KRALKARTAL.COM

Türkiye'de ve Dünya'da Spor => Dünyadan Futbol => Konuyu başlatan: Kralkartal21 - Mart 10, 2008, 16:41:29

Başlık: Barcelona 1:2 Villareal
Gönderen: Kralkartal21 - Mart 10, 2008, 16:41:29
İspanya 1. Futbol Ligi'nin 27. haftasında sahasında oynadığı maçta Villarreal'e 2-1 yenilen FC Barcelona, şampiyonluk yarışında büyük yara alarak adeta yıkıldı.

Real Madrid ile olan puan farkını geçtiğimiz haftalarda 2'ye kadar indirerek umutlanan Barcelona, arka arkaya puan kayıplarıyla tekrardan Madrid'in 8 puan gerisine düştü. FC Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, Villarreal'e yenilmeyi ''iyi bir sopa oldu'' diyerek yorumladı. Çok kötü oynadıklarını ve tüm maç boyunca Villarreal'in üstün oynadığını belirten Laporta, ''Her geçen hafta şampiyonluk olasılığımız daha azalıyor, ama pes etmeyeceğiz. Yaşam olduğu sürece umut da vardır. Halen lig kazanılabilir'' dedi.

Bu arada, Villarreal'de teknik direktör Manuel Pellegrini'nin bu sezon en fazla değiştirdiği oyuncu olan Nihat Kahveci, uzun bir aradan sonra yedek kaldı. Nihat, maçın 85. dakikasında Fernandez'in yerine oyuna girdi.

Villarreal aldığı galibiyetle 3.'lükteki yerini sağlamlaştırırken, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya bir adım daha yaklaştı.
Başlık: Ynt: Villareal:2 Barcelona:1
Gönderen: Kralkartal21 - Mart 10, 2008, 16:42:44
Ben Villareal zorlar dedim ama alıcağını pek fazla tahmin etmemiştim.
Başlık: Ynt: Barcelona 1:2 Villareal
Gönderen: Non Mollare Mai - Mart 10, 2008, 16:52:46
Nihat'ın kullandığı frikik gerçekten harikaydı.
Kaleciden dönen topu senna tamamladı ama hakem ofsayt diye saymadı. Halbu ki yoktu ofsayt.
Başlık: Ynt: Barcelona 1:2 Villareal
Gönderen: keskinli - Mart 10, 2008, 18:45:29
barca kayiplarda son zamanlarda
Başlık: Ynt: Barcelona 1:2 Villareal
Gönderen: carsi52 - Mart 10, 2008, 20:04:14
Vay be ben barceLona aLır diye bakıyodum.
HeLaL oLsun VillareaL'e.
Başlık: Ynt: Barcelona 1:2 Villareal
Gönderen: erdinc1926 - Mart 13, 2008, 13:10:08
villereal iyi ounuyor istediği zaman
Başlık: Ynt: Barcelona 1:2 Villareal
Gönderen: SercanBjk - Mart 15, 2008, 21:01:57
Bu sonuca fazla şaşırmadım Vilereal iyi bir takım iyi oynuyor Barcellona elbetteki iyi takım ama bu aralar eski Barcellona gibi oynamıyor,Ronaldinho`nun da düşen form grafiği Barcellona`yı çok zorluyor.