Fenerbahçe'de art ardaalınan kötü sonuçlar Luis Aragones'i yol ayrımına getirdi. Deneyimli hoca,Viyana'daki teknik direktörler zirvesi sırasında yakın çevresine, "Kiev maçını kazanamazsak istifa edeceğim" dedi..
İspanya'yı 44 yıl aradan sonra Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaştıran Luis Aragones, büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de yol ayrımına geldi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Viyana'da Avrupa Futbol Şampiyonası değerlendirme toplantısına katılan 70 yaşındaki teknik direktör, art arda alınan başarısız sonuçların ardından çok gergindi.
İspanya'da kendisini yakından tanıyan gazetecileri bile bu toplantı öncesinde tersleyen Aragones, kendisine Fenerbahçe'yi soran meslektaşlarına şöyle dedi: "İşler yolunda gitmiyor. Bir kaleci, bir orta saha oyuncusu ve bir savunmacı istemiştim. İstediğim oyuncular alınamayınca sistemimi oturtamadım. Dinamo Kiev ile oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını bekleyeceğim. Bu maçı da kazanamazsak istifa edeceğim."
"GİT BAŞIMDAN; DEFOL"
Fenerbahçe ile sezon başına 3 milyon euro karşılığında anlaşan Aragones, son durak olarak baktığı sarı-lacivertlilerde ne kadar mutsuz olduğunu Viyana'da sık sık belli etti. Bütün teknik direktörler neşe içerisinde sohbet ederken 70 yaşındaki teknik adam, kendisine yaklaşan ve Fenerbahçe'yi soran bir gazeteciyi de tersledi. Milli takım döneminde kendisine çok yakın olan ve Fenerbahçe'ye gideceğini Türk basınından önce yazan gazetecinin ısrarlı sorularına Luis Aragones, "Git başımdan; defol. Konuşmak istemiyorum, anlamıyorsun" şeklinde tepki gösterdi.
YÖNETİM DE İSTEMİYOR
Fenerbahçe yönetiminin de, Süper Lig'de 5 maçta 3 mağlubiyet alınması ve Şampiyonlar Ligi'ne Porto yenilgisiyle başlanmasının ardından İspanyol teknik adamdan ümidini kestiği bildirilirken Dede'nin halen birlikte görev yaptığı yardımcılarına da 'bırakma kararı'nı açıkladığı iddia ediliyor. Yönetimin, Aragones'in sözleşmesinde bulunan, "4 ayda kovulursa 2 yıllık ücreti olan 6 milyon euroyu alır" şeklindeki maddeden ötürü görevine son vermek istemediği bildiriliyor. Aragones'in istifası halinde yönetim de 6 milyon euro ödemek zorunda kalmayacak.
SABAH
Takım kötü gidiyor ya başlar böyle haberler..
Sanmam gideceğini..
bizim Del Bosque gibi oldu aynı
kimse kötü hoca diyemez ama yolunda gitmeyen bi şeyler olduğu garanti
Kiev macini alamazlarsa gitmesede kovulur
Aragones hey babam hey
Ne işin var Türkiyede
Delimisin Manyakmısın
Git çiftliğinde inek sağ otur
Aç La Liga maçlarını
Bak keyfine..
Hiç sanmam bırakacağını
Zaten para için geldi... :D
yaw bırakmasın takımı gayet başarılı :)
Fm oynadığını düşünün
İstifa edermisiniz siz
Hiç sanmam
Fenerde onu kovamaz :)
Zten kievi yenerler herşey süt liman
fener kendini toplar yakinda,dolayisiylada aragones kalir
Bence Şampiyonlar Ligindede Gelirse Bu Başarısızlık Bırakır..
Ben olsam 2-3 kötü sonuç daha alırım, sonra beni kovalarlar, o tazminatımdaki 8 mi 9 mu kaç milyon euro ise onuda alır emekliliğimi yaparım.
Haklısın Anıl adam sözleşmesine madde koydurmuş ilk 6 ayda kovulursa tüm alacaklarını alır diye, kovulursa dertsiz tasasız alır parasını gider torunlarına 1965'te oynadığı maçları anlatır :D
Aragones gibi adamlar parayla çok işi olmaz artık..
Başarı daha memnun edecektir onu ..
Aragones'i kovmazLar kovamazLar kendiside gitmez zaten.
allah fenerin başından eksik etmesin
Alıntı yapılan: NP - Eylül 29, 2008, 13:12:10
Fm oynadığını düşünün
İstifa edermisiniz siz
Hiç sanmam
Fenerde onu kovamaz :)
Zten kievi yenerler herşey süt liman
abi süt liman dedin canım süt istedi :D
konuya döneyim bu adam kendi bırakmaz,parasını alır öyle bırakır bence
Kievi yenemez volkan
Aynen bencede yenemez Arsenal le berabere kaldı febe ye puan kaptırmaz kiev.
Kievi yener ya abartmayın sizde
Arsenala kök söktürdü kiev bu fenerden güle oynaya puan alır
ARKADAŞLAR SİZE KATILIYORUM ADAM BULDU BOL BOL PARALARI GELİR TABİİ YİYECEK PARALARI SONRADA HADİ BAN BY BY BNCE KOVULURR... :bjk
Futbol ona bakmıyor işte saldırbeşiktaş
Fener ist bb yi 2-0 yendi
Sen beraberliği zor kurtardın..
Bu mantıkla fener seni duman etmesi lazım
EDEBİLİRMİ
NAH EDER..
Ben skora göre konuşmuyorum fenerin oynadığı futboldan bahsediyorum şu ana kadar futbol olarak hangi maçta iyi top oynadı sayabilirmisin bana 3 tane Kiev geçen senenin aksine toparlanmış daha iyi futbol oynuyorlar yine diyorum bu kiev
bu fenerden puan alır