam bana fazla geldi, beni aştı. Neyse elbet alanlar çıkacak o stat dolacak önemli olan bu.
Kapalidan alsa adam 25 maca gitse 72 tl yapar mac basi..
17 maç lig + 4 maç avrupa (1 eleme + 3 grup gruptan çıkamayız net) + 4 tr kupası = 25 maç en fazla
kapalıda maç izlemek 72 tl. zaten 90 tl çekiyorlardı geçen yıl bu yıl 110 çekerler alt kısma. derbilerde 150 olur.
yeni açıkta maç izlemek 36 tl. 45-50 tl idi. şimdi 65-70'ten açarlar kapıyı.
Yeni aciga o para zor gider valla
insanın bu konuda bir şey yapamaması ne kadar kötü.
benim bildigim kombine sadece lig maclari icin gecerli olur
türkiye kupasi ve avrupa kupasina kombinedeki yerini alma önceligi getirir
en azindan burada böyle
fiyatlar gercekten cok pahali,parayi taraftarin biletinden kazanmak yerine sponsorlar bulunmali maclari taraftara ucuza seyrettirmek icin
Alıntı yapılan: keskinli - Haziran 30, 2011, 20:21:59
benim bildigim kombine sadece lig maclari icin gecerli olur
türkiye kupasi ve avrupa kupasina kombinedeki yerini alma önceligi getirir
en azindan burada böyle
fiyatlar gercekten cok pahali,parayi taraftarin biletinden kazanmak yerine sponsorlar bulunmali maclari taraftara ucuza seyrettirmek icin
+1903
Adamlar yıllarca yaptığı yanlış transferlerin ücretini sponsorlardan karşılamak yerine bu yükü taraftarın sırtına yüklüyor.
Dediğiniz şeyi doğru anladıysam yaşadığınız ülkede kombinelerle sadece lig maçına giriliyor diğer kulvarlar için ayrı bilet almak zorunda kalınıyor? Eğer demek istenilen buysa burada bir kombineyle o takımın o seneki tüm iç saha maçlarına giriliyor.
almanya da kombineler sadece lig maclari icin gecerli
gerci kombine almayali cok oldu
tüm maclarin kombineye girmesi iyi ama yinede yüksek fiyat cikiyor
en düsük fiyat 25 macta 28 liraya geliyor,bunlara bide yol parasi yiecek parasi eklersen ortalam 50 liraya cikiyor.normal bi vatandasin bu kadar para vermesi beklenemez
besiktasin taraftar gücü son 2-3 sezondur eksiliyor,sebebi belkide budur
Kesinlikle katılıyorum. Haber1903'de okudum da kimileri fiyat artışı iyi oldu taraftar profili değişecek yazmış. Bu değişim bir kaç senedir var, ama değişen taraftar profili olmadı taraftarın ta kendisi oldu. Bir kaç sene öncesinde taraftarlar çoğunluktayken şimdi seyirciler çoğunlukta. Bu taraftar oranı bu sene daha da düşecek. Yani benim etrafımda gördüğüm bu. 90 dakikanın çoğunda çok sağlam bağıran arkadaşlarım kombine alamayacağız diyorlar. Tribünler boş kalmaz bunu biliyorum ama taraftar potansiyelliler azalır bu bir gerçek. Elinde çekirdek etrafa boş boş bakanlar artacak.
Şu saate kadar buraya yazmadıysam biraz sakinleşmek içindir bunu belirteyim öncelikle.
İdrak edemediğim konu bu fiyatlara normal veya ucuz diyen belli bir kesim var neye göre ucuz diyor yada aylık gelirleri kaç para ciddi anlamda merak ediyorum. Geçen sene 1350 olan bir tribün bu sene neye dayanarak 1800 oldu arkadaş. İnsanlar Beşiktaş maçlarına gittikleri zaman sadece maç için değil semtin güzelliği için eş dost arkadaş görmek için sohbet muhabbet için de gidiyor. Ve biz öyle bir hal aldık ki bizim bu hakkımızı elimizden alıyorlar. Çıkıp [otomatik editlenmistir]git gelme lan maça deselerdi bu kadar koymazdı çok açık konuşuyorum. Birileri çıkıp şu zamların gerekçelerini anlatabilirmi.
Kardeşim öğrenciyiz bankalar öğrenci olduğumuz için kredi kartı vermiyor bizlere. Verseler dahi o kartın limiti en fazla 500 lira oluyor ve oda bir boka yaramıyor. Öğrenci indirimi denen bir kavram var artık bütün anadolu takımları yapıyor bunu onu geçtim ya sokakta döner satan adam bile öğrenci olana Döner+Ayran 2 lira diyor. Ama bizim bu kas kafalı yönetim biz taraftarı nasıl sömürebiliriz nasıl daha çok geçirebiliriz diye düşünüyor.
