Ana Menü

Hürriyet gazetisinin sözde tutturduğu iddaa kuponu.

Başlatan NoPasaran, Aralık 09, 2006, 02:09:00

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

ben çok iyi biliyom öğretiyimmi..her hafta tuttururum..  ;) ;) diğer arkadaşlardan kimse görmesin bu mesajımı.. ;D

dishi_eagle

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

ugur24

bak şimdi iddaa programı çıkar her salı ve cuma günleri..internetten ptesi ve perşembe saat 4 gibi sahadan.com danda maçlara bakabilirsin..yapman gereken tek şey seçeceğin maçları kimin kazanacağını tahmin etmek..aslında çok basit geliyo kulağa ama hiç öyle değil..özellikle haftasonları 300 e yakın maç olur bunlardan en az 3 yada 4 tanesine oynayabilirsin..her takımın bi oranı var..oynadığın takımların oranlarını birbiriyle çarpıyosun en sondada çıkan rakamı kaç paralık oynadıysan onla çarpıyosun tutturunca alcağın parayı hesaplıyosun..ben birazdan bi kupon yapcam beraber oynarız.. ;)

ugur24

boşver ben anlıyorumda noluyoki..hep hüsran.. ;) yaparız ama bi kupon senle detaylı anlatırım yeni liste çıksın bi..

dishi_eagle

tamam çok öğrenmek istiom walla.
bi de ben ii tahmin ederim :D

NoPasaran

ahaha...Uğur o nedir yafs :)

Güzel açıklama aslında..

ULAN 300-400 maç olurmu be neyaptın sen
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

aaa olmuyomu abi yalanmı yani..haftasonu programında 300 e yakın maç oluyo...sayıcam abi görürsün.. ;)

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

ugur24

212 çıktı...ama bu iddaada internettekilerde çoğu liglerin ikinci ligleri falanda var..

hade53

19caner03

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

19caner03