KRALKARTAL.COM

Türkiye'de ve Dünya'da Spor => Dünyadan Futbol => Konuyu başlatan: saldır beşiktaş - Temmuz 13, 2008, 13:24:47

Başlık: Portsmouht Çoştu Bir Kere
Gönderen: saldır beşiktaş - Temmuz 13, 2008, 13:24:47
The Independent gazetesine göre Portsmouth, Chelsea'de forma giyen Shaun Wright-Phillips'e 15 milyon avroluk teklif yaptı.

Federasyon kupasının son sahibi birkaç haftadır Chelseali kanat oyuncusuyla ilgileniyordu ve gazetenin haberine göre Portsmouth, 2005 yılında Manchester City'den Chelsea'ye transfer olan Wright-Phillips için resmi teklif yapmak üzere. Portsmouth'un üç sene önce Chelsea'ye 30 milyon avroya mal olan oyuncu için 15 milyon avro teklif yaparak Chelsea'nin bu transfere nasıl baktığını görmek istediği sanılıyor.

Gazetenin haberine göre Chelsea, Wright-Phillips'ten kendisine kulüp bulmasını istemiş ve kanat oyuncusu için tekliflere açık olduğunu da duyurmuştu. Wright-Phillips'in de Portsmouth'a sıcak baktığı söyleniyor. Bu transferin önündeki tek sorunun oyuncunun maddi isteklerinin olabileceği söylenirken, Portsmouth kulübünün bu oyuncuyu transfer etmesi için birkaç oyuncu satması da gerekebilir. Fratton Park'tan ayrılabileceği sanılan oyuncuların başında John Utaka, David Nugent, Niko Kranjcar, Lassana Diarra ve Sulley Muntari geliyor. (goal)
Başlık: Ynt: Portsmouht Çoştu Bir Kere
Gönderen: ilhan mansız_melis - Temmuz 13, 2008, 16:14:24
ben bu adamı çok beğeniyorum Chelsea'da yedek kalıyor ama çok süratli ve çok iyi