Herkes hesap yapıyor işte şu kadar maç var bu kadar maç var şu paraya geliyor diye vs.vs.vs.vs. küçümsediğiniz 25 30 liraları bir araya getirmekte zorlanan insanlar var bu ülkede. Ama yoooook hesap yapınca çarpınca bölünce bedavaya geliyor o kombine. Evet Beşiktaş için bir çok şeyden feragat ederiz ettik halada ederiz etmeye de devam edeceğiz ama kimse de bu kadar insanı afedersiniz enayi yerine koyamaz
Neyse söylesek de boş bu saatten sonra. Domalt bizi başkan biz hazırız çoktan
öğrenci için inanılmaz pahalı ya ama facede gördüm kombine alma-aldırma diye kampanya yapmışlar o ne ya abi. alamıyosan köstek olma. fiyatlar uçuk yine kahvelere talim edicez :( .
Aradım digiturk'u 3-5 güne ligtv'yi açıcaklar. zaten digiturk vardı uygun bir paket buluruz 2 3 maçta bir gideriz futbol maçlarına.
Amatör mücadelemiz devam edicektir her ne kadar başkan koltuğunda oturan şeref yoksunu amatörlere destek vermicez desede
Çok pahallı uygun değil zenginsen maça git diyorlar kısaca :)
bu arada fiyatı makul bulankim merak ettim ya :) üyelerden birimi yoksa ziyaretçimi acaba?
ikiside değil şıkların ne çok abartı ne çok makul ama pahalı. normal geliri olan aileler için imkansız gibi birşey
bence biraz daha makul bi fiyat olmalı.
Vip tribüne kombine alanlar umursamazlar zaten bu tür artışları... Kapalı Alt ve Üst, Yeni ve Eski Açık tribünlerine de 400-150 lira arasında zam yapılmış.
Herkesin bilebileceği gibi formaların kulübe maliyeti, satış fiyatından çok daha düşüktür. Yani 90a satılan formalar kulübümüze belki de 60 liradan falan geliyor.
Kombine fiyatlarının pahalı bulunmasından dolayı Kapalı trinden kombine alan taraftara isteğine göre 2 çift forma + 1 tişört, yeni açıktan kombine alana isteğine göre 1 forma, eski açıktan kombine alana da 1 tişört armağan edilir. Hem kombine satışı kolaylaşır, yapılan zam taraftarı çok fazla etkilemez hem de tribünlerde doğru düzgün bir görüntü oluşur.
Fiyatlar pahalı kim ne derse desin..
Öğrenciyken bu rakamlar daha az koyardı bizlere. Gidebilirdi maçlara 50-60 tl harçlıktan verip
Aam artık durum öyle değil..
Kazandığın paranın karşılığını istiyorsun..
Bu konuda tepki alacağıma bilsemde gerçekleri yazmam gerekiyor..
1 maçın bedeli 100 tl olmaz arkadaş. Ayıptır günahtır haramdır..
Sadece 90 dakika sonra bitecek bir olay için ve bu olayın TV de koltuk başında seyredilme gibi alternatifi varken (aynı şey değil ama alternatif var) bu fiyatlar kabul edilecek gibi bişey değil.
Ahmet abinin dediği gibi yolu var, benzini var, içkisi var yemeği var..
Digitürk bütün maçları ayda 35 tl ye seyrettirken 100 tl sadece tek maça istemek yine diyorum insafsızlıktır..
Valla yazık günah bu sene kombine alıcam diye kafaya koymuştum ama bukadarda verilmezki yazıktır ya.. Geçen sene olmuşuz 5. kardeşim bu neyin zam mı biraz insaf ya.. Gs taraftarı ne güzel görüyorum gsli arkadaşlarım rahatça gidip kombine alabiliyolar nedenide hem fiyatları uygun hemde öğrencilere öğrenci indirimi yapıyo adamlar ya 750tl lik kombineyi 400'e 450'ye alıyolar ne güzel ki zaten normal bile alsan uygun.. bide şuna baka kapalı alt almaya kalksan 1800 nedir arkadaş!!
Fb %3 ile %7 arasında zam yapmış. Gs hiç zam yapmamış. Biz %10 ile %35 arası. Bu kadar olmaz ya. Dünden beri aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Fenerbahçe eski kart sahiplerine ve yerini tekrardan almak isteyenlere yüzde5 indirim uygularken bizim kulübümüzde bir öğrenci indirimi bile yok
Alıntı yapılan: Cem Goren - Temmuz 01, 2011, 20:33:01
Fenerbahçe eski kart sahiplerine ve yerini tekrardan almak isteyenlere yüzde5 indirim uygularken bizim kulübümüzde bir öğrenci indirimi bile yok
Stad kapasitesinin de etkisi var şüphesiz...
Fb zam yapmıyor mu? İlla ki yapıyor. Eski kart sahiplerine de yeni(zamlı tarife) üzerinden indirim yapıyor. Bu sayede satışı arttırıyor.
