Altın eldiven Rüştü!
21.06.2008 01:10
Milli Takım EURO 2008 çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltılarla 3-1 mağlup etti. Uzatmaların son dakikasında Ivan Klasnic'in golüne son saniyede Semih'le cevap veren Türkiye, penaltı atışları sonucu tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi.
Milli Takımımızın, Hırvatistan zaferinde önemli bir pay sahibi olan Rüştü Rençber "Öncelikle bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 120 dakika sonunda o penaltıları atabilmek her babayiğidin harcı değildir. Volkan'ın cezası vardı, onun yerini doldurmayı çalıştım. Başarılı olabildiysem ne mutlu bana. Hırvatistan, EURO 2008'de mücadele eden takımlar arasında en genç ve en teknik ekiplerden biri. Böyle bir takımı yenmek gerçekten çok zordu. Ancak bizi zoru seviyoruz. Şimdi bütün planlarımızı Almanya üzerine yapacağız" dedi.
tabi canım zoru seviyoruz :) töbe töbe...
Dualarımızda yüregimizde sizinle.. İnş sans bize güler..
güvenmiyordum pek ama olsun kralsın rüştü kral
:bjk :bjk :bjk
yediği saçma sapan golle bir kez daha kalitesini ispatladı rüştü ona rağmen terime rağmen kazandık bekle bizi final
yediği gol saçmaydı ama gol olucak pozisyonlarıda kurtardı ben rüştü yü ne olursa olsun beğeniyorum
evet yediği golde hatalıydı ama 2.yarıda çatala giden frikikteki ve diğer kritik 1-2 tpotaki başarısı ve en sondaki penaltıyla kendini afffettirdi
dün gece 1 hatası dışında süper oynadı kutlarım
Kalenin gerçek sahibi Rüştü tebrikler
Yediği golde Rüştü'ünğn ne kadar hatası varsa Gökhan'ında hatası vardı.Kalecin yerinde yok vurdurma sana önündeki adama.
Tebrikler Rüştü!Penaltılarda keşke Volkan olsaydı dedim ama bu düşüncemi boşa çıkardın.
ne yalan söylüyeyi m rüştüyü sevemiyorum ;)
bilmiyorum belkide fnerde oynadığı içindir ama
dünkü maçta güldürdüğü için teşekkürler
Almanya maçındada inşaallah böyLe oynarsın RÜŞTÜ !