Galatasaray Kulübü'nün basketbol branşında Türk Telekomspor ile birleşme için görüşme yaptığı öğrenildi.
İki kulübün üst düzey yöneticilerinin, basketbolda birleşmek için görüşme yaptıkları ifade edilirken, konunun şimdilik proje olarak gündeme geldiği kaydedildi. Yapılan bu görüşme hakkında iki kulüp yetkilileri de açıklama yapmayacaklarını dile getirdi.
Vay büyük birleşme
Yuh derim ben buna ve olası birleşme de halimiz harap.
İyi olur kanımca
Ülker Tekelinden kurtulsun Basketbol
Ayrıca Fenerbahçeye asıl ana ismini veren grubun yan ürününü taşımak olmuyor :)
Beşiktaşta Efes ile Birleşse keşke
TTNET te Trabzonun basket şubesini kursada 4 büyükler baskettede çarpışssa
öyle olursa halimiz gerçekten harap
bizde efesle birleşirsek tam olur
ya futbolla basket tamamen baska bır olgu olmalı bence
ulker
efes
fener
telekom
gs
hepsı ayrı ayrı olmalı o zaman rekabet daha tatlı oluyor
fenerle ulker bırlesmese harıka bır sezon olucaktı ama ona ragmen cok guzel oldu
4 buyuk olması mı daha guzel olur 6 buyuk hatta 7 buyuk olmasımı
Ya niyE Efesle birleşiyoruz bende onu anlamıyorum.
Yap adam gibi kadro,koy başına antrenörünü gelsin başarı.Bu sene aynısı olmadı mı?Adam gibi kadro kurduk belki daha etkilileri olabilirdi ama sonuçta tek başımıza kurduk bu kadroyu.
Gözde ne kadar ayırabileceksin Basketbola büt çe olarak..
Maximum 1-2 milyon dolarla nereye kadar gideceksin
EFES GİBİ şirketler spora destek vererek vergiden muaf oluyorlar bazı konularda..
8-8 MİLYON DOLARLAR HARCAMA İMKANLARI OLABİLİYOR
Ama onlarında seyircisi yok :)
Bu sene gerektiği kadar bütçe ayırmadık mı?
Zaten bütçe yeterli değil diye Ülker'le anlaşmadık mı?Şimdi Efes nerden çıktı?
Ayrıca bu sene ayırdığımız parayı tekrar basketbolculara verseydik hiçbiri tek tek gitmezdi.Bunun sorumlusu Efes'le birleşmemek olamaz herhalde.Yanlış yapılan sponsorluk sözleşmeleri bu olaylara gebe oldu.Hem salonun hem takımın adını ''sattık'' ama gs daha fazla para aldı.
Var mı böyle bir acizlik?
Ben basketbolda dahil bütün branşların ya adam gibi yönetilmesini yada kapatılması taraftarıyım zaten futbol dışındaki bütün branşlara para ayıracak kadar zangin bir klup olduğumuzu düşünmüyorum hersene bu işten anlamayan adamlarla ve harcanılan paraların yerine futbol alt yapısının sağlamlaştırılması Beşiktaşın menfaatinedir.Ben bunları söyleyince bana Beşiktaş jimnastik klubu olarak olarak kurulmuş bi kluptur geçmişe saygı filan diyorlar ama bu sadece trübünlere oynamak.Yapamayacağın elinde bu branşlardan anlayacak yetişmiş elamanın ve bunlara ayıracağın paran yoksa kapatırsın en azından Beşiktaş adını rezil etmezsin.bknz Voleybol
Spor kulübü olmanın bir gereği var.Tüm branşlarda başarı için birşeyler yapacaksın.Oturduğun yerden başarı gelmediği aşikar.
Branş kapatmak kadar rezil bir durum olamaz.Eğer takımın 1.lig değilde 2.ligdeyse ve sen onu görmezden geliyorsan ondan daha büyük bir rezillik yapmış olursun.
Sadece futbol kulübü olmadığımızdan yönetimce atanmış idarecilerin doğru düzgün işlerini yapmaları gerekir.Bakınız Bülent Deriş denilen ''yöneticimiz'' 2.lige düşmenin ardından ''İlk kez 2.ligde değiliz'' dedı ve bunun ardından bu senede branşların çoğunun onda olmasından yorulduğunu belirterek 2 branşın sorumluluğunun başkasına devretti.
Şimdi bu adam ne iş yaptı da yoruldu?Erkek takımımız hala 2.ligde hiçbir transfer olmadan 4lü finallere kaldı.
Voleybol,Kürek takımları adlarını dahi duymadık bu sene.Ama bırileri yoruluyor ve görevi reddediyor.Böyle adamlar oldukça başarı gelmez tabi.