O yüzden benim daha önce dediğime yakın bir konuya geliyoruz. 35bin kişilik stadyum ile 40bin kişilik arasında fark yok. Oldu mu 50binden fazla olacak.
İster öğrenci olsun ister çalışan kesim olsun fiyatlar pahalı.
Taksitle bile alsan, 12ye de böldürsen aile bütçesini zorlar bu fiyatlar.
Bu kadarı insafsızlıktır.
maça gittiğim zaman eş dost ile muhabbet ediyoruz 2-3 güzel insan görüyoruz zaman geçiriyoruz hasret gideriyoruz. semte inmenin o güzelliği oluyor içimizde. eğer stadda maç izlemek 3 ise bunlar 5dir benim için. ben maça gittiğimde yanımda eşim dostum arkadaşım olmayacaksa ne bileyim gol olduğunda beraber sevinip kaybettiğimizde beraber hüzünlenmeyeceksek çokda umrumda değil açıkçası
o paraya loca alırız 10-15 kişi :D
Benim merak ettiğim bir husus var bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Kredi kartlarının +taksit kampanyası "kombine kart" ürününde de geçerli oluyor mu ?
Lütfen mantıken değil, bilginiz dahilinde cevap verin. Boşuna kart başvurusu yapmak istemiyorum :)
Unicorn bence bankayı arayıp kesin bir bilgi al, yanlışlıkla istemeyeceğin bir şey yapmamış olursun.
--------------------
Facebook'taki "fiyatlar düşene kadar kombine karta alma & alama" etkinliğimiz 2300 küsur kişiyi buldu, bugün fanatik dahil bir kaç gazetede haber olarak yer aldı. Benim çok azda olsa kombine çıkana kadar (p.tesi) indirime gitme ihtimali olur diye beklentim var. Ama dediğim gibi bu beklentim çok az, indirim büyük ihtimalle olmayacak. Olsun sesimizi duyurmuş oluyoruz. Tabii sesimizi duymak isteyen varsa...
Dün İstanbul'daydım. Siparişler vardı, Kartal Yuvası'na uğradım, beyaz formamı aldım. Oğlum Hakkı'ya da kombinesini aldım. 4500 lira vererek... Her ikisini de merakımdan sordum, Türkiye genelindeki mağazalarda Beşiktaş'ın satılan forması 500'ü geçmiyor! Kombine satışları ise komik. Yazmıyorum bile... Neredesiniz ey Beşiktaşlılar? Beşiktaş'ın küme düşmeyle ilgisi yok, gönlünüz rahat olsun... "YEMEN EKŞİOĞLU
Birileri Y.Ekşioğluna bize kombineleri babalarımızın almadığını hele ki 4500 vererek almadığını ve Beşiktaş taraftarının kombine almıyor değil ALAMADIĞINI söylesin.
Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 15, 2011, 04:25:13
Birileri Y.Ekşioğluna bize kombineleri babalarımızın almadığını hele ki 4500 vererek almadığını ve Beşiktaş taraftarının kombine almıyor değil ALAMADIĞINI söylesin.
:alkis
yeksioglu@fanatik.com.tr'ye kendimce bir şeyler yazıp yolladım. Dikkate alıp okursa iyidir, pek sanmıyorum ama.
Cvp yazarsa bizi haberdar et Erhun.
Şimdi girdim baktım 1 mesaj gözüküyordu cevap verdi sandım ama msn'den mesaj gelmiş.
"This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed."
Yazıyor, iletilemedi mesaj. Aynı mesajı bir daha gönderdim yine iletilemedi. Sorunu anlayamadım.
Yada iletilmek istemedi :D
Gaza geldim bende mail atıcam ;D
Bende attım o kadar uğraştım yazdım iletilmedi..
Yemen Eksıoglu ıcın 4500 TLcık cok buyuk bı rakam degıl madem 6-7 tane eskı acık kombınesı alsın da dagıtsın ogrencı BJKlı kardeslerıne.
3 büyüklerin sattıkları kombine sayısı: Fenerbahçe 37.000, Galatasaray 29.000, BEŞİKTAŞ 3.450
Güzel haber.
Rakipler bizdeb daha bagimli takimina bu gercek
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ağustos 22, 2011, 12:58:46
Rakipler bizdeb daha bagimli takimina bu gercek
Katılmıyorum.
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ağustos 22, 2011, 12:58:46
Rakipler bizdeb daha bagimli takimina bu gercek
ve ayrıca maddi durumları daha iyi
Her sene bukadar mı alınıyodu yaparlarsa fiyatları böyle uçurum kimse almaz,alamaz!
