Lyon'un genç yıldızı Karim Bnezema'yı transfer etmek isteyen takımın 100 milyon euroyu gözden çıkartması gerekiyor.
Fransız kulübünün başkanı Jean Michel Aulas, Benzema'nın sözleşmesindeki maddeye göre; transferi gerçekleştirmek isteyen takımın, Lyon'a 100 milyon euro bonservis bedeli ödemek zorunda olduğunu açıkladı.
Lyon ile geçtiğimiz aylarda sözleşme yenileyen Benzema'nın anlaşmasının bitiş tarihi ise 2013.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
yuhhhhh diyorum
bence eder diyorum
Ne ediyor yaa.. Tamam iyi adam ama 100 milyon euro ne demek.. Saçmalamış başkanları.
100 milyon etmez bu adam..başkan kafayı yemiş olmalı....
He canim... Boboda 150 milyon
bu bana geçen yılın haziran aylarında barcelona başkanının ronaldinho için 100 milyon euro istemesini çağrıştırdı
umarım lyon başkanının da hayalleri suya düşmez
cıty chelsea gıbı takımlar varken herkes artık ucmus durumda oyuncu satarken
Uçmuş bu başkan :D
Kısa zamanda yere çakıLır merak etmeyin ;D
o kadar etmez bence
Premier Lig ekipleri Manchester City ve Manchester United, Lyon'un genç yıldızı Karim Benzema'yı transfer edebilmek için kıyasıya bir yarış halinde.
İngiliz News of the World gazetesinin haberine göre; Manchester United ve Manchester City, Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde Benzema'yı kadrolarına katmak istiyorlar ve transfer için gereken bonservis bedelini ödemeye hazırlar.
Lyon Başkanı Jean Michel Aulas, geçtiğimiz günlerde, Benzema'yı isteyen kulübün, 100 milyon euroluk bir bonservis bedelini ödemeyi göze alması gerektiğini açıklamıştı.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT