KRALKARTAL.COM

Her Telden => Eğlence/Mizah/Oyun Salonu => Konuyu başlatan: boss - Kasım 21, 2006, 05:21:18

Başlık: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: boss - Kasım 21, 2006, 05:21:18
ODTÜ Felsefe öğrencilerini en çok zorlayan hocalardan biri yıllık olan dersinin final sınavında sınıfa gelmiş ve sınav sorusu olarak tahtaya, "Why?" (Neden?) yazmış. Öğrenciler ilk önce ne yazacaklarını şaşırmışlar, sonra herkes birşeyler yazmaya başlamış.
Yalnız bir öğrenci, sınavın ilk dakikasında kağıdını teslim etmiş. Öğrencinin cevabı da soru gibi kısaymış: "Why not?" (Neden olmasın ki?) Bu öğrenci sınavdan "100" almış.

*****
Aynı hoca başka bir sınavda "risk nedir?" diye soruyor. Yine bir öğrenci sınavın ilk 10 saniyesinde teslim ediyor kağıdını. Kağıdın üst kısmında sadece isim-soyadı yazıyor, gerisi ise bomboş beyaz yaprak. En altta ise "İşte risk budur" diye yazıyor. Ve sonuçta da sınıftaki en yüksek notu alıyor.

*****
Hocanın bir sonraki sınavında yine "Risk nedir?" sorusuyla karşılaşan öğrencimiz tekrar boş kağıt verince bu sefer 0 alıyor. Tabii koşa koşa hocaya gidip sebebini soruyor. İşte cevap: "Aynı şartlar altında, aynı riski iki kere almak aptallıktır!"

*****
Hocamız bir başka sınavda derse giriyor ve tek soru soruyor: "Atatürk ne yaptı?". Bütün öğrenciler harıl harıl yazmaya başlıyor, kağıtları dolduruyorlar. Sınav sonucunda herkes ortalama notlar alıyor. Bir öğrenci ise 100 alıyor. Bu öğrencinin cevap kağıdında şu yazıyor: "Ne yapmadı ki!"

*****
Bu tür öğrenciler ve değerlendirmeler Hukuk Fakültelerinde yok mu? Elbette var. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Hocanın biri sınavda, o günlerde devam etmekte olan bir davanın detaylarını vermiş ve sonucun ne olacağını sormuş. Tabii, bütün öğrenciler ha babam, de babam, sayfalarca yazmaya başlamışlar. Ama bir öğrenci kağıdını sınavın ilk dakikasında vermiş. Ve buna rağmen 100 almış. Öğrencinin yanıtı tek cümleymiş: "Devam eden dava hakkında yorum yapılamaz."

*****
Bir efsane de tıpçılardan: Olay bir tıp fakültesinin anatomi dersinde geçiyor. Okulun en iyi hocası, anatomi dersine ilk kez giren öğrencilerine; "Tıpta iki önemli şey vardır" demiş, "İlki, hiç bi şeyden iğrenmeyeceksiniz!"Bunu söyledikten sonra işaret parmağını önündeki kadavranın makatına sokmuş, şööyle bir karıştırıp çıkarttığı parmağını hop diye ağzına sokmuş ve emmiş. Ardından öğrencilerden de aynısını yapmalarını istemiş.
Genç tıp öğrencileri, kızara bozara aynı şeyi teker teker yapmışlar. Bunun üzerine Hoca öğrencilerine dönüp; "İkinci önemli şey ise çok dikkatli olmaktır" demiş ve eklemiş, "Mesela ben demin hastanın makatına işaret parmağımı soktum ama orta parmağımı emdim!"...

*****
Bir kız yurdunda kalan kızlar, artık temizlik görevlisine olan kıllıklarından mıdır yoksa nerden çıktığı belli olmayan bir yurt geleneğinden midir, her sabah dudaklarına ruj sürdükten sonra aynaya öperek iz bırakıyorlarmış.

Yurt müdürü ne yaptı ettiyse bu alışkanlığı ortadan kaldıramamış. Diğer yandan temizlik görevlileri de iyiden baş kaldırmaya başlamışlar. Sonunda müdürün aklına parlak bir fikir gelmiş. Hemen bir duyuru yapıp, kızları toplantıya çağırmış. Neyse toplanmış bunlar. Müdür "Buyrun tuvalete" demiş. Hep birlikte, temizlik görevlisinin beklediği umumi tuvalete girmişler. Aynalarda sabahki ruj izleri hala duruyormuş.

