Sinan Engin'e protesto
Beşiktaş'ı Sivas'ta kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı. Sinan Engin'i protesto eden taraftarlar İbrahim Toraman'a sevgi gösterilerinde bulundular!
Beşiktaş'ı Sivas'ta taraftarları yalnız bırakmadı. İbrahim Toraman'a sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar menajer Sinan Engin'e "yeter artık" diye bağırdılar. Yaşanan gerginliğin ardından taraftarlar taraftarlar Beşiktaş lehine tezahurat yaptılar.
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı otele önce Yıldırım Demirören ve diğer yöneticiler girdi. Takım otobüsünün yanaşmasından sonra futbolcular, sırası ile otele girerken, en çok ilgiyi Sivaslı olan İbrahim Toraman gördü.
Toraman otel girişinde çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirirken, polis de her iki takımın taraftarını otel önünden uzaklaştırdı.
haberin dogrulugu var mi bilemiyorum..
Umarım vardır doğruluğu haberin...
Madem İnönü'de protesto yok S.Engin'e bari deplasmanlarda olsun...
S.Engine tek başına bi protesto yersiz kalır,Yıldırım Demirören e de gösterilmesi gerekiyordu.
Sinan engin takmışmıdır sizce bu protestoyu ?
tepkiyi en cok hakeden bizzat yönetim ve sinan engindir ama günah kecisi baki var onu isliklariz olay biter
Alıntı yapılan: carlito1903 - Nisan 06, 2008, 14:11:28
Umarım vardır doğruluğu haberin...
Madem İnönü'de protesto yok S.Engin'e bari deplasmanlarda olsun...
ilk maçta imparator diye inlemezse iyidir.
Hani isterse 150 tane pankart açtırır ya :)
actiriroyor iste..
kaldirtiyorda pankartlari..
susuturuyorda !
bu konuda bos konusmuyor..