KRALKARTAL.COM

Türkiye'de ve Dünya'da Spor => Dünyadan Futbol => Konuyu başlatan: saldır beşiktaş - Temmuz 13, 2008, 10:28:22

Başlık: Arjantin'de Transfer Yolsuzluğu
Gönderen: saldır beşiktaş - Temmuz 13, 2008, 10:28:22
Clarin Gazetesi haberde, ülke genelinde 600 polisin transfer sahtekarlıklarını açığa çıkaracak evrak ve deliller bulmak adına eş zamanlı baskınlar yaptığını yazdı.

15 kişinin göz altına alındığı bu operasyonda, Arjantin Birinci Ligi Kulüplerinin de arandığı belirtildi.. İçlerinde Atletico Lanús ve Racing gibi dünyaca ünlülerin de bulunduğu bu kulüplerin ne cezalar alacağı merak konusu oldu.

Soruşturmanın nedeninin bazı Arjantinli oyuncuların, Avrupa Birliği Statüsü'nde Avrupa'da top koşturabilmek için sahte İtalyan pasaportu düzenlemelerinin ortaya çıkması üzerine yapıldığı belirtildi. Konuyla ilgili araştımalar devam ediyor. (goal.com)