İtalyan spor hâkimi Gianpolo Tosel, İtalyan futbolu açısından önemli bir karara imza attı. Tosel, televizyon görüntülerini kaynak teşkil etti ve Fiorentina'nın 26 yaşındaki yıldız futbolcusu Alberto Gilardino'nun, Serie A'da Palermo'yla oynadıkları karşılaşmada koluyla gol attığını bu nedenle de 2 maç müsabakalardan men cezası almasına karar verdi. Hâkim karara gerekçe olarak Gilardino'nun 'sportmenlik dışı bir tavırda' bulunmasını gösterdi.
Gilardino, 3-1 kazandıkları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, pozisyonu hatırlamadığını söylemişti.
Fiorentina'nın oynadığı 8 maçta 7 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Gilardino, aldığı 2 maç ceza nedeniyle Çarşamba günü lig lider Inter'le oynayacakları karşılaşmada forma giyemeyecekler.
Bu arada, Fiorentina Kulübü kararla ilgili olarak tahkime başvurdu. Floransa ekibi, Gilardino'nun cezasının 1 maça indirilmesini ve önümüzdeki haftaki Siena maçında oynamasını talep ediyor.
İtalya'da 2 maç ceza alıyorlar biz de Baros elle gol atıyor ceza meza yok helal olsun valla
Burası Türkiye...
Fiorentinanin en buyuk gol silahinin Inter maci öncesi iki mac ceza almasi bence en sasirtici olani.
Italyan tarihinde ilk defa böyle bir karar veriliyor.bu olayda Intere rast geliyor..
valla yemezler...
Bu tip bi cezayı Türkiye'de vermeye kalksalar Gsaray her maç bi oyuncusunu kaybeder :)
Alıntı yapılan: IsVecKarTaLi - Ekim 28, 2008, 15:55:10
Fiorentinanin en buyuk gol silahinin Inter maci öncesi iki mac ceza almasi bence en sasirtici olani.
Italyan tarihinde ilk defa böyle bir karar veriliyor.bu olayda Intere rast geliyor..
valla yemezler...
o zaman bu cezanın altında var bir neden... ulan inter dilerim tez zamanda 2.lige düşersin...
Beşiktaş'lı bir futbolcu elle 1 gol atsın hemen bizim oyuncuyada ceza verirler :D