Alıntı yapılan: akbaba71 - Haziran 11, 2008, 16:41:51
Bu durum mevcut sponsorluk anlaşmalarıyla değişmez.
Sonucta zaten efesle telekom parasal anlamda güclüyken ülkerden en az yardımı biz alıyorsak dengeleri bozamayız.
Yapılması gereken şey Efesle birleşilmesidir.
Tuncay Özilhan Beşiktaşlıdır.
Ülkerin sponsorluklarla basketbolu kontrolu aldığını ve takımdaki başarıs sezona bu sezonu eklersek buna sıcak bakılacağını söyleyebilirim.Beşiktaş Başkanlığı içinde adı geciyordu kendisinin bu önemli bir adım olabilir onun için.
Ama bunu efesin kabul edebilmesi için Ülkerle olan bağın kopması lazım.
Önce salon ismi anlaşma bittiği zaman geri alınmalı.
Sonra ise Erkek Basketbol sponsorluğu sona erdirilmeli.
Efese salon ismi ve sponsorlukta verilirse kabul ediliceğini sanıyorum.
Ülkerlede diğer tüm branşlar için genel bir sözleşme imzalanabilir.
Hem amatöre ekonomik katkı sağlar.
Bu iş oldukca zorlu bir iş ama Aziz Yıldırım bunu 2 takımada sponsor olan son şampiyonla birleşerek yaptı.
Hiç bir takıma sponsor olmayan ve kötü sezonlar geciren efesle birleşicek bir yönetim iradesi olmalı artık.
Telekomla Gsnin birleşmesi şuanda olmayacak ama olursada uzun soluklu bir proje olur hemen gercekleşmez.
Telekomla gsnin birleşmesi bizim efesle birleşmemiz için önemli bir adım olur.
Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 18, 2008, 14:47:04
İyi olur kanımca
Ülker Tekelinden kurtulsun Basketbol
Ayrıca Fenerbahçeye asıl ana ismini veren grubun yan ürününü taşımak olmuyor :)
Beşiktaşta Efes ile Birleşse keşke
TTNET te Trabzonun basket şubesini kursada 4 büyükler baskettede çarpışssa
beşiktaş efesle birleşse gelenekçi çok bilmişlerimiz sence yerinde dururmu volkan.
Takımın ismine Cola Turka gelmesine ,salonun isminin Cola Turka olmasına,imza törenlerinde futbolculara Cola Turka içirilmesine kimse birşey yapamadı.
Buna da kimse birşey diyemez.
Alıntı yapılan: gürol - Haziran 18, 2008, 17:14:29
Alıntı yapılan: NoPasaran! - Haziran 18, 2008, 14:47:04
İyi olur kanımca
Ülker Tekelinden kurtulsun Basketbol
Ayrıca Fenerbahçeye asıl ana ismini veren grubun yan ürününü taşımak olmuyor :)
Beşiktaşta Efes ile Birleşse keşke
TTNET te Trabzonun basket şubesini kursada 4 büyükler baskettede çarpışssa
beşiktaş efesle birleşse gelenekçi çok bilmişlerimiz sence yerinde dururmu volkan.
Onların derdi Beşiktaş değil..
Yürü be abi süper yazdınlarda :)
Dursalar ne durmasalar ne :)
diyemedi ama o zamanlarda çarşı bölünmeye başladı.
yada şöyle söyleyim çarşının içinden bazı kesimler alen e tepkiyi ilk o zamanlarda göstedi diye hatılıyorum.
Taraftar icinde tepkiler olabilir ama bunuda sindirir herkes.
Beşiktaş Cola Turka veya Beşiktaş Pilsen
Takım bizim olduktan sonra birşey olmaz.
gerçi efes pilsen se iş değişir demi.
bi kaç kasa da bira dağıtır efes pilsen maçlardan önce ooohhh.
Beşiktaş'ın ne önüne ne de arkasına bir isim getirilmesine karşıyım.Ama hersene yeni yapılanmayla,sabırsızlıklarla bu iş böyle gidicekse adam gibi birileri gelip basketbol branşını yönetmeyi teklif edicekse kabul edilmesi gerekir.Aslında gereklilikten çok mantıklısı bu olur.
Birilerinin ÜLker birilerinin Telekom olduğu bir ligde Beşiktaş'ın ya yatırım yaparak onlarla boy ölçüşmesi ya da kendine uygun kaliteli takımlarla birleşmesi gerekir.
Bu birleşmede moda oldu iyi o zaman febe ülkerle gese telekomla bizde efesle birleşelim.
Beşiktaş Efes Pilsen.
gayet güzel.
ama dediğim gibi efes enayi değil, bu yükün altına girmez. ha detayları bilmiyorum belki çokda işlerine gelebilir.