Kombine satılmamasının nedeni takıma bağlı olup olmama değil. Diğer takımlar bile en bağlılar Beşiktaş'lılar derken siz nasıl böyle bir şey dediniz anlayamadım. Kombine alınmamasının sebebi ya parasızlıktır yada fiyatlara olan tepkidir. Her yapılan zamma eyvallah deyip gidip kombine alınırsa yönetimin istediğini yapmış olursunuz, bunlarda durmadan zam yapmaya devam eder. Benim bu yapılanlara alet olmaya niyetim yok. Yuva son derece pahalı, kombine pahalı diğer takımlarla aynı oranda olan tek şey forma. Dışarda 10-20 hadi bilemedin 30 liraya tshirtler varken gidip 40-50-60 liraya kalitesiz tshirt almaya niyetim yok. Bir arma var diye daha kalitesiz şeye iki kat fazla para vermem.
Fenerin kombinesi daha mi ucuz ki ?
Bilmedigimden soruyorum ama hic zannetmiyorum
Fiyata gosterilen tepki 1000 olur 2000 olur
Arada 10 kat fark var. İnanilmaz bir rakam
Formada da cok satiyorlar hemde tahmini trafar oranina gore bile. Hemde epey fazla
Ben galatasarayli olsam kombine alirdim yalan yok :)))
Besikas tribunleri guzel durmasina ragmen insanin bence en az rahat ettigi yer
Cebinde parasi olan adam itle cakalla ugrasana kadar evde izlerim diyor belkide :)))
Yahu bizim en ufak iddiamız yokken bile bu stad fulle yakın oynamıyormu ? Geçen sene Fener ilk yarıda üst üste kötü sonuçlar aldığında bir Türkiye Kupası maçı vardı 5 bin kişiyi geçmezdi o maç .. Aynı şekilde Galatasaray'ın stadıda şampiyonluk iddiası olmayan zamanlarda hiç dolmuyor ..
Ama bizim hatırlayın son dönemleri Rıza'lı, Tigana'lı şampiyonluk yarışında olmadığımız zamanalr yine doluyordu yine doluyrodu stadımız.. Keza geçen senede öyle .
Çevremde ki tüm rakip taraftarları tutan arkadaşlarımla bu konuyu 50 kere konuşmuşumdur ve hepside Beşiktaş taraftarının bu yönüne hayran olduğundan bahseder, ben konuşmam bile kendileri örnekler verirler ..
Türkiyede takımına en bağlı taraftar Beşiktaş taraftarıdır .. Bu konudan seven, sevmeyen tüm herkes övgüyle bahsederken burda diğerleri daha bağlı diyoruz .
Bende hiç ama hiç katılmıyorum ..
Serkan kahvede hic mac izliomusun
Tüm maçları kahvede izlerim İstanbul dışında oturduğum için, senede sadece 1-2 maça gitme imkanım olur .
bence kombine satılmaması iyi.
bir an önce bitse de kapalıyı derbilerde filan biletliler doldursa. çünkü kombine alan kesim gidiyor oraya maç izliyor tribün kalitesi berbat oluyor.
son fb maçını hiç unutmuyorum. bu sayede tribün düzelir en azından
Alıntı yapılan: CR7 - Ağustos 22, 2011, 16:29:29
bence kombine satılmaması iyi.
bir an önce bitse de kapalıyı derbilerde filan biletliler doldursa. çünkü kombine alan kesim gidiyor oraya maç izliyor tribün kalitesi berbat oluyor.
son fb maçını hiç unutmuyorum. bu sayede tribün düzelir en azından
Bu sene kombine az takim basarili olursa dedigin dogru yigit
Gelir anlamindada cok cok fazla gelir oluyor
Ancak tabi sezon oncesi nakit girmedigi icin transferler etkisiz kaliyor
öyle diyorsunda abi tam terside olabilir TRANSFERDE ETKİLİ OLURSAN NAKİT GİRER, YADA NAKİT GİRERSE TRANSFER OLUR geçen sene 1. sini denedik ve gayet artttı kombine ve forma satışları bu sene geçen sene aldığımız gibi 5 tane üst düzey oyuncu istemedik bi sağ bek bi forvet(yada gutinin yerine biri) bu kadar 1 ini alsalar gene heyecan olurdu yani.
Alıntı yapılan: CR7 - Ağustos 22, 2011, 16:29:29
bence kombine satılmaması iyi.
bir an önce bitse de kapalıyı derbilerde filan biletliler doldursa. çünkü kombine alan kesim gidiyor oraya maç izliyor tribün kalitesi berbat oluyor.
son fb maçını hiç unutmuyorum. bu sayede tribün düzelir en azından
Geçen seneki fb maçında son yılların en güzel derbi tribünü olmuştuk ( kazandığımız maçlardaki tribünler hariç). Ayrıca tribün sadece derbi maçalrda değil diğer maçlarda da iyi olmalı. Yani kombine devamlı maçlara gidenler için çok iyi oluyor. Ve şu durumda benim tanıdığım kişilerden sadece 2 tanesi kombine aldı düşünün artık gerisini. O yüzden yönetim yedi bir halt cezasını da biz çekiyoruz... He imkanı olan yine almalı kombine fiyatlar pahalı diye almamak ihanet olur bence. Demirören ve saz arkadaşları ihanet ediyor zaten onların üstüne taraftarda tuz biber ekmemeli bu yanlışa.
Alıntı yapılan: BlackOzZy - Ağustos 22, 2011, 17:51:26
Alıntı yapılan: CR7 - Ağustos 22, 2011, 16:29:29
bence kombine satılmaması iyi.
bir an önce bitse de kapalıyı derbilerde filan biletliler doldursa. çünkü kombine alan kesim gidiyor oraya maç izliyor tribün kalitesi berbat oluyor.
son fb maçını hiç unutmuyorum. bu sayede tribün düzelir en azından
Geçen seneki fb maçında son yılların en güzel derbi tribünü olmuştuk ( kazandığımız maçlardaki tribünler hariç). Ayrıca tribün sadece derbi maçalrda değil diğer maçlarda da iyi olmalı. Yani kombine devamlı maçlara gidenler için çok iyi oluyor. Ve şu durumda benim tanıdığım kişilerden sadece 2 tanesi kombine aldı düşünün artık gerisini. O yüzden yönetim yedi bir halt cezasını da biz çekiyoruz... He imkanı olan yine almalı kombine fiyatlar pahalı diye almamak ihanet olur bence. Demirören ve saz arkadaşları ihanet ediyor zaten onların üstüne taraftarda tuz biber ekmemeli bu yanlışa.
Bence parası olanda almamalı. Niye ihanet olsun? Kulübe mahvetmeye çalışanların oyununa ortak olmak bence daha büyük ihanettir.
Beşiktaş taraftarı takımına herkesden daha çok bağlıdır ama şu fiyatlar yüzünden kombine al(a)mıyor. Beşiktaş taraftarı zengin değil arkadaş o HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ haybiye çıkan bir söz değil.
He şu an o sözü kullanmak kadar abes birdurum olamaz gerçi ama durum bu. Beşiktaş taraftarı orta gelirli insanların çoğunlukta olduğu bir kitledir ve yönetim bence bunu bildiği halde bir şeyler yapmıyor. Neden yapmıyor dersek o kapalı trübün profilini değiştirmek istiyor bu kadar açık ve net. Ve bunu yaptı zaten. Diğer senelerde 1 koltukta 2 kişinin olduğu kapalı tribünde Alania maçında 2 koltukta 1 kişi vardı. Emeline ulaştı işte başka.
Besıktas kapalısını bıtırmeye daha dunku cocukların gucu ve stratejısı yetmez.
Baslarına daha buyuk dert alıyor bırılerı bunun farkında degıller
Alıntı yapılan: unicorn - Ağustos 22, 2011, 18:38:51
Besıktas kapalısını bıtırmeye daha dunku cocukların gucu ve stratejısı yetmez.
Baslarına daha buyuk dert alıyor bırılerı bunun farkında degıller
Beşiktaş kapalısı Denizli maçında bitti Şımart Bizi Başkan pankartı ile cenazesine katıldık
Organıze olmayan bazı ısler var sadece onun dısında bır sıkıntı yok.
Ona bakarsan ne pankartlar acıldı o trıbunlerde onun sonu gelmez konu acılırsa.
Kombine ucuz olunca da transfer olmuyr
Gelirin
Buyuk kismi bilet satisindan
Hem ucuz olsun hem q7 gelsin demek paradox oluyor sanirim
Pankartı geçtim tamam ama bana kimse çıkıp bu tribün Beşiktaş tribünü Beşiktaş kapalısı gibi kelamlar etmesin. O denizli maçında yaşadıklarımı unutamam ben. Sırtımdaki morluklar 10 gün geçmedi daha neler neler Neyse konu uzamasın bir gün inşallah yüz yüze konuşuruz.
*He bu arada yorumlar sana karşı değil hani genel olarak aklında bulunsun yanlış anlamanı istemem.
Ne morlugu cem
Dayak mi yedin :-/
Kısısel algılamam ama gormedıgın seylerı degerlendırmeye almamanı da normal karsılarım. Neyse
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ağustos 22, 2011, 19:18:25
Ne morlugu cem
Dayak mi yedin :-/
Çok eski hikaye abi. Şu Şampiyon olduğumuz senenin sonrasındaki denizli maçı vardı ya hani 2 kupayı unutma vefasızlık yapma pankartlarının açıldığı maç. O maçtan bahsettim bi sorun yok yani şimdilik :)
Eski meski
Ayni tayfa oralarda degilmi sonucta
Hic isinamiyorum su carsi denen gruba
o denızlı macında trıbune alınmamıstım.hıc unutmam.stadın orada kafede macı ızlemek zorunda kalmıstım.sampıyonluk macı ayagına gelsın sen maca gıreme...