Müdür "Arkadaşlar" demiş, "Bazılarınız dudaklarına ruj sürdükten sonra aynaları öperek çıkması güç izler bırakıyor. Temizlik görevlilerimiz bunları temizlerken zorlanıyor. Sizleri görevlimizin bu temizliği yaparken ne kadar zorlandığını bizzat görmeniz için topladım. Bakın ve görün". Sonra görevliye bir işaret çakmış. Bizimki gayet sakin bir şekilde tuvalet fırçasını almış, klozetteki suya daldırmış ve aynayı temizlemiş. O günden sonra bir daha o yurtta tuvaletlerde dudak izine rastlanmamış.
Başlık: Ynt: ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİ EFSANELERİ
Gönderen: ShizopReni - Kasım 21, 2006, 11:59:51
suahsuahsuashaushaushasuahsuahsu abi en sondakı tuvalet olayı cok quseldi ;D
Başlık: Ynt: ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİ EFSANELERİ
Gönderen: çArþý_ulan - Kasım 21, 2006, 12:01:09
harbi çok güzel saol paylaştıgın için
Başlık: Ynt: ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİ EFSANELERİ
Gönderen: Timurlenk - Kasım 21, 2006, 13:34:24
çok sağol koptum valla :D:D
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: Non Mollare Mai - Kasım 21, 2006, 15:32:13
AtatürkLü oLan komedi ne yapmadı ki eheh :D
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: ÇarşıOrdu - Kasım 21, 2006, 17:13:40
süper olmuş 
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: yuNuS1903 - Kasım 21, 2006, 20:19:57
paylaşım için saol
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: poacher - Kasım 21, 2006, 20:31:02
:D :D koptum ya
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: umutnasoz - Kasım 22, 2006, 00:00:09
E yvallah kardes sagolasin paylasimin icin.
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: black-eagle - Kasım 22, 2006, 09:29:57
paylasım için saol özellikle tuvalet olayı superdi
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: eren06 - Kasım 22, 2006, 13:05:42
saolasın güzel paylaşım :D
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: siyahbuz - Kasım 23, 2006, 14:26:46
süper hikayeler yaw ;D
   
bende bi katkıda bulunuyum istedim arkadaşımızın yazmadığı bi hikaye daha var ODTÜ de geçtiği söleniyo :

          ODTÜ de okuyan 3 kadar aynı evde kalmaktadırlar. Sabah 9:00 da fizik dersinin final sınavı vardır.Buna rağmen  kafa dağıtalım diye bi bar a      giderler nasıl olsa sabah kalkar sınava yetişiriz diye düşünürler geç saatlere kadar eğlenirler sabah kalkarlarki saat 9:30 arabaya bindikleri gibi okula giderler ancak sınav bitmiştir. Hocaya yalvarırlar ; ''hocam lütfen bize bi şans daha verin gelirken ARABANIN TEKERİ PATLADI o yüzden yetişemedik bizim için çok önemli bi sınavdı.'' diye yalan söylerler . Hocada;'' Tamam   yarın saat 9:00 da gelin sınavınızı olun'' der. bizimkiler çok sevinir ve bide üstüne hocayı nasıl kekledik ama diye dalga geçerler ve gülerler.Sabah okula gelirler bu kez tam zamanında okuldadırlar hoca üçünü birden sınava alır ve bizimkafadarlar bi süprizle karşılaşırlar çünkü sınav soruları şöyledir :

                                          SORU 1 : Fizik kuantum kuralları nelerdir yazınız  ( 10 PUAN )
                                         
                                          SORU 2 : Dün arabanın hangi tekerleği patladı?   (90 PUAN )   ::) ??? :o
       
                                                                ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: sedokajmeran - Kasım 23, 2006, 14:36:35
bunlarda bizim okuldan

http://www.youtube.com/results?search_query=sedat+saydan
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: textboreas - Aralık 05, 2006, 09:07:52
hepsi cok güzeldi teşekkürler...
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: Simurg - Aralık 05, 2006, 16:15:11
Hocamız bir başka sınavda derse giriyor ve tek soru soruyor: "Atatürk ne yaptı?". Bütün öğrenciler harıl harıl yazmaya başlıyor, kağıtları dolduruyorlar. Sınav sonucunda herkes ortalama notlar alıyor. Bir öğrenci ise 100 alıyor. Bu öğrencinin cevap kağıdında şu yazıyor: "Ne yapmadı ki!"


bu olayı bizde kullansak işe yararmı
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: eyup1903 - Aralık 19, 2006, 19:11:07
kızların muhabeti güzel yaaa
Başlık: Ynt: Üniversi Öğrenci Efsaneleri
Gönderen: özLemTA - Temmuz 06, 2007, 21:26:44
hepsi çok güzeLmiş.. zeka üRünü işte :D