Inter'in yeni, Chelsea'nin eski hocası Jose Mourinho yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
La Gazetta dello Sport'a konuşan Portekizli teknik adam, "Dünyanı en iyi hocası olduğumu düşünmüyorum. Fakat yeryüzünde bu işi benden daha mükemmel yapabilecek birinin olduğuna da inanmıyorum" diyerek meslektaşlarına meydan okudu.
Portekizli teknik adam, Chelsea başkanı Roman Abramovich ile Inter Başkanı Massimo Moratti'yi de karşılaştırdı.
"İkisi de futbol için tutkulu, ve bu onlarla çalışan teknik adamlar için çok önemli bir şans" diyen Mourinho, Moratti'nin daha iyi bir başkan olduğunu belirterek, "Moratti, 63 yıldır Inter taraftarı ve kulübü için çıldırıyor. Abramovich ise sadece beş yıldır Chelseali" ifadelerini kullandı.
Mourinho'nun bu açıklamaları bir çok teknik adam ve özelikle Chelsea başkanı Roman Abramovich'i kızdıracak gibi görünüyor.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
(http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/56813_2_080920160454.jpg)
Biraz mütevazi ol be adam en sonunda sağlam bir sopa yiyecen ama...
Yürü git ya.. Buda kendini bişey sanıyor...
Hastayım sana Mourinho ya.. :D
Bence en iyisi Ferguson :D
sansin olursa, basarili olursun, tabi takimin ve yonetiminde rolu cok buyuk..
Paul Le Guen'i ayrica cok begeniyorum..
Mourinho bana gore EN IYI hoca degil, ki sampiyonlar liginde
chelsea ile o para ile basarili olamadi bana gore...
en iyisi ferguson !
mourinho tam sopalık... :D
Seviyorum ya ben bu adamı :)
Dünya'nın en iyisi diyemem ama 3 hoca say deseler kesinlikle Mourinho'yu sayarım...
Daha geçen sene 'Dünyanın en iyi teknik direktörü olarak gösterilemem, benden daha iyileri var' diyen adam şimdi ne diyor.. :)
Amacı sırf polemik!
Hikmet Karamanın yada Güvenç kurtarın bu adamdan neyi eksik? :koptum :koptum
Alıntı yapılan: [KralKartal] - Eylül 21, 2008, 15:15:59
Mourinho bana gore EN IYI hoca degil, ki sampiyonlar liginde
chelsea ile o para ile basarili olamadi bana gore...
Bu konuda hem fikirim