KRALKARTAL.COM

Her Telden => Serbest Vuruş => Konuyu başlatan: me©ay - Ağustos 19, 2010, 04:19:03

Başlık: Yeni üye :)
Gönderen: me©ay - Ağustos 19, 2010, 04:19:03
selamın aleyküm beşiktaş ahalisi. uzun zaman oldu buraya gelmeyeli. 18 ime girdiğimde üye olmuştum sonra unuttum bidaha siteye girmeyi yeni aklıma geldi (resmime bak vay be :))

şimdi 4 tane sorum var yetkililere ;

1 ) benim msn adresim ne oldu ( mecay@kralcarsi.com (mecay@kralcarsi.com) du içindede bir sürü kız vardı :) o msn ne olacak gittimi tamamen ?

2) forumda anti-fb anti-gs içerik serbestmi ?

3 ) kralcarsi.com a girince '' Kralcarşı kom, çarşı resmi sitesi değildir '' diyen adam sağ mı  :) ?

4 ) istanbula taşındım yol iz bilmem. beni fener maçına götürecek birisi varmı ? :)

4 soru 4 cevap istiyorum
Başlık: Ynt: Yeni üye :)
Gönderen: +18 ! - Ağustos 19, 2010, 10:45:17
1. soruna adminler gelince cevap verirler o konuda bilgim yok ama:
 
  2. soruna kendi adıma cevaplarsam serbest ama had safhada değil geyik,gırgır şeklinde yapıyoruz
 
  3. soru İhsan abi hâlâ bu forumun admini yani yaşıyor ve umarım uzun yıllar yaşar ve bizimle olur :)
 
  4. sorunaysa cem goren,L_James_23 ve Erdi abi gelince cevap verirler :)
Başlık: Ynt: Yeni üye :)
Gönderen: eyup1903 - Ağustos 19, 2010, 13:53:16
1 sanırım hala kullanabiliyorsun

2 aşırıya kaçmamak suretiyle serbest

3 ihsan hala yaşıyor :D

4 o konuda sorun yaşamazsın maç olacağı günler kimin gidip gitmeyeceği belli oluyor belli bi buluşma yerinde toplanıp makara yapıyoruz
Başlık: Ynt: Yeni üye :)
Gönderen: [KralKartal] - Ağustos 19, 2010, 17:35:55
0. Hosgeldin ! Seni cikartamadim, isim nedir kimsin, eskiler bizde cok oldugundan hangi eski oldugunuda cidden bilmiyorum, kusura bakma.
Merak ettim.?

1. Msn adresin cok eskiden oldugundan, msn kalmaz, @kralcarsi.com uzantili mail adresleri vermiyoruz, yani yeni alacaksanda
@kralkartal.com adresimizi hem msn hem mail olarak kullanabilirsin, eski mailimiz rahmetli olali en az 2 sene oldu.

2. Forumda ANTI-cilik uygulamiyoruz, BESIKTAS forumuyuz, rakipleri tartisiyoruz, yeri geldiginde dalgaya aliyoruz ama
BESIKTAS forumuyuz, ANTI-GS/FB forumu degiliz. Kurallarimiz vardir zaten, forum kullanicilarida bunu iyi bilir.

3. Ben hala buradayim, yani yasiyoruz suan icin, yarin ne olur bilemem :) Hala cikartamadim seni.. ?

4. Istanbula maca giden arkadaslarimiz var forumda, bulusma organize edersiniz, sanada yol gösterirler elbet.
Yardim sever arkadaslarimiz vardir, Besiktasliyiz nede olsa.

Sevgiler
Başlık: Ynt: Yeni üye :)
Gönderen: CR7 - Ağustos 19, 2010, 17:41:19
Alıntı yapılan: me©ay - Ağustos 19, 2010, 04:19:03

4 ) istanbula taşındım yol iz bilmem. beni fener maçına götürecek birisi varmı ? :)


her maç gidiyorum ben :)

elbet buluşur gideriz.

organizasyonlarımız da 5-6 kişi de olsak var :)

seni de bekleriz ;)
Başlık: Ynt: Yeni üye :)
Gönderen: me©ay - Ağustos 21, 2010, 03:21:13
çok muhterem arkadaşlar teşekkürler evvela. demek msn miz gitti saglık olsun. ozaman eklediğim kızlar zaten hep orta yaşdı şimdi onlar yaşlı kadın olmuştur :) anti içerik olsa güzel olurdu acayip şeyler var elimde kendi yapımım. Kralcarşı kom çarşı resmi sitesi degildir diyen adamı tanımam sadece hafızamda kayıtlı zamanında o ses bana ait diye bir palavra atıp bir işin içine girmiştik internet ortamında ( hatta sitede bize ait demiştik) onun için sordum. sağ olduguna sevindim allah ömür versin :) beni çıkartamazsınız hep değişik isimler kullandım çünkü :)
robinyo puştu gelmeyecekmiş gelirse fener maçına kesin götürün benide.

bu site eskiden daha güzeldi sanki hani bir yer vardı türk rekorlarımı ney. ordaki şeyler şuan piyasada dolaşanlardan daha orjinaldi mesela: ajda pekkan : hiç bir vesikalık resminde diğer resmine benzememe rekoru hahaha :)
Başlık: Ynt: Yeni üye :)
Gönderen: KeePSaKe - Ağustos 21, 2010, 05:06:06
Bence arkasından kötü söz söyleme istersen Robinho konusu şimdilik kesin değil ama gelecek :)