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ağustos 22, 2011, 11:43:13
3 büyüklerin sattıkları kombine sayısı: Fenerbahçe 37.000, Galatasaray 29.000, BEŞİKTAŞ 3.450
Su rakamlara yeniden baktimda
Yalan haber gibi geldi dusununce
37 bin kombine nere satiyor ya ;D
benım dıkkatımı ceken bızımkısı kusuratlı onlarınkısı tam :D
Bu aksam antu ve ultraslana bakayim
Bi orada konusu vardir
Boyle biseylerin
10
Kat olmaz. Bosa hukum verdim gibi
Geldi
Alıntı yapılan: ERHUN - Ağustos 15, 2011, 14:00:56
Şimdi girdim baktım 1 mesaj gözüküyordu cevap verdi sandım ama msn'den mesaj gelmiş.
"This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed."
Yazıyor, iletilemedi mesaj. Aynı mesajı bir daha gönderdim yine iletilemedi. Sorunu anlayamadım.
Gmail hesabınız varsa Gmail'den gönderin. Hotmail ve Msn bağlantılı mail adresleri bazen bu tür farklı domainlere mail gönderemiyor.
Alıntı yapılan: Brestgerfich - Ağustos 22, 2011, 23:52:04
Alıntı yapılan: ERHUN - Ağustos 15, 2011, 14:00:56
Şimdi girdim baktım 1 mesaj gözüküyordu cevap verdi sandım ama msn'den mesaj gelmiş.
"This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed."
Yazıyor, iletilemedi mesaj. Aynı mesajı bir daha gönderdim yine iletilemedi. Sorunu anlayamadım.
Gmail hesabınız varsa Gmail'den gönderin. Hotmail ve Msn bağlantılı mail adresleri bazen bu tür farklı domainlere mail gönderemiyor.
bende göndermiştim gitmemişti bunu görünce gmailden gönderdim yine gitmedi..
Gaza geldim yahoodan da attım gitti gibi göründü ama gitti mi gitmedi mi anlamadım emin değilim gönderdim de yani iletildi mi yine hata vericek mi bilmiyorum :)
3-5 kısının yaptıklarını veya soyledıklerını bırılerıne mal edecek olursak;
Carsı satılmıs bır gruptur.
Besıktas barbar bır taraftar grubuna sahıptır.
Besıktas taraftarı mıllı macı bırakıp takımı lehıne bagırabılecek kadar fanatızmın pencesıne dusmustur.
Besıktas kulubu oyle ya da boyle sıkenın ıcıne gırmıstır.
Fenerbahce kulubu baslı basına bır cumhurıyettır.
Galatasaray Turkıyeye Avrupa`dan kupa getırdıgı ıcın Turkıyenın en buyuk kulubudur... Vs vs...
Bırakın arkadaslar bu ıslerı.
Sahada konusalım,gıdelım,gezelım,gorelım.
Herkes konusuyor herkes yazıyor bu ulkede ama bır bakalım kendımıze sonra elestırdıklerımıze.
Alıntı yapılan: unicorn - Ağustos 23, 2011, 18:45:03
3-5 kısının yaptıklarını veya soyledıklerını bırılerıne mal edecek olursak;
Carsı satılmıs bır gruptur.
Besıktas barbar bır taraftar grubuna sahıptır.
Besıktas taraftarı mıllı macı bırakıp takımı lehıne bagırabılecek kadar fanatızmın pencesıne dusmustur.
Besıktas kulubu oyle ya da boyle sıkenın ıcıne gırmıstır.
Fenerbahce kulubu baslı basına bır cumhurıyettır.
Galatasaray Turkıyeye Avrupa`dan kupa getırdıgı ıcın Turkıyenın en buyuk kulubudur... Vs vs...
Bırakın arkadaslar bu ıslerı.
Sahada konusalım,gıdelım,gezelım,gorelım.
Herkes konusuyor herkes yazıyor bu ulkede ama bır bakalım kendımıze sonra elestırdıklerımıze.
hak veriyorum.
Alıntı yapılan: unicorn - Ağustos 23, 2011, 18:45:03
3-5 kısının yaptıklarını veya soyledıklerını bırılerıne mal edecek olursak;
Carsı satılmıs bır gruptur.
Besıktas barbar bır taraftar grubuna sahıptır.
Besıktas taraftarı mıllı macı bırakıp takımı lehıne bagırabılecek kadar fanatızmın pencesıne dusmustur.
Besıktas kulubu oyle ya da boyle sıkenın ıcıne gırmıstır.
Fenerbahce kulubu baslı basına bır cumhurıyettır.
Galatasaray Turkıyeye Avrupa`dan kupa getırdıgı ıcın Turkıyenın en buyuk kulubudur... Vs vs...
Valla Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler..
Çarşı grubunu öyle sütten çıkmış ak kaşık gibi hiç boşa göstermeyin..
Silahların konuştuğu
Altın Vuruşlardan parklarda ölü bulunanların lider olduğu
Çıkar uğruna stadta pankartların asıldğını
DUYMUYORUZ , GÖRÜYORUZ..
