KRALKARTAL.COM

Her Telden => Serbest Vuruş => Konuyu başlatan: CR7 - Şubat 14, 2009, 20:26:06

Başlık: Baba'ya bak!
Gönderen: CR7 - Şubat 14, 2009, 20:26:06
(http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2009/02/14/fft20_mf180891.Jpeg)

(http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2009/02/14/fft20_mf180893.Jpeg)

(http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2009/02/14/fft20_mf180897.Jpeg)

(http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2009/02/14/fft20_mf180901.Jpeg)

(http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2009/02/14/fft20_mf180903.Jpeg)
İngiltere bu babayı konuşuyor!
13 yaşındaki küçük çocuk baba oldu. Alfie Patten bir üst sınıfta okuyan 15 yaşındaki kız arkadaşını hamile bıraktı. İngiltere'de 13 yaşındaki Alfie Patten'ın baba olmasının yankıları sürerken, gazetelerde Alfie'nin ailesiyle ilgili birbirinden ilginç haberler yer aldı.
Daily Mail gazetesi, 13 yaşındaki baba Alfie'nin halen 20'li yaşlarında olan ablasının da, Alfie'nin baba olduğu yaşta doğum yaptığını öne sürdü. Diğer bulvar gazeteleri de ailenin trajik yaşam biçimine detaylarıyla yer verdi. Alfie'nin babası Dennis'in de üvey kızının arkadaşı olan 19 yaşında bir genç kızla kaçtığı ve ailesini terk ettiği iddia edildi.
Alfie'nin 21 yaşındaki ablası Nicole, erkek kardeşinin 15 yaşında bir genç kızı hamile bırakmasının bütün sorumluluğunun, 19 yaşında bir genç kızla kaçan ve kendilerini yüzüstü bırakan babalarında olduğunu savundu. Nicole, babaları Dennis Patten'ın kendilerine tek bir gün bile şefkat göstermediğini ve sahipsiz büyümelerinin bu sonuçlara yol açtığını söyledi.
13 yaşında baba olan ve kızına Maisie adını veren Alfie'nin "Bebeğinizi büyütmek için finansal olanaklarınız var mı?" sorusuna, "Finansal ne demek?" yanıtını verdiğine işaret eden İngiliz basını, Alfie'nin 13 yaşında olmasına rağmen 8 yaşında gibi göründüğünü yazdı.
İngiliz basını, politikacıların tepkilerine de geniş yer verdi. Sosyal Adalet Merkezi adlı düşünce kuruluşunun başkanlığını yürüten, Muhafazakar Parti'nin eski başkanlarından Ian Duncan Smith, olayı "toplumun sosyal çöküşünün trajik bir örneği" olarak niteledi. Kimseyi suçlamak istemediğini, ama gerçeklere işaret etmek zorunda olduğunu belirten Smith, toplumun özellikle bir kesiminin tam anlamıyla çökmekte olduğu uyarısında bulundu. Muhafazakar Parti lideri David Cameron ise olayı "endişe verici" olarak niteledi ve gazetelerde yer alan fotoğrafları görünce, bugünün İngilteresinde artık çocukların çocuk sahibi olmaya başladığını fark ettiğini anlattı.
Başbakan Gordon Brown ise olayın detaylarını bilmediğini, ancak hükümet olarak her türlü önlemi almaya çalıştıklarını söyledi. Hükümetin çocuklardan sorumlu Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ed Balls, toplumun son derece çirkin bir örnekle karşı karşıya bulunduğunu ve bu durumun mutlaka çözüme kavuşturulması gerektiğini belirtti.
ngiltere 13 yaşında baba olan Alfie Patten'ı konuşuyor. 15 yaşındaki kız arkadaşıyla bir gecelik ilişkisi sonrasında baba olan küçük çocuk, cebinde para olmamasından yakınıyor ancak iyi bir baba olacağını iddia ediyor. 13 yaşındaki küçük çocuk baba oldu. Alfie Patten bir üst sınıfta okuyan 15 yaşındaki kız arkadaşını hamile bıraktı. 4 gün önce kız arkadaşının doğum yapmasıyla baba olan 13 yaşındaki bebek yüzlü küçük çocuk, çok iyi bir baba olacağını iddia ediyor. Maisie Roxanne adı verilen bebeğin babası olan Alfie Patten, cebinde para olmamasından bazen babasından harçlık olarak 10 paund aldığından yakınıyor. Annesi ile birlikte Esatbourne'de yaşayan bebek yüzlü baba, sadece bir gece birlikte olduğu kız arkadaşıyla bir aile kurmayı istiyor. Kız arkadaşıyla birlikte olduktan 12 hafta sonra, Chantelle Steadman'ın midesiyle lgili şikayetleri nedeniyle doktora giden 'genç çift' bir bebekleri olacağını öğrenmiş. Doktorun bu durumu ailelerine söylemelerini tembih etmelerine rağmen, kendi ailelerini kurmaya karar veren iki çocuk, bu durumu gizleme kararı almış. Ancak hamileliğin 6'ıncı ayında Chantelle Steadman'ın annesi durumdan şüphelenmiş ve olay ortaya çıkmış. İki tarafın ailesi de olayın ortaya çıkmasıyla büyük bir şok yaşamış. Babası işsiz olan Chantelle Steadman 5 kardeşi ile birlikte yaşıyor. Alfie Patten ise annesi ile birlikte yaşıyor ama okuldan sonra ki vakitlerini Steadman'ların evinde geçiriyor. İngiltere şimdi bu iki ailenin durumunu konuşuyor.

Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: Batuhan - Şubat 14, 2009, 20:31:35
ohaaaa
nasıl becermiş o işi
salakkk
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: ilhan mansız_melis - Şubat 14, 2009, 21:47:30
Ulen yuh be kız benim yaşımda anne olmuş İngiltere bu konuda bir numara ya yazık olmuş doğan bebeğe de çocuklara da
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: carsi52 - Şubat 14, 2009, 22:01:54
Bende gazete'de okudum bu haberi.
Çok şaşırdım açıkçası.
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: ZLataN - Şubat 14, 2009, 22:13:54
Alıntı yapılan: ilhan mansız_melis - Şubat 14, 2009, 21:47:30
Ulen yuh be kız benim yaşımda baba olmuş İngiltere bu konuda bir numara ya yazık olmuş doğan bebeğe de çocuklara da

Kız mı baba oLmuş? Bak sen şuna, nasıL beceRmiş acaba.

Anne kim oLuyo bu durumda?
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: ilhan mansız_melis - Şubat 14, 2009, 22:14:53
Çok komik be Mehmet abi :D
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: gürol - Şubat 14, 2009, 22:18:19
çocuk büyüyünce artık abi der babasına :)
babaya bak bea
anne gene idare eder boyu cüsses varda çocuk resmen çocuk
çok merak ediyorum bunlar bu çocuğu nasıl yaptı

artık beraber okurlar çocuğuyla
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: NoPasaran - Şubat 14, 2009, 22:18:44
BENCE BABASI FARKLIDIR BEBEĞİN.
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: CR7 - Şubat 14, 2009, 22:20:51
Alıntı yapılan: gürol - Şubat 14, 2009, 22:18:19
çocuk büyüyünce artık abi der babasına :)
babaya bak bea
anne gene idare eder boyu cüsses varda çocuk resmen çocuk
çok merak ediyorum bunlar bu çocuğu nasıl yaptı

artık beraber okurlar çocuğuyla


okumaz baba oldu artık bir iş bulmalı artık kendine
eşine çocuğuna bakmalı :)
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: gürol - Şubat 14, 2009, 22:38:32
çocuk ingilize benzemiyor hiç
türk tipi var
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: Batuhan - Şubat 14, 2009, 22:43:57
bu çocuk 13 yaşında olamaz
imkansız ya
en fazla 9
kız da sübyancıymış galiba :D
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: Alp Erdem - Şubat 14, 2009, 23:20:49
sübyan ne olum ya anlaşılır yaz ya:D
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: ilhan mansız_melis - Şubat 14, 2009, 23:23:25
Çocuk 13 yaşındaymış ama boyu 1.26 cm filanmış galiba
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: Delirdik - Şubat 15, 2009, 13:34:16
yazıyı okudumda kafam karıştı. birisi biriLeriyLe kaçmış üveydi özdü daLLası geçmiş bu aiLe ;D

o çocuk nasıL hamiLe bırakır yaa.. bencede başkasındandır o çocuk
dna testi yapsınLar. inanmıyorum arkadaş ;D
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: Alp Erdem - Şubat 15, 2009, 13:35:27
evet ya o kız hem salakmı ı çocukla birlikte olsun çocuk daha küçük=)
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: pAscAliAnUmut - Şubat 15, 2009, 13:41:17
 Ben gazetede de okumuştum bunu :D

Kız çocuğun evine oyun oynamaya gitmiş sonra hamile kalmış :D

Allahım bi tane normal insan yok mu ya  :-\
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: beckyZWICKY - Şubat 15, 2009, 14:11:24
töbe estafurullahhhhhh daha neler görücez kim bilir
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: KeePSaKe - Şubat 15, 2009, 17:25:26
Yuh diyorum başka birşey demiyorum.

:SHOCK
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: carlito1903 - Şubat 16, 2009, 00:28:56
Çocuk başkasındandır ya :)
Başlık: Yeni baba bulundu
Gönderen: ilhan mansız_melis - Mayıs 19, 2009, 17:19:12
İngiltere'de doğan bebeğin annesi 15, babası 13 yaşında olunca günlerce gazetelere manşet olmuştu. İngiliz bulvar gazetesi The Sun, bebeğin babasını 13 yaşındaki Alfie Patten olarak açıklamıştı.


BU MUTLULUK GERİDE KALDI

Ancak daha sonra yapılan araştırmalarda, 15 yaşındaki annenin, Alfie Patten'dan hamile kalmadığı ortaya çıktı. Yapılan DNA testinde 15 yaşındaki Chantelle Stedman'ın hamile kaldığı kişinin Tyler Barker olduğu ortaya çıktı. Yeni babanın yaşı ise sadece 14.   
 
Doğru dürüst cep harçlığı olmayan, dersleri kötü ve sadece 13 yaşında baba olan Alfie Patten aslında bu yeni hayatından memnun görünüyordu. Ancak yapılan DNA testi onun baba olmadığını gösterince medyanın ilgisi de azaldı. İngiliz bulvar gazeteleri şimdi 14 yaşınadki yeni babanın peşine düştü.
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: Catak - Mayıs 19, 2009, 17:22:29
cocugun hayalleri yıkılmıştır bee:D ben babayım diye geziyodu ne zamandan beri şimdi napıcak bu cocuk:D
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: BJK_Kübra - Mayıs 19, 2009, 17:35:42
 
(http://www.hurriyet.com.tr/p/hp/spacer.gif)
   
[/t]
[/t][/t]yeni babada buymuş :D
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: Yorgo1903 - Mayıs 19, 2009, 17:36:04
afferin valla. o yaşta o iş afferin demek lazım :D ;D
Başlık: Ynt: Baba'ya bak!
Gönderen: +18 ! - Mayıs 19, 2009, 17:58:57
bende büyük biri sandim aL birini vur ötekine :D

GencLik kötüye gidiyor ;D