(http://h2.haberturk.com/galeriler/2775/2_d_b.gif) (http://h2.haberturk.com/galeriler/2775/4_d_b.gif) (http://h2.haberturk.com/galeriler/2775/1_d_b.gif) (http://h2.haberturk.com/galeriler/2775/3_d_b.gif) Dünyanın ilk yeraltı stadyumu Katar'ın başkenti Doha'da inşa ediliyor. 2010 yılında bitecek olan stadyumun projesi MZ & Partners Mimarlık'a ait. 'The wall' ismi verilen stadyumun şimdiden bir lakabı var; Lap Top. 11.000 kapasiteli bu sahada her türlü konfor mevcut. Katar'ın 2018 Dünya Kupası için, klima ve çok özel bir ışık sistemi bulunan bu çok özel saha için şans isteyeceği söyleniyor.
'The wall' normal stadyumlarda bulunan tepeden spotlar yerine bütün sahayı aydınlatan çok özel bir ışıklandırmaya sahip.
uf stada bak
bu kapasiteyle olsa olsa basket stadi olur :)
Mükemmel bir görünüşü var ama kapasitesi çok az.
Bari 40 bin yapında bir işe yarasın.
Dünya kupası maçı verilmez bu stada.
klimalı sistem biraz Kötü gibi duruyor.. Futbolcunun saglıgı acısından ... Yaparlarsa gidip maç izlemeye deger bir stad olur :)
Manyak lan bunLar 11.000 kişiLik stad diyoLar ya ;D
yer altina 11 bin kisilik stad muhtesem
nasil az :)
baslangic basarili olursa devami gelir
Bizim Burdaki Atatürk Spor Salonunun Bile Kapasitesi Daha Fazla Sanırım (=
Stad Mükemmel Ötesi Ama 11.000 Biraz Küçük Kalmış..
stad çok güzel ama kapasite az bence..
Orada çıkan sesi hayal edin :D Kartal gol gol gol
Valla görünüşü çok güzel kapatisesi küçük ama..
Bir bu eksikti tam oldu :)
alın size yeraltı zenginliği