Alıntı yapılan: NoPasaran ! - Ağustos 23, 2011, 23:56:31
Alıntı yapılan: unicorn - Ağustos 23, 2011, 18:45:03
3-5 kısının yaptıklarını veya soyledıklerını bırılerıne mal edecek olursak;
Carsı satılmıs bır gruptur.
Besıktas barbar bır taraftar grubuna sahıptır.
Besıktas taraftarı mıllı macı bırakıp takımı lehıne bagırabılecek kadar fanatızmın pencesıne dusmustur.
Besıktas kulubu oyle ya da boyle sıkenın ıcıne gırmıstır.
Fenerbahce kulubu baslı basına bır cumhurıyettır.
Galatasaray Turkıyeye Avrupa`dan kupa getırdıgı ıcın Turkıyenın en buyuk kulubudur... Vs vs...
Valla Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler..
Çarşı grubunu öyle sütten çıkmış ak kaşık gibi hiç boşa göstermeyin..
Silahların konuştuğu
Altın Vuruşlardan parklarda ölü bulunanların lider olduğu
Çıkar uğruna stadta pankartların asıldğını
DUYMUYORUZ , GÖRÜYORUZ..
:ok
aynen.
bakıyoruz bundan sonra bilet vermeyeceğiz sana deniliyor. bilet alıyorlar yönetimden bu çok açık
sonra bunu duyan tak tak diye vuruyor.
ee?
Altın Vuruşlardan parklarda ölü bulunanların lider olduğu
Bahsettiğin adam'ın sadece BEŞİKTAŞ'ın değil Türkiye'de bütün tarftar gruplarınca sevilen saygı duyulan bir
tribün lideri olduğunu hatırlatırım.
Ayrıca BEŞİKTAŞ için neler yaptığını hatırlatmama gerek yok sende biliyorsundur.
Sokaktaki hayvanlar dahil herkesle dostluk kuracak kadar yüce gönüllü bir adamdı OPTİK BAŞKAN.
Sırf ölüm sebibi yüzünden böyle yüce bir insanı karalamaya kimsenin hakkı yok.
Diğer söylediklerine lafım yok Tribünde rant varmı var.
Hiçkimse inkar edemez,Tribün liderleri dediğimiz adamların çoğu kendi cebini düşünür olmuş.
Aralarında temiz olanlarda elini ayağını çekmiş durumda.
Ancak Optik Başkan'ı bu insanlarla bir tutmak son derece yanlış.
Altın vuruşla ölen kişi Optik Başkan mı ?
Herkes herseyı bılıyor ama kımsenın bırsey bıldıgı yok aslında.
Herkes ısıne geldıgı gıbı algılıyor,goruyor ve duyuyor.
Isın ozune ınmeden arastırmadan yapılan yorumlar, kesılen baslar ıle rekor kıran bu ulkedekı ınsanları bırakın ıkna etmeyı; kendınızı dınletebılme ve/veya savunabılme fırsatını dahı yakayalabıldıysenız bıle ne mutlu sıze.
Ben bilmiyordum açıkçası.
ben optik başkan'dan değil şu anki amigodan bahsetmiştim.
Şu an sette Şevşek Ali ve Sarı Emrah var. Alen abi ne zaman döner oda ayrı bir konu.
Geçen sene bu zamanlarda 12.000 kombine satılmış. Bu sene Ağustos ayı sonundaki satılan kombine sayısı 3.600 civarındaymış.
Hala anlamıyorlar fiyatlardan dolayı satılmadığı, transfer yapıp kombine satma derdindeymişler.
Bilmem kaç milyon euro verip adam alıp taraftar çekeceğini düşüneceğine, kombine fiyatlarını 200 lira indir binlerce kombine fazla sat.
Yonetımın derdı su an kombıne satmak degıl kı.
O stad bır sekılde dolar zaten, bılet daha buyuk gelır saglayacak.
Sen,ben ya da bır baskası gıdecek aynı yerde mac ızlemeye. Cok fark etmıyor yonetım ıcın.
Kombine kart satışında geçen yılki 14 bin rakamına yaklaşamayan Beşiktaş'ta yönetim sıkıntılı. Daha 4 bini bile görmeyen kombine satışları 'Bari 10 bini bulalım' diye Eylül sonuna dek uzatıldıBeşiktaş yönetimi, kombine kart satışlarında şok üstüne şok yaşıyor. Geçtiğimiz yıl 14 bin kombine satışıyla Ağustos başında sezona başlayan siyah-beyazlılar, bu yıl ise 6 Ağustos 2011 tarihi itibari ile 2 bin 200 rakamında kalarak ilk şokunu yaşamıştı. Yönetim bunun ardından ligin de ertelenmesiyle iki kez satış süresini uzattı. Ancak tüm çabalara rağmen kart satışlarında istenen seviyeye ulaşılamadı. Dün itibariyle kombine bilet satışlarının 3 bin 900 rakamına geldiği öğrenildi. Geçen yıl satılan 14 bin rakamı göz önüne alındığında aradaki uçurumun kapanmadığı görülüyor.UMUTLAR ÜÇÜNCÜ UZATMADADurumdan son derece endişeli olan yönetimin, "En azından 10 bin barajını aşmalıyız" diyerek satışları Eylül sonuna kadar uzatma kararı aldığı öğrenildi. Bazı taraftarların pahalı bulduğu için, bazılarının da farklı sebeplerle kombine almadığı Beşiktaş'ta yönetim, "Takımına destek ol, kombinene sahip çık" diyerek siyah-beyazlı futbolseverlere çağrıda bulunuyor.
