KRALKARTAL.COM

Türkiye'de ve Dünya'da Spor => Dünyadan Futbol => Konuyu başlatan: carlito1903 - Mayıs 06, 2008, 10:53:18

Başlık: Milan Ronaldinho'dan vazgeçti!
Gönderen: carlito1903 - Mayıs 06, 2008, 10:53:18
Seria A takımlarından AC Milan'ın Başkanı Silvia Berlusconi Ronaldinho'nun transferinden vazgeçtiklerini belirterek "Artık Ronaldinho'ya ihtiyacımız yok" dedi.

Milan'ın, Ronaldinho'nun menajeri ile anlaştığı fakat Brezilyalı forvet için Barcelona'nın 40 milyon Euro'luk teklifini fazla bulduğu gelen bilgiler arasında Ronaldinho'yu alma isteklerinin Berlusconi'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı ve 3. kez İtalya başbakanı ünvanını aldığı seçim kampanyası sırasında iyice vurgulamıştı. Fakat Milan'ın bu isteğinin artık bittiği söyleniyor.

Milan'ın İnter'i 2-1 yendiği maçın çıkışında gazetecilere konuşan Berlusconi: "Her zaman Ronaldinho'ya gerçekten ihtiyacımız var mı diye kendi kendime soruyordum ve bu noktada bu oyuncuya gerek duymadığımızı düşünüyorum" dedi.

Ayrıca AC Milan'ın Arsenal orta alan oyuncusu Mathieu Flamini ile bugün 4 yıllık bir kontrat imzalaması bekleniyor.