Umbro´yla anlaşması bulunan Beşiktaş´ın Adidas ile görüştüğü iddia edildi.
Forma bulunmuyordu
İngiliz firması Umbro ile sözleşmesi devam eden Beşiktaş'ın, forma sponsorluğu için Adidas ile görüşmeler yaptığı öne sürüldü. Yeni formalarını çok beğenen ve bu ürünlere sahip olmak isteyen taraftarların sezon başından bu yana Kartal Yuvası'na akın ettikleri ancak yeteri kadar üretim yapılmadığı gerekçesiyle forma alamadıkları biliniyordu. Yetkililer de bu konuda topu Umbro'ya atmış ve sorunun firmadan kaynaklandığını söylemişti.
(http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/9/7_229760_bjk_forma2209_414_232.jpg)
Kulüp sessiz kalıyor
Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da sponsoru olan Adidas'ın devreye girerek, Siyah-Beyazlı ekibin kapısını cazip bir teklifle çaldığı öğrenildi. Beşiktaşlı taraftarların sıkça ziyaret ettiği internet sitelerinde de bu gelişmeler duyurulurken, kulüp tarafından bir açıklama yapılmaması da iddiaların gerçekliliğini artırdı. Beşiktaş seyircisinin büyük bölümünün maçları geçen yılın formalarıyla izledikleri de gözlerden kaçmadı.
fanatik
evet bende bugun okudum...Bence adidas daha kalıtelı bır marka ıns adıdasla anlasır beşiktaşımız!
adidas olursa çok iyi olur kalite ve görsellik açısından..
Adidas'ın kalitesi tartışılmaz ama bu sene Umbro'nun yaptığı formalar kapış kapış satıldı
Şu umbrodan bir an önce kurtuLsak.
Kaynak fanatik pek inandırıcı geLmedi bu haber bana.
tabi adidas yada nike a geçilmesi lazım acilen.
yakışmıyor umbro beşiktaşa
puma bulsunlar puma puma puma en güzeli oydu ugurlu marka pumaaaaaaaaaaaaa
100 yilin markasi :)
arkadaslar sezon icinde sözle$me yapsalar olmuyor dimi? hemen degistirseler yani
Alıntı yapılan: djinonu - Eylül 22, 2008, 18:53:46
puma bulsunlar puma puma puma en güzeli oydu ugurlu marka pumaaaaaaaaaaaaa
100 yilin markasi :)
arkadaslar sezon icinde sözle$me yapsalar olmuyor dimi? hemen degistirseler yani
puma da iyi olur
olmaz diye biliyorum yani seneye olan formalar farklı olur..
nike bence manchester united formaları harika hatta sade bi formanın üstüne nike amblemi bile kalite katıyor
Türk markası olsun .
# Lescon olsun, Kinetix olsun..
tabi bunların adları ilk önce Türk'çe olsun..!
Adidas olsa süper olur.
OLAYA SON NOKTAYI KOYALIM Fanatik Gazetesi'nde bugün Kulübümüz'ün forma sponsorluğu konusunda başka bir firma ile görüştüğüne dair bir haber yayınlanmıştır.
Böyle bir görüşme yapılmadığı gibi 2008 yılı içerisinde Umbro firması ile sponsorluk sözleşmemiz yenilenmiş ve camiamızdan büyük beğeni toplayan yeni sezon formalarımız sponsorumuz ile ortak ve başarılı bir çalışma sonucunda ortaya çıkmıştır. Taraftarımızın yoğun talebi nedeniyle hızla tükenen 2008-2009 formalarımızın tamamı şu an eksiksiz olarak tüm Kartal Yuvası mağazalarında satılmaktadır.
Geçtiğimiz günlerde de bir haber sitesinde forma satışlarımızın oldukça iyi bir düzeyde olduğu ve 100.000 adetlik satış rakamına ulaşıldığı belirtilmiştir. Satış rakamlarımız ile ilgili hiç bir kuruma bilgi vermediğimizi ve Umbro firması ile sponsorluk sözleşmemizin ve başarılı çalışmalarımızın devam ettiğini kamuoyunun bilgisine sunarız.
Ayrıca, Gaziantepspor ile oynamış olduğumuz müsabakada tüm dikkatlerin, devletimizin ve Beşiktaş'ın gelirlerini zedeleyen korsan ürün satışlarına karşı başlatmış olduğumuz savaşta olması gerekirken, bu tarz yanlış bilgilendirmeye yönelik haberlerle kamuoyunun meşgul edilmesini manidar bulduğumuzu ifade ederiz.
Medyamızın, yapacağı haberlerle Kartal Yuvası'nın son dönemlerde gerçekleştirdiği büyük değişimi değerlendirmeye almasının daha doğru olduğunu ve yanlış haberlerin taraftarlarımızın Kartal Yuvası'na ve Beşiktaş lisanslı ürünlerine karşı bakış açılarını olumsuz etkilediğini hatırlatmak isteriz."
Saygılarımla,
Hakan AKSOY
Beşiktaş JK Pazarlamadan Sorumlu
Yönetim Kurulu ÜyesiM
Kulüpten yalanlama gelmiş ama umarım vardır böyle bi olay, en azından gelecek sezon için umbro dan başka bi firma ile anlaşsınlar...
Her zaman Adidas
Fark etmez valla
Umbroda benim şirketim değil
Adidasta değil
http://www.sifomehmetstore.com/catinfo.asp?cid=70
hem camianın çocuğu kazansın,hem Tegv kazansın, hem Eğitim kazansın hem TÜRKİYE kazansın..!
ingiliziyle almanı kapışmasın , Şifo'm kazansın..!
Adidasla anlaşılsın.
Bence abi Nike ile anlaşalım bayılıyorum Nikeye:D Bursa kappa ile anlaşmış ne komedi formaları var farkettiniz dimi.
bu fANAtik tam küfürü hakediyorda neyse sabrediyoruz. Ulan En çok forma bu sezon satılmış sen diyorsun ki Tribünlerde Eski forma giyiliyor. İnşallah o yazı yzan elin kırılır!
Adidasın Kalitesi Tartışılmaz, Fakat bu sene Umbronun forma tasarımlarıda gerçekten mükemmel ve Satışlar ortada. Ama ben Genede Adidas`tan yanayım ve Ciddi Anlamda Adidasın Beşiktaş İçin Ürettiği Formaları Özledim.