Fıyatlar ve Turk futbolunun kaotık durumu cok etkıledı satısları.
Yıne soyluyorum yonetımın bu kadar tedırgın olmadıgını dusunmekten zıyade bılıyorum.
Bılet her zaman altın bır bılezıktır yonetım ıcın.
Uefa maclarını bekleyın, hele bır de gruptan cıkarsak :)
İçerde iki tane maç oynayacağız önümüzdeki hafta. Bakalım ne olacak
Bugün sadece Fenerium Stat altı satış cirosu
1 trilyon 35 milyar olarak açıklandı..
Rekor kırmışlar..
Bizim böyle olmamız için yönetim ne yapabilirki..
Onlarda kimseyi almadı bu sene..
abi Fenerium tribününe hiç gittin mi?
ve fiyatı ne merak ettim. bizimki kadarsa normal.
yok öyle bir konfor.
Hayır stat demiyorum..
Mağazası.. :D
he kombine deyince başlık
fenerium diye tribün de olunca karıştı. :D
adam gibi ürün yapılacak abi. giriyorum bir şey beğenemiyorum ki ben bizim stadın altındakinde
ayrıca bu taraftar kart da dahildir belki.
(http://im.haberturk.com/galeri/2011/09/04/408781/9f7c057b4490af928b7694edcce56fda_k.jpg)
Olabilir bilgim yok :D
Ancak ciddi anlamda bizim kulubümüzün gelirlerini arttırmak için özellikle forzabesiktasin üzerine çok yük düşüyor..
Bunu başkanda söyledi. Yani gelirlerimiz özellikle fenere göre çok çok geride. kafadan 20 milyon euro geriden başlıoruz bence lige..
bide yiğit ürünlede çok alaklı sanmıyorum ya. abim feneriumdan bi malzeme alıyor, vallahi çingeneler giymez yani. saçma saçma renkler..
bizimkiler en azından ya siyah ya beyeaz ;D
Bu sene bende bişi almadım henüz bazen kızıyorum kendime ama alırım kışlık bişeyler herhalde, çok pahalıda olsa :-\
Belkide benim gibi düşünen taraftar sayısı fazladır son 5 yıldır almayı isteyipte sadece yönetimin gereksiz savurganlığı yüzünden almayanlarda olabilir. :)
Alıntı yapılan: DIABLO - Eylül 05, 2011, 04:04:01
Belkide benim gibi düşünen taraftar sayısı fazladır son 5 yıldır almayı isteyipte sadece yönetimin gereksiz savurganlığı yüzünden almayanlarda olabilir. :)
2006 veya 2007'den geçen seneye kadar tek bir şey almadım. Geçen sene bir atkı ve bir forma almıştım bu senede pek bir şey almayı düşünmüyorum, kışın sweat shirt veya kazak olabilir ama onlarda normal bir mağazanın 2 katı olduğundan şimdiden bir şey söylememek gerekir ama forma falan hiç içimden gelmiyor.
Illa kı begenecek bırseyler buluruz aslında nıyetımız almak olsa.
Fb taraftarı guzele cırkıne bakmıyor alıyor, gelır duzeyı ıle de alakalı aslında. Ikı magazada da urunler pahalı ama fb taraftarının cogunun gelır duzeyı bızden yuksek.
Cok fenerlı gordum maca gıderken tam takım alısverıs yapan 200-300 TL'lık.
1 Ekim'e uzatıldı.
Ben decoder alıyorum. Başkan takımını seven decoder alsın dedi.
Değil 1 Ekim'e uzatmak, sene boyunca satılsa yinede istedikleri kadar SA-TIL-MA-YA-CAK.
1 ekim doğum günüm. bi kombine alırsınız artık forum olarak
Alıntı yapılan: Free Idea - Eylül 06, 2011, 13:44:57
1 ekim doğum günüm. bi kombine alırsınız artık forum olarak
dün çok çay içtin herhalde sen. o yüzden böyle mala bağlıyorsun
forum olarak değil tüm beşiktaş forumları olarak toplanmak lazım bu yıl kombine almak için hediye olarak ancak toplanmaz bile ;D ;;D