UEFA Avrupa Ligi'nde play-off kuraları bugün çekilecek.
İsviçre'nin Nyon kentinde 14.'da başlayacak kura çekimi öncesinde gruplar belli oldu.
Temsilcilerimizden Galatasaray (http://www.hurriyet.com.tr/index/galatasaray/) 2. grupta, Trabzonspor (http://www.hurriyet.com.tr/index/trabzonspor/) 4. grupta, Beşiktaş (http://www.hurriyet.com.tr/index/be%C5%9Fikta%C5%9F/) . Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbah%C3%A7e/) ise . grupta yer alacak.
İŞTE MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ
Beşiktaş: Rapid Wien (Avusturya), Sibir Novosibirsk (Rusya), Maritimo (Portekiz), Slovan Bratislava (Slovakya), Helsinki (Finlandiya), The New Saints (Galler)
Galatasaray: Aris (Yunanistan), Genk (Belçika), Karpaty Lviv (Ukrayna), Debrecen (Macaristan), Maribor (Slovenya)
Fenerbahçe: Timişoara (Romanya), PAOK (Yunanistan), Motherwell (İskoçya), Lozan (İsviçre), Dnepr Mogilev (Belarus), Györi ETO (Macaristan)
Trabzonspor: Liverpool (İngiltere), Steaua Bükreş (Romanya), Celtic (İskoçya), Levski Sofya (Bulgaristan), Borussia Dortmund (Almanya)
Avrupa Ligi'nde play-off maçları 19 ve 26 'ta oynanacak ve gruplara kalacak takımlar belli olacak.
Gönul ister Helsinki ciksin ama bu konularda pek sansim yok maalesef
Senin için Helsinki gelsin istiyorum Cem abi :)
19unda ki mac helsinkide olursa gidebiliyorum, 26 da orda olursa olmuyor cunku 22 agustostan itibaren alanyadayim.
benim sansimla kesin öyle olur.
helsinki olur insallah :)
Fenerbahçe: Timişoara (Romanya), PAOK (Yunanistan), Motherwell (İskoçya), Lozan (İsviçre), Dnepr Mogilev (Belarus), Györi ETO (Macaristan)
Ne balli Fener :) gerci bunuda gecemez ya :ahaha
Fener ile Geseye yunan takımı çıkar inşaallah.
Bizede Helsinki çıksın bari :D
Trabzon un işi zor...
normalde galler takımının cıkmasını ıstıyordum ama Cem Abi için helsinki çıksın bari :D
fenere paok cıksın kadıkoye gıdelım paok paok seslerıyle
gs ıcın arıs ve genk dısındakı takımlarda sorun olacagını dusunmuyorum
ts ölmüş aglayanı yok :D
gs-karpaty
liverpool-trabzonspor
fenerbahce-paok
cem abi kalbin baya temizmiş ya:D
Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 06, 2010, 14:49:11
liverpool-trabzonspor
Bugün Trabzonlu olan ama Fatsada yaşayan bi arkadaşımla denize giderken konuşuyorduk diyordu ulan inşaallah Liverpool çıkar trabzona felan diye ;D Tesadüf Liverpool çıktı maça gitmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı :D
banada arkadasım ıns lıverpool cıkmaz dedı :D
Umut Bulutmu Torresmı
Alanzınhomu Gerrardmı ...
Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 06, 2010, 20:01:42
banada arkadasım ıns lıverpool cıkmaz dedı :D
Umut Bulutmu Torresmı
Alanzınhomu Gerrardmı ...
Sorusu bile komik :ahaha
Alıntı yapılan: Cem Goren - Ağustos 06, 2010, 20:01:42
banada arkadasım ıns lıverpool cıkmaz dedı :D
Umut Bulutmu Torresmı
Alanzınhomu Gerrardmı ...
Tabiki de Umut Bulut ve Alanzinho..
bu arada Trabzonspor macları topıgıde acmalıyız bence. sonucta onlarda lıgın buyuk takımı ne olursa olsun
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak için son perde olan play-off turunda Yunanistan ekibi PAOK ile eşleşmesi sarı-lacivertli taraftarlar arasında ilginç diyaloglar yaşanmasına sebep oldu.
2002 yılında UEFA Kupası 2.turunda bir başka Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile eşleşesen Fenerbahçe'de Istanbul'daki maç öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar Şükrü Saracoğlu'nda tarihi bir pankart açmıştı.
Fenerbahçe taraftarları PAOK eşleşmesini şanssız olarak nitelendirirken internetteki buluşma noktalarında ve çeşitli forumlarda bu pankart yeniden hatırlatılmaya başlandı.
Sarı-lacivertli taraftarlar arasında dolaşan o pankart şu şekilde:
(http://www.sporx.com/img/2010/08/061281104623.jpg)
Liverpool buralara geliyor vay be.
PAOK taraftarı parçala Fener'i :D