Ana Menü

Üstteki Üyenin İmzasını Yorumlama...

Başlatan Miraculous Omen, Aralık 07, 2006, 22:51:11

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

black-eagle

bu sevda bitmez hasret bitmez isteyen gider hiç farketmez bu alemde cArsi  herşeye karşı allah affeder cArsi affetmez!!!

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Mystery

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

freedom forever

Nazli_

freedom forever

dünya yı iki kişinin üsütne koymus bir imza gibi gelior :D

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Simurg

BEŞİKTAŞK

CooLDumaN

Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Simurg

BEŞİKTAŞK

Adriano

Yarım uyaklı (-e) bir şiir  :geberdim  :geberdim
Edebiyatım muthisdir  :geberdim  :geberdim
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

CooLDumaN

ѕιуαнı уєя∂єη вєуαzı gσктєη кıямızıуı ƒєηєя∂єη αℓ∂ıк..
Coracı uye ;D
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..