Denizli'nin gözü karardı
(http://static.guncel.net/archive/7532/qeddwvyk8CX.jpg)
CSKA Moskova deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefleyen Denizli, Bobo-Nobre ikilisini forvette denedi. Rusya'ya gidecek takım kadrosunu 20 kişiyle sınırlayan Denizli, götürdüğü futbolculardan ikisini de tribüne yollayacak
Mustafa Denizli, CSKA Moskova'dan galibiyetle dönecek bir kadroyu sahaya sürmeyi hedefliyor. Hazırlıkların İstanbul ayağını dün sabah yapılan antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlı ekibin, sürpriz bir şekilde çift forvet denediği öğrenildi. Mustafa Denizli'nin son idmanda Nobre ve Bobo'ya aynı anda görev verdiği vurgulandı.
Manchester United karşısında Bobo'yu ilk on sekize almayan Denizli'nin, Moskova'daki karşılaşmadaki forvet sayısının kararını yarın yaptıracağı son idmandan sonra vereceği bildirildi.
Bu arada CSKA Moskova'nın lig maçını izleyen Antrenör Tayfur Havutçu'dan son bilgileri alan Denizli'nin orta sahayı kalabalık tutacak taktik varyasyonları denediği öğrenildi.
Mustafa Denizli daha sonra kamp kadrosunu açıkladı. Erhan, Erkan, Batuhan, Rıdvan ve Necip Rusya'ya götürülmezken, siyah - beyazlı takımda 20 futbolcu Moskova'ya gidecek. Mustafa Denizli burada yaptıracağı iki idmanın ardından ilk on sekize almayacağı iki ismi netleştirecek.
Serdar Sarıdağ-Milliyet